Aero A-18

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
stihac

Aero A-18

#1 Příspěvek od stihac »

shanim informace/fotografie,vykresy apod/ o Aeru A-18 jelikoz planuji stavbu makety. Dejte mi prosim vedet jestli muzete pomoc.
Dik,
Petr
Dan

#2 Příspěvek od Dan »

Ahoj,
mam par fotek a cast monografie co vysla v Letectvi, tak jestli ti to pomuze muzu ti udelat kopie. Jinak by meli mit A-18ku ve Kbelich, ale to asi vis.
stihac

#3 Příspěvek od stihac »

Dane,

jestli by bylo mozny udelat kopie toho co mas to by bylo super. O A-18 ve Kbelich vim, ale bydlim mimo CR a tak nemam moznost tam zajet. Psal jsem jim email tak se uvidi jestli pomuzou.

Petr
georg
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od georg »

google já jsem zagoogloval a našel jsem docela dost fotek tak to omrkni :wink:
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
stihac

#5 Příspěvek od stihac »

Dik, uz jsem gogloval a yahooval apod :wink: Rad bych sehnal detailni fota vybaveni kabiny, podvozku atd. Idealni by bylo kdybych se dostal do Kbel a oni me nechali vsechno nafotit :lol: bohuzel mije pristi navsteva CR ja na zacatku dubna a museum bude jeste zavreny :(
Petr
flyhawk
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od flyhawk »

Na muzeum bych se moc nepolihal.Sam sem tam psal kvuli eru a uz je to skoro 2 mesic a doted mi neodepsali.
stihac

#7 Příspěvek od stihac »

mozna je to kvuli tomu, ze je to prez zimu zavreny /i kdyz tomu sam moc neverim/ :wink: Uz jsem dostal dost informaci primo z Aera , ale nemaj zadny detajlni fotky. Uvidime jestli se Kbely ozvou. Dik za odpoved.
Petr
Dan

#8 Příspěvek od Dan »

to: Stihac

Napsal jsem ti soukromou zpravu, ale asi jsi ji necetl... Podklady ti ofotim, rekmi si jestli ti staci pdf nebo chces papirovou kopii.

D.
stihac

#9 Příspěvek od stihac »

Dan píše:to: Stihac

Napsal jsem ti soukromou zpravu, ale asi jsi ji necetl... Podklady ti ofotim, rekmi si jestli ti staci pdf nebo chces papirovou kopii.

D.

Promin, vubec jsem si ty soukromy zpravi nevsim. Uz jsem odpovedel. Dik,
Petr
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“