Bezpádlo BeastX Microbeast

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
Howking
Kontaktovat uživatele:

#586 Příspěvek od Howking »

PeeKay píše:co znamena "ostre listy" ?
- no s nabroušenou náběžnou hranou, ne? ;-)
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Penax

#587 Příspěvek od Penax »

PeeKay píše:co znamena "ostre listy" ?

Nevim jak to spravne napsat. Zdaji se mi o neco lehci nez originaly a hlavne se hodne prekryvaji. Nevysi jako by soubezne.
http://www.helimaniacs.cz/?p=504
Kenny McCormick

#588 Příspěvek od Kenny McCormick »

ja som myslel ze ostre su tvrdsie-menej ohybne a tym aj rychle reaguju na zmeny cykliky.

Aligny lieta/l/ s beastom pkotatko k spokojnosti. Setove od PROcka.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
zablabla

#589 Příspěvek od zablabla »

PetaF píše:Vydrž!
Bestie a FBL hlavička od Microheli jsou na poště a T 250 se krčí v regálu.
Já si od toho slibuju,že zmizí ty hnusný vůle v přepákování okolo mixeru.
Jak to splácám,dám vědět.

Díky budu rád. Už jsem si bestii objednal, ale néééééééééni.
Tak čekám.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
pzn16

#590 Příspěvek od pzn16 »

někde jsem četl, že pokud se použije bezpadlové hlava a bestie, je možné na ovládání heli použít i vysílač který má špatnou podporu heli - konkrétně myslím MC-12

díky za info
Penax

#591 Příspěvek od Penax »

Toz po jednom paru Alignu a zjisteni, ze 3 metrovy dvorecek neni to spravne misto na serizovani McroBeastu, jsem vyrazil do parku.
Mozna jsem mel zajet za nasima na letiste. Pry si pekne dopoledne poletali.
Ja naopak se trapil jak pred pul rokem, kdyz jsem zacinal a ucil se viset.
Uz jsem vyzkousel snad vsechny mozne varianty v "Parameter Menu" a stale je to divocarna prvniho stupne. Okamzita odezva a milimetrova citlivost na kniplech. To by mozna od nas ocenil Psena, ale pro me je to jista smrt. Jeste jsem zkusil piruetu a doufal, ze to bude jak na videu z YouTube. Tak, tak jsem to ustal. Mozna bych mel zacit nosit plinky. :lol:
Zitra si odpocinu. Uklidnim roztresena kolena a zavisim radeji s Copterem at nemam zkazene svatky.
P.S.
Jeste si znovu procitam manual od Bestie a mozna by stalo jeste za pokus zkusit postelovat ty potenciometry.
Penax

#592 Příspěvek od Penax »

Takze panove verejne priznavam, ze jsem totalni zelenac. Vcera jsem znovu prosel podle manualu cele nastaveni A dnes na letisti se dal do doladovani. V Parameter Menu jsem nechal tovarni nastaveni a ubral na P1 a P2. Je to o mnoho lepsi. Uz to mohu ovladat i ja s mema gramlavejma rukama.
Ted prijde vsak perlicka. Pred jednim startem hybam cyklikou a kolektivem a najednou se mi zda, ze je neco spatne. Taky , ze jo. Deska cykliky chodila obracene a pritom to litalo. Hned jsem to porovnaval s Copterem. Gripy - listy - tahla, vsechno sedelo, ale pri plusovem kolektivu sla deska cykliky dolu. Cucel jsem na to jak z jara.
Az UCH mi rekl, ze u bezpadel jsou gripy s cepy pro tahla obracene a maji byt soubezne s nabeznou hranou listu. Toz jsem to prehodil reverznul Pich a hotovo. Pri mem poletovani ja rozdil nepoznam. Pripada mi to stejne.
Jeste na zaver musim Beasta pochvalit. Vitr dost foukal a 450-satka se ani nehla. Opravdu za ty penize je to super. A nez kupovat nejake gyro za 3000,-, tak na 100% radeji Beasta.:lol: :lol:
P.S.
Pro ty kdo umi litat to musi byt uplna lahudka a luxusni poletani.
michalsi

DS410

#593 Příspěvek od michalsi »

Ahoj

jak máte nastavenou frekvenci ne cyklice pro servo Align DS410M. Četl jsem doporučení na stránkách BeastX a píší tam, že pro toto servo je správná frekvence 65Hz.

Dávám dohromady T-REX 450 Pro a trochu mě tato hodnota u digitálního serva překvapila.
T-REX 250 BeastX T-REX 500 BeastX a T-REX 600N BeastX, Hitec Aurora a časem HexaCopter
krtek2k

#594 Příspěvek od krtek2k »

Kdybys měl takový zájem si o beastu něco přečíst, prolítnul bys tohle vlákno alespoň zběžně, a tam se píše , že pro všechna moderní digitální serva je 200Hz jediná ideální hodnota.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
DaveLister

#595 Příspěvek od DaveLister »

To je sice mozne, ale V1 manual rika 200hz, V2 manual rika 65hz.

Tady je vysvetleni proc: http://www.beastx.com/showthread.php?11 ... 8#post8518
Kenny McCormick

#596 Příspěvek od Kenny McCormick »

Pochopil som spravne, ze kvalita serva DS410M sa v priebehu roka vo vyrobe zmenila? K horsiemu?
Kazdy upgraduje a Align/Savox downgraduje? :lol: :lol:
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
michalsi

#597 Příspěvek od michalsi »

krtek2k píše:Kdybys měl takový zájem si o beastu něco přečíst, prolítnul bys tohle vlákno alespoň zběžně, a tam se píše , že pro všechna moderní digitální serva je 200Hz jediná ideální hodnota.

to je trochu podpásovka - mám ho přečtené od začátku do konce - a právě proto jsem ten dotaz sem napsal !!! (Člověk aby se bál něco napsat :evil: )

pramení z tohoto viz.

http://www.beastx.com/service_servoliste.html

pro verzi firmaware 1.x.x i 2.x.x je doporučená frekvence od výrobce Beastu 65Hz což si s informacemi v tomto vlákně dost odporuje a nebo DS410 není moderní digitální servo :evil:
T-REX 250 BeastX T-REX 500 BeastX a T-REX 600N BeastX, Hitec Aurora a časem HexaCopter
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#598 Příspěvek od pkotatko »

Nějak jsem se zapoměl těch DS 410 zeptat...... Tak fungují na 200Hz a musí se tvářit že jsou moderní....... :D
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Angusss

#599 Příspěvek od Angusss »

Ahoj, trošku plavu v zapojení MicroBeast s přijímačem AR6200 na T-REX500. Čtu návod, ale ztrácím se v názvech jako jsou křidélka, výškovka atd (nikdy jsem letadla nelétal). Nemohl by mi prosím někdo v rychlosti napsat co mám s čím propojit?

AR6200 : AUX1, GEAR,RUDD,ELEV,AILE,THRO.

Beast : AUX(trojitý kabel), ELE, AIL, CH1, CH2, CH3, CH4.

Jak mezi sebou propojit přijímač a bestia a 3+1 serva + motor?

Moc děkuju za Váš čas
Bizon
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)

#600 Příspěvek od Bizon »

Výškovka je cyklika dopředu-dozadu, křidélka jsou cyklika doleva-doprava. Motor zapojíš přímo do příjmače, do Beasta ne. Zbytek už snad vyčteš z návodu nebo vyzkoušíš.
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“