OK53
Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD
http://contour.com/
Až udělají novou s lepší optikou a čipem..jdu opět do ní.
PS..nový firmware umožňuje měnit úhel záběu (širokoúhlost)
Až udělají novou s lepší optikou a čipem..jdu opět do ní.
PS..nový firmware umožňuje měnit úhel záběu (širokoúhlost)
ContourHD
Teď jsem koukal, že se dá koupit za 6900,- kaček. To by šlo, ne? A je jasný, že tady kupovat. Teď jsi musím rozvrhnout výdaje, abych měl pak na zaplacení tobě, když to dostavíš.
Zbrkle jsem koupil loni flycam III.
OK53
OK53
lubak píše:graup15 píše:Tak chlapci.
Předesílám, že jsem na svahu nikdy nebyl s kompozitem...a jsem nadšený. Na ranou zajedu častěji
http://www.vimeo.com/19202560
![]()
Ides robit vypredaj motorov?
som cakal na toto kedy okusi svah ,ci ho to chytne nebo ne ...keby sa tu dostal na Mallorce na 100m vysoke ladery s celorocnym vetrom
Re: ContourHD
kovaco píše:Čekal jsem, že tě s tou flycam rozesměju. Jdu ji dát na bazar. Někomu snad bude vyhovovat.![]()
A jdu se kochat tvojí Ranou. Teď jsem četl různá omezení, zase řádí ochránci, ale což, mají asi pravdu.
OK53
Co se zase děje s ochráncema?Něco nového zásadního?Třeba něco jako norma na ovčí bobek ideální velikosti pro standartně velikého hovnivála
Re: Mallroca
kovaco píše::lol: Na Mallroce jsem byl v roce 1997 a máš pravdu, tam by to byl ráj pro šílence. Jenomže bychom museli vykrást minimálně Krejčířovo konto.![]()
![]()
![]()
OK53
no kluku uz to neni co to bejvavalo ...letenka tam y na spatek kolem 100eur a domku mas ted kopu ..nejsou lidi
Zrovna sem byl ze psem zacina foukat a zitra lejak ...po prechode frontu akzacne z afriky teplo tahat tak bude pekne vetrno zvykne tak od 70 -100km/h
je tu par kopcu ...Randa ,santurei -ten je ale zamceny ,je to zamek a ma ho jedna rodina zalozily dvere tak litani tam padlo ...
nejjnej je Cap Blanc byvala vojenska zakladna ...
http://www.ulozto.cz/4712416/cap-blanc-zip
-
lubak
- Kontaktovat uživatele:
pepin píše:norma na ovčí bobek ideální velikosti pro standartně velikého hovnivála
pepin píše:kovaco píše:Čekal jsem, že tě s tou flycam rozesměju. Jdu ji dát na bazar. Někomu snad bude vyhovovat.![]()
A jdu se kochat tvojí Ranou. Teď jsem četl různá omezení, zase řádí ochránci, ale což, mají asi pravdu.
OK53
Co se zase děje s ochráncema?Něco nového zásadního?Třeba něco jako norma na ovčí bobek ideální velikosti pro standartně velikého hovnivála
Pepine klid. Nic nového a zásadního. Jen jsem Tě navrhnul na nový chráněný druh a Pepinovku jako poddruh
Tom1974 píše:pepin píše:kovaco píše:Čekal jsem, že tě s tou flycam rozesměju. Jdu ji dát na bazar. Někomu snad bude vyhovovat.![]()
OK53
Pepine klid. Nic nového a zásadního. Jen jsem Tě navrhnul na nový chráněný druh a Pepinovku jako poddruh
Naopak,pepinovka je pro zdárný vývoj fauny a flory na Rané naprosto zásadní problém,ještě párkrát pohostí honáky stád a máte po ovcích definitivně