zacatecnik, benzínový motor
- fish01fish01fish01
zacatecnik, benzínový motor
dobrej chtel bych se zeptat nevite o benzinovem motoru do 3500 pls dekuji
fish
- wh
- Kontaktovat uživatele:
[/img]http://motorky.hyperinzerce.cz/mopedy/inzerat/773848-prodam-motor-na-kolo-nabidka-olomoucky-kraj/

Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: zacatecnik, benzínový motor
fish01fish01fish01 píše:dobrej chtel bych se zeptat nevite o benzinovem motoru do 3500 pls dekuji
Nešli tudy děti?....
hary13 píše: Zdravím.Dá se skladovat model s benzínovým motorem vbytě?Smrdí to?
Jak to případně řešíte,pokud pominu odpovědi dílna,garáž,sklep apod.
Nedá. Smrdí to jako prase i když ucpeš co se dá...na benzíín musíš mít prostory.
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
hary13 píše:Zdravím.Dá se skladovat model s benzínovým motorem vbytě?Smrdí to?
Jak to případně řešíte,pokud pominu odpovědi dílna,garáž,sklep apod.
Díky hary13
No jako přímo v obýváku nebo jiné obytné místnosti je to cítit, ale já skladuju letadlo normálně v komoře s ventilací a do bytu není nic cítit.
Ty motorinic moc váha toho prvního 2.5Kg
to je fakt tak na koloběžku.
Jinak já sem kuli zápachu prodal všechny benzíny, mněl jsem to v kumbále v paneláku a to se nedalo. Moc to nedoporučuju pokud neni dobře větraný prostor.
Je lepší něco přišetřit a koupit něco lepšího co opravdu funguje jinak se s tím budeš trápit.
Jinak já sem kuli zápachu prodal všechny benzíny, mněl jsem to v kumbále v paneláku a to se nedalo. Moc to nedoporučuju pokud neni dobře větraný prostor.
Je lepší něco přišetřit a koupit něco lepšího co opravdu funguje jinak se s tím budeš trápit.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
musím potvrdit BENZÍN nesmí do bytu ani na mžik smrdí pekelně a je to cítit i když vemu jen součástku důkladně otřenou a vysušenou !!!
Zato žhavíky mám doma tři motory a trup kolikrát není čas po lítání utřít a spíš mi přijde že to voní ! Lítám Syntetiku 1% Nitra od pelikána F01 FLIGHT 1% 4,0L RAPICON palivo letecké
Zato žhavíky mám doma tři motory a trup kolikrát není čas po lítání utřít a spíš mi přijde že to voní ! Lítám Syntetiku 1% Nitra od pelikána F01 FLIGHT 1% 4,0L RAPICON palivo letecké