- no s nabroušenou náběžnou hranou, ne?PeeKay píše:co znamena "ostre listy" ?
Bezpádlo BeastX Microbeast
PeeKay píše:co znamena "ostre listy" ?
Nevim jak to spravne napsat. Zdaji se mi o neco lehci nez originaly a hlavne se hodne prekryvaji. Nevysi jako by soubezne.
http://www.helimaniacs.cz/?p=504
- Kenny McCormick
PetaF píše:Vydrž!
Bestie a FBL hlavička od Microheli jsou na poště a T 250 se krčí v regálu.
Já si od toho slibuju,že zmizí ty hnusný vůle v přepákování okolo mixeru.
Jak to splácám,dám vědět.
Díky budu rád. Už jsem si bestii objednal, ale néééééééééni.
Tak čekám.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Toz po jednom paru Alignu a zjisteni, ze 3 metrovy dvorecek neni to spravne misto na serizovani McroBeastu, jsem vyrazil do parku.
Mozna jsem mel zajet za nasima na letiste. Pry si pekne dopoledne poletali.
Ja naopak se trapil jak pred pul rokem, kdyz jsem zacinal a ucil se viset.
Uz jsem vyzkousel snad vsechny mozne varianty v "Parameter Menu" a stale je to divocarna prvniho stupne. Okamzita odezva a milimetrova citlivost na kniplech. To by mozna od nas ocenil Psena, ale pro me je to jista smrt. Jeste jsem zkusil piruetu a doufal, ze to bude jak na videu z YouTube. Tak, tak jsem to ustal. Mozna bych mel zacit nosit plinky.
Zitra si odpocinu. Uklidnim roztresena kolena a zavisim radeji s Copterem at nemam zkazene svatky.
P.S.
Jeste si znovu procitam manual od Bestie a mozna by stalo jeste za pokus zkusit postelovat ty potenciometry.
Mozna jsem mel zajet za nasima na letiste. Pry si pekne dopoledne poletali.
Ja naopak se trapil jak pred pul rokem, kdyz jsem zacinal a ucil se viset.
Uz jsem vyzkousel snad vsechny mozne varianty v "Parameter Menu" a stale je to divocarna prvniho stupne. Okamzita odezva a milimetrova citlivost na kniplech. To by mozna od nas ocenil Psena, ale pro me je to jista smrt. Jeste jsem zkusil piruetu a doufal, ze to bude jak na videu z YouTube. Tak, tak jsem to ustal. Mozna bych mel zacit nosit plinky.
Zitra si odpocinu. Uklidnim roztresena kolena a zavisim radeji s Copterem at nemam zkazene svatky.
P.S.
Jeste si znovu procitam manual od Bestie a mozna by stalo jeste za pokus zkusit postelovat ty potenciometry.
Takze panove verejne priznavam, ze jsem totalni zelenac. Vcera jsem znovu prosel podle manualu cele nastaveni A dnes na letisti se dal do doladovani. V Parameter Menu jsem nechal tovarni nastaveni a ubral na P1 a P2. Je to o mnoho lepsi. Uz to mohu ovladat i ja s mema gramlavejma rukama.
Ted prijde vsak perlicka. Pred jednim startem hybam cyklikou a kolektivem a najednou se mi zda, ze je neco spatne. Taky , ze jo. Deska cykliky chodila obracene a pritom to litalo. Hned jsem to porovnaval s Copterem. Gripy - listy - tahla, vsechno sedelo, ale pri plusovem kolektivu sla deska cykliky dolu. Cucel jsem na to jak z jara.
Az UCH mi rekl, ze u bezpadel jsou gripy s cepy pro tahla obracene a maji byt soubezne s nabeznou hranou listu. Toz jsem to prehodil reverznul Pich a hotovo. Pri mem poletovani ja rozdil nepoznam. Pripada mi to stejne.
Jeste na zaver musim Beasta pochvalit. Vitr dost foukal a 450-satka se ani nehla. Opravdu za ty penize je to super. A nez kupovat nejake gyro za 3000,-, tak na 100% radeji Beasta.
P.S.
Pro ty kdo umi litat to musi byt uplna lahudka a luxusni poletani.
Ted prijde vsak perlicka. Pred jednim startem hybam cyklikou a kolektivem a najednou se mi zda, ze je neco spatne. Taky , ze jo. Deska cykliky chodila obracene a pritom to litalo. Hned jsem to porovnaval s Copterem. Gripy - listy - tahla, vsechno sedelo, ale pri plusovem kolektivu sla deska cykliky dolu. Cucel jsem na to jak z jara.
Az UCH mi rekl, ze u bezpadel jsou gripy s cepy pro tahla obracene a maji byt soubezne s nabeznou hranou listu. Toz jsem to prehodil reverznul Pich a hotovo. Pri mem poletovani ja rozdil nepoznam. Pripada mi to stejne.
Jeste na zaver musim Beasta pochvalit. Vitr dost foukal a 450-satka se ani nehla. Opravdu za ty penize je to super. A nez kupovat nejake gyro za 3000,-, tak na 100% radeji Beasta.
P.S.
Pro ty kdo umi litat to musi byt uplna lahudka a luxusni poletani.
DS410
Ahoj
jak máte nastavenou frekvenci ne cyklice pro servo Align DS410M. Četl jsem doporučení na stránkách BeastX a píší tam, že pro toto servo je správná frekvence 65Hz.
Dávám dohromady T-REX 450 Pro a trochu mě tato hodnota u digitálního serva překvapila.
jak máte nastavenou frekvenci ne cyklice pro servo Align DS410M. Četl jsem doporučení na stránkách BeastX a píší tam, že pro toto servo je správná frekvence 65Hz.
Dávám dohromady T-REX 450 Pro a trochu mě tato hodnota u digitálního serva překvapila.
T-REX 250 BeastX T-REX 500 BeastX a T-REX 600N BeastX, Hitec Aurora a časem HexaCopter
- DaveLister
To je sice mozne, ale V1 manual rika 200hz, V2 manual rika 65hz.
Tady je vysvetleni proc: http://www.beastx.com/showthread.php?11 ... 8#post8518
Tady je vysvetleni proc: http://www.beastx.com/showthread.php?11 ... 8#post8518
- Kenny McCormick
krtek2k píše:Kdybys měl takový zájem si o beastu něco přečíst, prolítnul bys tohle vlákno alespoň zběžně, a tam se píše , že pro všechna moderní digitální serva je 200Hz jediná ideální hodnota.
to je trochu podpásovka - mám ho přečtené od začátku do konce - a právě proto jsem ten dotaz sem napsal !!! (Člověk aby se bál něco napsat
pramení z tohoto viz.
http://www.beastx.com/service_servoliste.html
pro verzi firmaware 1.x.x i 2.x.x je doporučená frekvence od výrobce Beastu 65Hz což si s informacemi v tomto vlákně dost odporuje a nebo DS410 není moderní digitální servo
T-REX 250 BeastX T-REX 500 BeastX a T-REX 600N BeastX, Hitec Aurora a časem HexaCopter
Ahoj, trošku plavu v zapojení MicroBeast s přijímačem AR6200 na T-REX500. Čtu návod, ale ztrácím se v názvech jako jsou křidélka, výškovka atd (nikdy jsem letadla nelétal). Nemohl by mi prosím někdo v rychlosti napsat co mám s čím propojit?
AR6200 : AUX1, GEAR,RUDD,ELEV,AILE,THRO.
Beast : AUX(trojitý kabel), ELE, AIL, CH1, CH2, CH3, CH4.
Jak mezi sebou propojit přijímač a bestia a 3+1 serva + motor?
Moc děkuju za Váš čas
AR6200 : AUX1, GEAR,RUDD,ELEV,AILE,THRO.
Beast : AUX(trojitý kabel), ELE, AIL, CH1, CH2, CH3, CH4.
Jak mezi sebou propojit přijímač a bestia a 3+1 serva + motor?
Moc děkuju za Váš čas