nevzletne, toči se dokola
nevzletne, toči se dokola
Ahojky, nevim jestly mě neukamenujete, ale prosim ee.
Koupil sem si hračku Luftwaffe SAR CARSON, je to 4kanalv pásmu 35 MHz. A mám menší problém. Hned na poprve sem troška narazil o kalhoty přes židlu a od te doby nemůžu vrtulník dostat do vzduchu. Furt se točí kolem dokola na zemi, zdá se mi jak kdyby spodní vrtule se točila méně. Měl sem ho rozdělán a rotorové kola bez problemu, neprotáčej se, nejsou ani poškozené. Neporadil by mě někdo kde hledat problém? Děkuju moc za radu
Koupil sem si hračku Luftwaffe SAR CARSON, je to 4kanalv pásmu 35 MHz. A mám menší problém. Hned na poprve sem troška narazil o kalhoty přes židlu a od te doby nemůžu vrtulník dostat do vzduchu. Furt se točí kolem dokola na zemi, zdá se mi jak kdyby spodní vrtule se točila méně. Měl sem ho rozdělán a rotorové kola bez problemu, neprotáčej se, nejsou ani poškozené. Neporadil by mě někdo kde hledat problém? Děkuju moc za radu
Re: nevzletne, toči se dokola
krovec píše:Ahojky, nevim jestly mě neukamenujete, ale prosim ee.
Jsou to hračky jak jsi správně napsal, myslim že to může dělat trochu více ohlá zadní vrtulka nebo plast. listy rotoru.Chtělo by to vidět.
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
na 90 procent hledej chybu v jednom z hlavnich rotoru a jejich elektromotoru neco z toho to bude mel sem stejny problem u koaxialu a vyresil sem to propajenim plosneho spoje mozna byl nekde prerusen ke kteremu to bylo vsechno pripojeno zkus oba motory pripojit naprimo k baterce zvlast jestli fachci oba stejne me se jen jedna vrtule unasela od te druhe.pak mi to fungovalo.ale pak sem zacal s opravdovymi vrtasi to je jina zabava-))
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
krovec píše:A jak si to prosímtě řešil? To se mi také právě jeví že asi ten motorek to bude.
nijak koupil jsem druhy vrtulnik a tenhle nechal na ND
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Být tebou ještě jednou se podívám. Měl jsem stejný problém minimálně 1x a byl jsem si jistý, že se nic neprotáčí a vrtulník se mi točil na zemi v kruhu myslím že proti směru hodinových ručiček (tím si nejsem jistý) a na radu jednoho ze zdejších odborníků jsem to znovu zkontroloval a fakt se jeden rotor protáčel, už nevím jestli to bylo dole a nebo nahoře v držáku rotorových listů.
Po opravení (dotáhnutí) vrtulník zas lítal jako dřív.
Ještě mě napadá, nemohl jsi prohodit listy při výměně? myslím horní listy za spodní. V tom případě by ti to taky nelítalo, ale sázel bych na to, že se ti to někde protáčí.
Zkontroluj nejenom ozubené kolečko dole,ale i usazení držáku rotorových listů a myslím že někde tam bude zakopaný pes.
Po opravení (dotáhnutí) vrtulník zas lítal jako dřív.
Ještě mě napadá, nemohl jsi prohodit listy při výměně? myslím horní listy za spodní. V tom případě by ti to taky nelítalo, ale sázel bych na to, že se ti to někde protáčí.
Zkontroluj nejenom ozubené kolečko dole,ale i usazení držáku rotorových listů a myslím že někde tam bude zakopaný pes.
Před týdnem jsem lítal jak šutr, teď lítám jak postřelená kachna 
Tak sem vyměnil hřidelku vrtulí a už se netoči kolem dokola, ale už vzlétá. Ale nemůžu ho seštelovat aby nešel buď moc do boku nebo dopředu
Neporadil by mi ještě někdo nějaké vrtule na něj? Sou tam plastove, tak nějaké lepší co troška vydžej aj. Nejlépe v Brně. Jinak vrtule maj délku 160mm.
Děkuju moc za rady
Neporadil by mi ještě někdo nějaké vrtule na něj? Sou tam plastove, tak nějaké lepší co troška vydžej aj. Nejlépe v Brně. Jinak vrtule maj délku 160mm.
Děkuju moc za rady
Re: nevzletne, toči se dokola
Ta v žádným případě, je tam jen pro parádu. Lze ji klidně demontovat.Drop píše:...myslim že to může dělat trochu více ohlá zadní vrtulka ....
Je to tenhle hubšraubřík:krovec píše:Neporadil by mi ještě někdo nějaké vrtule na něj? Sou tam plastove, tak nějaké lepší co troška vydžej aj.
http://www.amazon.de/Carson-707050-Luft ... B001FSJ92Q
- ?
Na fotkách není vidět ani náznak mechanismu cykliky, což je divný.
Jinak listy by mohly pasovat z nějakých LAMA V4, Merlin Tracer 180/Kestrel 500 koax či podobných, co mají průměry rotorů 340 mm.