Pro zasmání
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
MACKA MALA NEHODU..... ROZUMIES??
NIKDY NEBUDETE TAK COOL ako
Sprav ma neodolatelneho pre zeny
( kto by si nespomenul tak OPTIMUS PRIME je ten kamion z transformerov)

NIKDY NEBUDETE TAK COOL ako
Sprav ma neodolatelneho pre zeny
( kto by si nespomenul tak OPTIMUS PRIME je ten kamion z transformerov)

Naposledy upravil(a) Peppy dne pát 05.11.2010 12:32, celkem upraveno 3 x.
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
http://adamweinzettl.webnode.sk/
megadacan píše:A tenhle znáte?
Ženská se tak večer před zrcadlem prohlíží a vzdychá:
"Ach jo, prsa mně visí, zadek jak by smet, vrásky kolem očí, na stehnech začíná celulitida, vlasy se mně lámou a čím dál tím víc padají.
Koukne směrem k posteli, kde leží manžel a špitne, skoro až vzlykne:
"Ty Franto, nevadí ti to?"
Chlapík jen tak ledabyle mávne rukou a řekne:
"Ále, na to moje mr*ání ....."
Existuje i trochu jiná verze:
"Ach jo, prsa mně visí, zadek jak by smet, vrásky kolem očí, na stehnech začíná celulitida, vlasy se mně lámou a čím dál tím víc padají.
"Franto, co ty na to?"
"No, na ty roky vidíš celkem dobře...."
Já znám už celkem dlouho tu A verzi...zdzd píše:megadacan píše:A tenhle znáte?
"Ty Franto, nevadí ti to?"
"Ále, na to moje mr*ání ....."
Existuje i trochu jiná verze:
"Franto, co ty na to?"
"No, na ty roky vidíš celkem dobře...."
ICQ 638556901
Peppy: ta fotka s tou občankou... Byli sme na dovolené v Turecku a já sem tak šel k bazénu a roztáhl sem župan a zařval sem I am Batman! a teď došel takový chlápek a že No,I am Batman! ukázal občanku a tam bylo že BAtman Sékeir (byli tam ještě nějaký apostrofy a písmenka ,která naše klávesnice nezná
) Ale to je fakt vzpomínka ,z toho nemožu eště teď ,on došel a takovým uraženým hlasem
.Michal 
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
- maniacman
- Kontaktovat uživatele:
djmikin píše:Peppy: ta fotka s tou občankou... Byli sme na dovolené v Turecku a já sem tak šel k bazénu a roztáhl sem župan a zařval sem I am Batman! a teď došel takový chlápek a že No,I am Batman! ukázal občanku a tam bylo že BAtman Sékeir (byli tam ještě nějaký apostrofy a písmenka ,která naše klávesnice nezná) Ale to je fakt vzpomínka ,z toho nemožu eště teď ,on došel a takovým uraženým hlasem
.Michal