Navod na FUTABU T8FG

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
pixel

Navod na FUTABU T8FG

#1 Příspěvek od pixel »

Ahojte, chcem Vas poprosit o link, alebo zaslanie SK, alebo CZ navodu ku tejto suprave. Mam ju od rana a maturujem :D.
No a predajca "zabudol" navod dodat :D.
V pripade mailu poprosim na : fun@seznam.cz
Vopred dakujem
zdzd

#2 Příspěvek od zdzd »

Mohl by jsi prozradit kdo je ten zapomnětlivec?
Smaniak

#3 Příspěvek od Smaniak »

zdzd píše:Mohl by jsi prozradit kdo je ten zapomnětlivec?

Nechci být šťoural, ale jak by mohla tato informace pixel-ovi pomoci v tuto chvíli v jeho nesnázi :?: On prosí o návod...
zdzd

#4 Příspěvek od zdzd »

Návod musí chtít po prodejci. A pomoci to může ostatním, aby věděli jak se kdo staví k zákazníkům.
Smaniak

#5 Příspěvek od Smaniak »

zdzd píše:Návod musí chtít po prodejci. A pomoci to může ostatním, aby věděli jak se kdo staví k zákazníkům.

No to je jistá věc a věřím, že si návod u prodejce vyžádá (pokud mu nikdo tady nepomůže) - ale on psal, že ji má od rána a plně ho chápu, že je celý "nažhavený", aby už už začal "ladit". A navíc dnes je sobota, takže do zjednání nápravy u prodejce ho čeká ještě dlouhá cesta :( .
sabre

#6 Příspěvek od sabre »

Myslel jsem, že manual je součástí balení a ne že ho prodavač musí odněkud vyštrachat, pokud nezapomene. To abych si dával bacha, až si půjdu koupit nový rádio.
Mirek
Smaniak

#7 Příspěvek od Smaniak »

Protože se ti z "Futabistů" Pixele zatím nikdo neozval a já ti chci pomoci (ať už jsou důvody absence tvého návodu v CZ jakékoliv), tak tady si můžeš chybějící návod stáhnout, právě jsem to vyšťoural na netu. Na závěr přeju, ať ti dobře slouží a jsi s ní spokojen (kamarád ji musel reklamovat kvůli občasným ztrátám signálu). Hodně šťastných přístání :!:
Naposledy upravil(a) Smaniak dne sob 11.12.2010 22:58, celkem upraveno 1 x.
zdzd

#8 Příspěvek od zdzd »

Šmarjá, to jsi nemohl vydržet než poví, který z prodejců z nás má dobrý den? Teď už se to asi nedozvíme...
sabre

#9 Příspěvek od sabre »

Dej mu čas, asi má z toho manuálu zamotanou hlavu. Chvíli jsem na něj koukal a už mě bolí za krkem.
Mirek
Smaniak

#10 Příspěvek od Smaniak »

zdzd píše:Šmarjá, to jsi nemohl vydržet než poví, který z prodejců z nás má dobrý den? Teď už se to asi nedozvíme...

:lol: Nemohl, protože mým cílem byla snaha pomoci kamarádovi modelářovi (byť osobně neznámému) v nouzi a ne pátrat po zapomnětlivém prodejci. Navíc soudě podle textu původního tazatele se jedná o modeláře ze Slovenska, kde si nakupovat, a to si Zdendo přiznej, zas tak často nebudeš ani ty :idea:
Kenny McCormick

#11 Příspěvek od Kenny McCormick »

Smaniak píše:
zdzd píše:Šmarjá, to jsi nemohl vydržet než poví, který z prodejců z nás má dobrý den? Teď už se to asi nedozvíme...

:lol: Nemohl, protože mým cílem byla snaha pomoci kamarádovi modelářovi (byť osobně neznámému) v nouzi a ne pátrat po zapomnětlivém prodejci. Navíc soudě podle textu původního tazatele se jedná o modeláře ze Slovenska, kde si nakupovat, a to si Zdendo přiznej, zas tak často nebudeš ani ty :idea:
ale zasa to mohlo pomoct mne. Na T8 mam zaostrene, len ju tu v SK nemaju skladom...
Zaujimalo by ma, ci nejde akurat o jedneho z predajcov, ktoreho mam vo vybere, zatial som od neho nic nekupoval, tak s nim nemam skusenosti.
A samozrejme na koho si dat pri nakupe pozor.
FlyBear

#12 Příspěvek od FlyBear »

Kenny McCormick píše:Zaujimalo by ma, ci nejde akurat o jedneho z predajcov, ktoreho mam vo vybere, zatial som od neho nic nekupoval, tak s nim nemam skusenosti.

A proč teda, člověče, čekáš tady na fóru na chyby druhých?
Pokud pochybuješ, je opravdu tak těžké napsat tomu Tvému prodejci email a zeptat se, jestli k tomu má i SK návod?

Podle jeho reakce můžeš mnohé poznat...
zdzd

#13 Příspěvek od zdzd »

Smaniak píše:

No jo. A co tak pomoci všem? Kdyby dal heslo ve tvaru prodejce, tak by návod dostal a ostatní by dostali potřebné info. To tě nenapadlo?
Kenny McCormick

#14 Příspěvek od Kenny McCormick »

FlyBear píše:
Kenny McCormick píše:Zaujimalo by ma, ci nejde akurat o jedneho z predajcov, ktoreho mam vo vybere, zatial som od neho nic nekupoval, tak s nim nemam skusenosti.

A proč teda, člověče, čekáš tady na fóru na chyby druhých?
Pokud pochybuješ, je opravdu tak těžké napsat tomu Tvému prodejci email a zeptat se, jestli k tomu má i SK návod?

Podle jeho reakce můžeš mnohé poznat...
a preco myslis, ze cakam na chyby druhych?
Na slovensku tak ako v cechach plati zakon, ze navod je predajca povinny prilozit k vyrobku.
Tak jedine co CAKAM je, ze tam navod bude. Ak by som mal vsetky nemozne moznosti preverovat, pochybovat o vsetkych predajcoch, asi by som sa tej nedovery zblaznil a z e-shopu by som radsej nekupil nic...
Smaniak

#15 Příspěvek od Smaniak »

zdzd píše:
Smaniak píše:

No jo. A co tak pomoci všem? Kdyby dal heslo ve tvaru prodejce, tak by návod dostal a ostatní by dostali potřebné info. To tě nenapadlo?

No to mě tedy opravdu nenapadlo, protože POMOC žádal jen Pixel v úvodním dotazu; pro nás ostatní mohla být tebou dotazovaná specifikace prodejce pouze jen INFO (i když nepopírám, že třeba přínosná). A já jsem prostě vychovaný z domova tak, že se snažím na prosbu odpovědět nejprve pomocí :( . Navíc musím přiznat, že nejsem z podstaty moc podezíravý - návod v mateřštině do krabice se zbožím dodává až prodejce. Mě tedy nejprve jako první napadne, že tam návod jen prodejce ZAPOMNĚL dát, že to prostě nebyl jeho úmysl (aby třeba ušetřil na papíru, barvě do tiskárny nebo tlumočníkovi). Už se mi totiž stalo dvakrát, že mi zboží došlo bez překladu a vždy mi ho s velkou omluvou obratem dodali. V absenci překladu v jednom případu tedy automaticky nevidím neseriozního prodejce a hned ho tady za to veřejně na netu pranýřovat už mi přijde úplně neseriózní.

Podstata je myslím dávno vyřešena - Pixel prosil pouze o návod a dostal ho...
Naposledy upravil(a) Smaniak dne sob 11.12.2010 23:40, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“