Když už tě to tak zajímá,tak s Honey Bee CP3 a s Raptorem,,,STAČÍ??????????? A tu walkeru mám na halové létání..Fenius píše:tomula35
S čím všetkým si už vlastne lietal, keď ju tak vychvaľuješ?
Walkera V200D02 FLYBARLESS Metal Edition
A nechápu co má mé schvalování společného s tím,s čím jsem létal,,Prostě tvrdím,že je to max stabilní stroj...tomula35 píše:Když už tě to tak zajímá,tak s Honey Bee CP3 a s Raptorem,,,STAČÍ??????????? A tu walkeru mám na halové létání..Fenius píše:tomula35
S čím všetkým si už vlastne lietal, keď ju tak vychvaľuješ?
ja na teba nejak neútočím, len ma to tak zaujímalo, keď si ju vo videu doporučoval aj pokročilým pilotom (každý si pod tým asi predstavuje niečo iné, no)
Stabilná je, až moc. Treba si však ujasniť pojmy, lebo to niekedy vyzerá po tých marketingových kecoch a radách od ľudí, čo s ničím iným nelietali, ako keby to boli stroje s ktorými sa dá plnohodnotne lietať vonku. Pri tom sa tak maximálne dá predviesť presun z miesta na miesto, pomalá osmička, pirueta atď. A aj to pri bezvetrí.
Tu ide o to, aby od toho ľudia neočakávali niečo, čo to proste nie je. Ale úspešne sa na to hrá. O rady, skúsenosti, vyvracanie dezinformácií a nie o nejaké tvoje schvaľovanie.
Stabilná je, až moc. Treba si však ujasniť pojmy, lebo to niekedy vyzerá po tých marketingových kecoch a radách od ľudí, čo s ničím iným nelietali, ako keby to boli stroje s ktorými sa dá plnohodnotne lietať vonku. Pri tom sa tak maximálne dá predviesť presun z miesta na miesto, pomalá osmička, pirueta atď. A aj to pri bezvetrí.
Tu ide o to, aby od toho ľudia neočakávali niečo, čo to proste nie je. Ale úspešne sa na to hrá. O rady, skúsenosti, vyvracanie dezinformácií a nie o nejaké tvoje schvaľovanie.
Hezký začátek . . .,,ja na teba nejak neútočím. . " a pak závěr který by si slabší povaha už mohla tak vysvětlitFenius píše:ja na teba nejak neútočím, len ma to tak zaujímalo, keď si ju vo videu doporučoval aj pokročilým pilotom (každý si pod tým asi predstavuje niečo iné, no)
Možná by nebylo od věci si připustit že jsou i tací kterým stačí ku štěstí si jen tak poletovat, přesouvat se z místa na místo,pomalu osmičkovat a piruetkovat.Prostě pohodička a relax.Ti budou asi i nadšení a budou si to pochvalovat,a těm je to taky určené.
Mno a ti kteří se chtějí někam posouvat, zdokonalovat si své umění pilotáže budou lovit v úplně jiných vodách.
Tak nač se nějak dohadovat, modelařina by měla být o odreagování se od každodeního stresu a měla by člověka hlavně bavit,nebo se pletu ?
To video co jsem tu měl bylo jako ukázka toho,že je to doopravdy hodný stroj o nic víc nešlo,ale přesně tak jak říkáš,nemá smysl se dohadovat,mám i Honey Bee CP3 a ten model je až dost živej a dá se s tím zalétat i 3D akrobacie,ale na to si ještě netroufnu.Takže mám přeplej režim normální létání...A s tou walkerou jsem létal v místnosti 3X4 metry,tak co chceš předvést,až bude počasí natočím něco i venku...

Odkaz na video.Walkera V200D02,tuning-RT. Vis v místnosti... http://www.youtube.com/user/tomula35
Kecáš blbosti,,s touto walkerou se dá dělat mnohem více a pokud se tady chceš dohadovat,tak sem radši ani nechoď...Fenius píše:ja na teba nejak neútočím, len ma to tak zaujímalo, keď si ju vo videu doporučoval aj pokročilým pilotom (každý si pod tým asi predstavuje niečo iné, no)
Naposledy upravil(a) tomula35 dne ned 26.12.2010 17:18, celkem upraveno 1 x.
tomula35 píše:Kecáš blbosti,,s touto walkerou se dá dělat mnohem více a pokud se tdy chceš dohadovat,tak sem radši ani nechoď...Fenius píše:...O rady, skúsenosti, vyvracanie dezinformácií a nie o nejaké tvoje schvaľovanie.
Ale pánové, pánové...
Co raději tohle:
http://www.papilio.cz/img/a7/a7_400_v5.jpg
Hmmmmm středověk???corona píše:tomula35 píše:Kecáš blbosti,,s touto walkerou se dá dělat mnohem více a pokud se tdy chceš dohadovat,tak sem radši ani nechoď...Fenius píše:...O rady, skúsenosti, vyvracanie dezinformácií a nie o nejaké tvoje schvaľovanie.
Ale pánové, pánové...
Co raději tohle:
http://www.papilio.cz/img/a7/a7_400_v5.jpg
Je to dobrej model,,jsem s ním fakt spokojený...billes píše:Ja sa tiez rozhodoujem aky vrtulnik kupit na zaciatok, ci tento, alebo lacnejsi Blade 120SR no nakoniec volba na 80% padne na tento. Videl som s nim jedno video, tusom od ehirobo.com a tam s nim fakt svižne ten chlapík lietal.
Tento vrtulnik sa mi velmi paci
120SR jsem viděl létat na Krtkování. Létá to fajn a parkrát stím ten človíček švihnul o podlahu , postavil a letěl znova. Po mých zkušenostech s Walkerou je to dle mého názoru určite lepší volba než Walkera.Pokud tě to chytne, časem pořídíš radio s přenosem DSM2 začneš jej ovládat tímto radiem a následně přejdeš na "dospělou" helinu. Budeš mít plynulý přechod s vybavením a nezůstane ti radio od Walkery které je nepoužitelné na nic jiného než na walkeru. (jeden čas se mi tu válely 3ks - k ničemu, které jsem zaplatil s modelem).billes píše:Ja sa tiez rozhodoujem aky vrtulnik kupit na zaciatok, ci tento, alebo lacnejsi Blade 120SR no nakoniec volba na 80% padne na tento. Videl som s nim jedno video, tusom od ehirobo.com a tam s nim fakt svižne ten chlapík lietal.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
tady si přečti,jak se chová Blade 120RS.Není to vhodné do začátku...Citace jedné stránky tohoto fora...Kúpil si si jednorotor, ten stále niekam uteká a treba ho riadiť !!!tomula35 píše:Je to dobrej model,,jsem s ním fakt spokojený...billes píše:Ja sa tiez rozhodoujem aky vrtulnik kupit na zaciatok, ci tento, alebo lacnejsi Blade 120SR no nakoniec volba na 80% padne na tento. Videl som s nim jedno video, tusom od ehirobo.com a tam s nim fakt svižne ten chlapík lietal.
Na úplný začiatok si mal kúpiť koaxiálny vrtulník ( 2 páry listov).
Byt nie je to pravé na učenie a Blade 120SR nie je izbový vrtulník!
Pri kúpe si to mal skontrolované predajcom, ale teraz po niekoľkých pádoch je to možno už aj rozhodené a to ti moc nepomôže.
Blade 120SR ešte do jari odlož a ak môžeš, kúp si na zimu Blade MCX alebo MCX2 (BNF verziu, vysielačku už máš), alebo aspoň nejaký nanocopter za 20-30 eur s gyrom a lietaj celú zimu doma.
Totálny neúspech na začiatku ťa iba otrávi a zanevrieš na vrtulníky.
Blade 120SR nebol môj prvý vrtulníček, začínal som s koaxiálom.
Doporučuji Walkeru V200D02.To je můj názor..