T rex 250 SE

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
helifish

#16 Příspěvek od helifish »

prochel píše:
OPR píše:
helifish píše:No pochopil jsem to ze se ptas kde se daji koupit dily na SE ? :D treba http://prochymodel.novyshop.cz/t/1099-h ... 50-se.html

nooo ....... závěs vrtulky - tomu se říká teda podpora :cry:
nevím co řešíš díly jsou normálně dostupný, mám obě heliny jak Gauika tak T-rexe 250SE každá má svý mouchy , co se týká vrtulky tak tady je jednoduchý návod jak se vůlí zbavit
http://www.youtube.com/watch?v=8IOXbuMOJfU
Dik Martas za odkaz - taky nevim co resi 80 procent dilu jsou stejny (padla,drat padel, ocasni trubka,podvozek,listy) a zbytek se da sehnat akorat jsou kapanek drazsi . :)
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
zablabla

#17 Příspěvek od zablabla »

prochel píše:
OPR píše:
helifish píše:No pochopil jsem to ze se ptas kde se daji koupit dily na SE ? :D treba http://prochymodel.novyshop.cz/t/1099-h ... 50-se.html

nooo ....... závěs vrtulky - tomu se říká teda podpora :cry:
nevím co řešíš díly jsou normálně dostupný, mám obě heliny jak Gauika tak T-rexe 250SE každá má svý mouchy , co se týká vrtulky tak tady je jednoduchý návod jak se vůlí zbavit
http://www.youtube.com/watch?v=8IOXbuMOJfU

no tak já si myslím taky že na provedení SE především díly cyklického řízení - NEJSOU !!!!!!!. Pokud se pořádně podíváte, tak ta černá verze která je k sehnání se od té SE, která je stříbrná liší nejenom barvou, ale ta SE (stříbrná) je robusnější - stačí porovnat páky na desce cykliky, táhla kompenzátoru a ty ramena u pádel. Neříkám, že to není funkční, ale to zesílení mělo nepochybně svůj důvod.
Poku někdo víte o českém dodavateli SE provedení pro díly cykliky (STŘÍBRNÉ), dejte prosím vědět.
Trochu považuji za podraz, že si připlatíte za SE a pak to v ND degradujete na starší verzi.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
PetaF

#18 Příspěvek od PetaF »

Orle, nechceš T 250 po ráně. Koupíš zubatý kolo,prdelní rourku a její vzpěry,přihodíš gyro a 3 cyklistický :-)
serva a můžeš vrtěti. A jeko bonus ještě hrst dílů navíc.
Jinak mě se řemínek netrhal,ale jinak se sralo kde co- mikrotrhlina ve spojovačce,povolený smykátko,volnoběžka a nakonec mě dodělalo 3G bezpádlo.
Nebo to rozprodám na díly.
Kdyby někdo potřeboval...
Fakt zlatý šestikilo. V neděli 3 starty s bestií. Jé,to bylo hezký! .-)
prochel
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od prochel »

PetaF píše:Orle, nechceš T 250 po ráně. Koupíš zubatý kolo,prdelní rourku a její vzpěry,přihodíš gyro a 3 cyklistický :-)
serva a můžeš vrtěti. A jeko bonus ještě hrst dílů navíc.
Jinak mě se řemínek netrhal,ale jinak se sralo kde co- mikrotrhlina ve spojovačce,povolený smykátko,volnoběžka a nakonec mě dodělalo 3G bezpádlo.
Nebo to rozprodám na díly.
Kdyby někdo potřeboval...
Fakt zlatý šestikilo. V neděli 3 starty s bestií. Jé,to bylo hezký! .-)
a to máš jakou verzi SE ?? já ji provozuji přes rok a že sní mlátím o zem a kolo mám pořád originál, nejvíc měním příčnou hřídel ,hlavní ,vzpěry ocasní trubky, ocasní trubku a samozřejmě listy, používám jí jako levný simulátor
OPR
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od OPR »

zablabla píše:no tak já si myslím taky že na provedení SE především díly cyklického řízení - NEJSOU !!!!!!!. Pokud se pořádně podíváte, tak ta černá verze která je k sehnání se od té SE, která je stříbrná liší nejenom barvou, ale ta SE (stříbrná) je robusnější - stačí porovnat páky na desce cykliky, táhla kompenzátoru a ty ramena u pádel. Neříkám, že to není funkční, ale to zesílení mělo nepochybně svůj důvod.
Poku někdo víte o českém dodavateli SE provedení pro díly cykliky (STŘÍBRNÉ), dejte prosím vědět.
Trochu považuji za podraz, že si připlatíte za SE a pak to v ND degradujete na starší verzi.

bohužel - snad se to časem zlepší .......
Howking
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Howking »

Minulý pátek jsem objednal draka 250 SE a právě jsem ho dostavěl. Po kompletaci mám ale jeden problém - extrémní tuhost flybaru - očka jsou na kulácích hodně na těsno. Co s tím? Řešil to někdo?
Obrázek
Tuhé je to až tak, že to unese malý šroubovák.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
zablabla

#22 Příspěvek od zablabla »

Howking píše:Minulý pátek jsem objednal draka 250 SE a právě jsem ho dostavěl. Po kompletaci mám ale jeden problém - extrémní tuhost flybaru - očka jsou na kulácích hodně na těsno. Co s tím? Řešil to někdo?
Tuhé je to až tak, že to unese malý šroubovák.

Tak takhle tuhý jsem to teda nikdy neměl. Jseš si jistej, že páky jsou volné ? Pokud ano napadá mě jenom to, jestli Ti dráty táhel nelezou přes očka a nedřou po kulácích. To se mi povedlo taky, ale rychle jsem na to přišel protože se očka nedaly na kuláky narvat.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Howking
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Howking »

Nene, a to jsem dával vely pozor fixem jsem si na zavit naznačil kam až to můžu zašroubovat a očka jdou na kuláky nasadit vcelku lehce - není to má první helina - prostě všechny očka trošku brzdí a v součtu to dopadne takhle - výstružníkem do too jit nechci - očka jsou extrémně tenká, není kde ubírat. Nevím, zda to mám namazat, nebo to navlíct na nějaký větší kulák ať se to roztáhne, nebo se s tím prostě smířit - u minulé 250-tky to takové nebylo.
youtube.com/heyingosl
DaveLister

#24 Příspěvek od DaveLister »

Pomackej ty tahla trochu klestickama, ono se to zpravi.
Delal jsem to takhle na ocasu, tam se mi zdalo ze to nejde uplne jak by melo a todle pomohlo.

Jinak ale mam pocit ze mi ty padla sli taky ztuha kdyz to bylo nove, po par letech se to ale spravilo.
Naposledy upravil(a) DaveLister dne úte 01.02.2011 12:46, celkem upraveno 1 x.
Howking
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Howking »

wow - to zní brutálně :-) Jako pomačkat a kuláku navlečené očko, jestli jsem to dobře pochopil?
youtube.com/heyingosl
DaveLister

#26 Příspěvek od DaveLister »

Presne tak, to ocko se trochu vytvaruje podle kulaku a bude to. Samozrejme to nesmis prehat a chce to pouzit hladke kleste bez zoubku :)
Neni muj vymysl, cetl jsem o tom nekde na helifreaku. Kazdopadne bych rekl ze je to lepsi jak vykruznik, protoze ty ocka jsou fakt malinky a timdle je jeste dal nezmensujes :)
Howking
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Howking »

Ok. Dík za radu. Zkusím.
youtube.com/heyingosl
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Gattor »

kazdopadne to mam taky tuzsi nez vsechny heli, na ktere jsem si kdy sahnul. zatimco u petikila se to div nepretaci jen pri malinko vychylenem listu, u 250tky musim mirne zabrat. uz se me na to par lidi ptalo, ale je to normalni. lita bez problemu.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
Howking
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Howking »

No ja si taky říkal, že to zas tak velký vliv mít nebude, ale mel jsem co dělat abych to udržel v místnosti a neskončil ve zdi - předešlá 250-tka mi visela na místě i když jsem chvíli neřídil.
youtube.com/heyingosl
DaveLister

#30 Příspěvek od DaveLister »

Ty padla jsou urcite poznat, kdyz litam tedka v zime s PROckem, tak prvni dve baterky jsou ok.. Pak ocka vytuhnou, padla zatvrdnou, a dalsi dve baterky uz to lita nejak divne, jakoby stabilizace nefungovala jak ma.. obcas se to nakloni a tak.. Ale litat se s tim da, jenom to neni ono :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“