Smaniak píše:..................kamarád ji musel reklamovat kvůli občasným ztrátám signálu!..................
Můžeš to prosím blíže popsat, včetně výsledku reklamace?
JMalik píše:Smaniak píše:..................kamarád ji musel reklamovat kvůli občasným ztrátám signálu!..................
Smaniak píše:No to mě tedy opravdu nenapadlo, protože POMOC žádal jen Pixel v úvodním dotazu; pro nás ostatní mohla být tebou dotazovaná specifikace prodejce pouze jen INFO (i když nepopírám, že třeba přínosná).
zdzd píše:A mě to zase napadlo, protože na Slovensku je jeden prodejce, který návody zapomínal poměrně často a hodně lidí se na mne obracelo z řešením. Nějakou dobu už se nikdo neozval a tak mne celkem zajímá, zda se někdo navrací ke starým zvykům, nebo je to nový objev.
Smaniak píše:JMalik píše:Smaniak píše:..................kamarád ji musel reklamovat kvůli občasným ztrátám signálu!..................
Byl to maník, který mi o tom povídal už na Nesvačilském podívání (tuším září?) u kafe s párkem na stánku. Co bylo příčinou nevím, ani u kterého prodejce to reklamoval nevím. Já tento typ vysílače nemám, tak jsem se o to nějak blíže nezajímal. Pro něj bylo důležité, že byla reklamace prý obratem vyřízena a ani on z toho nedělal žádné závěry, protože na to přišel údajně hned po uvedení do provozu a žádné éro mu na to nespadlo. Ani já bych z toho žádné závěry nedělal (pokud máš o tento typ zájem), chybka se prostě stane i v "lepších rodinách". Ostatně já si konkrétně o tomto typu myslím, že se dost vydařil a pro moje potřeby by za ty peníze technicky jistě vystačil.
zdzd píše:elektromodely.com píše:ROVNAKE zakony musi dodrziavat aj Towerhobbies, HobbyKing a podobne = KAZDY, kto PREDAVA tovar zakaznikovi na Slovensko, teda obchodne a reklamacne podmienky
v slovencine, navod, zaruka 2 roky atd.
To asi nemyslíš vážně, že?
elektromodely.com píše:Nie Zdenku, toto je v Zakone o ochrane (na ochranu) spotrebitela...