chtěl bych se zeptat, jestli nevíte kde by za rozumný peníz a spolehlivě seřídili dvě heliny. Zadal jsem dotaz na RCkinga, ale tam je to na měsíc čekání.
Naposledy upravil(a) elektrik dne pon 29.11.2010 11:21, celkem upraveno 1 x.
Bych se opravdu i ušima divil, kdyby to v RCkingu někdo vůbec uměl...
Taky je nutno napsat o jaké stroje se jedná. Některé totiž seřizovat ani nemá cenu, neb je to ztráta času.
Jde o Walkeru V200D1 a Blade mSR s DX6i. S walkerou jsem lupnul na letišti a po výměně dílů to prostě není ono a u mSRka jsem dával metalické díly na rotoru a od té doby prostě chce seřídit.
Klidně bych to i někomu spolehlivému poslal. Jestli se na to Peteere cítíš?
Naposledy upravil(a) elektrik dne pon 29.11.2010 11:23, celkem upraveno 1 x.
Jde o Walkeru V200D1 a Blade mSR s DX6i. S walkerou jsem lupnul na letišti a po výměně dílů to prostě není ono a u mSRka jsem dával metalické díly na rotoru a od té doby prostě chce seřídit.
Klidně bych to i někomu spolehlivému poslal.
asi v tom nebude takový rozdíl oproti T-REXovi, ale zkušenosti s tím nemám, přenechám zkušenějším.....
S Walkerou do popelnice, ušetříš peníze a kovové díly na koaxiálních minivrtulníčkách (ale i minijednorotorech) mnohdy letové vlastnosti jen zhorší. Tohle jsi asi číst nechtěl, ale pravda to je.
Mikelo píše:S Walkerou do popelnice, ušetříš peníze a kovové díly na koaxiálních minivrtulníčkách (ale i minijednorotorech) mnohdy letové vlastnosti jen zhorší. Tohle jsi asi číst nechtěl, ale pravda to je.
je to sice tak jak píšeš, ale přeci to nevyhodí když už to má doma?
Jak se vlastně MSR seřizuje?Nějak si nedovedu představit co potřebuješ.... pokud něco není ono, mění se díl za jiný a zkouší se odstranit problém, samotné nastavování na vrtulníku MSR snad ani není možné...nebo mi něco uniká?