prepis auta
hanz393 píše:jojo to viko se bude pretesnovat v utery:-)) na te evidenci kukaji aj na cislo motoru?u me tam de blbe precistflubber píše:Vyčistit motor, přetěsnit víko ventilů a bude jak nový. Ať slouží!
Na číslo motoru koukají jen v případě, že je číslo motoru uvedeno v TP. Pokud tam není, pak je to nezajímá. Pokud číslo motoru v TP zapsáno je a tobě se zdá, že na motoru je nečitelné, tak nezoufej. Profík na to má oko.
- hanz393
- Kontaktovat uživatele:
radi5 píše:Tak nějak to je. Když nic neprovedeš, budeš mít lékárničku a nebudeš drzej, tak by Tě měli nechat na pokoji.
jj sak ja si v den predavani auta donesl do bazaru komlet povinu vybavu atd ...kdyby me nekde chytli at su v cajku..aspon po teto strance..a pojistku jsem si taktez sjednal ihned v den koupi auta..Snad budu potkavat ty hodnejsi policajty
Graupner MX-16 HoTT Cap 232 - 1,9m , ZDZ 40Piper 2,3m, Saito FA-100atd...
- hanz393
- Kontaktovat uživatele:
este ze oni na to maj oko ja su slepy jak patronaLukash píše:hanz393 píše:jojo to viko se bude pretesnovat v utery:-)) na te evidenci kukaji aj na cislo motoru?u me tam de blbe precistflubber píše:Vyčistit motor, přetěsnit víko ventilů a bude jak nový. Ať slouží!
Na číslo motoru koukají jen v případě, že je číslo motoru uvedeno v TP. Pokud tam není, pak je to nezajímá. Pokud číslo motoru v TP zapsáno je a tobě se zdá, že na motoru je nečitelné, tak nezoufej. Profík na to má oko.
- hanz393
- Kontaktovat uživatele:
radi5 píše:Pokud ve "velkým techničáku" číslo motoru je a na autě je nečitelný, pak taky můžeš na místně příslušném registračním pracovišti požádat o jeho výmaz. A máš klid, pokud jde o evidenční kontrolu. Pak je bude zajímat pouze typ motoru a nikoli jeho číslo.
tos to je jina
Když jsem kupoval auto (bazarový před 3 rokama), tak mě dali techničák rovnou do ruky a převozní značky. Byl to dovoz a chlápek mi řekl, že je všechno připravený, jen zajet na úřad. A taky mě upozornil, že ty značky jsou jen pro cestu domů a k přehlášení, abych s nima radši nikde daleko nelítal. Opravdu to proběhlo rychle a v pohodě.
- hanz393
- Kontaktovat uživatele:
manti píše:ta převozní značka je platná 10 dní s velkým techničákem. . . je to na ní napsané
ale zajímalo by mne ježdění na smlouvu bez malého i velkého techničáku - kde to najdu v zákonech nebo policejních pokynech ... ?
nenajdes to nikde ani v zakone..proste nasmlouvu nemuzes ujet ani metr,ale policie to toleruje pokud se chovas slusne