strahlung píše:S Cessnou 480 z trávníku? A to jsi na něm i přistával? Hm, hmmm ...
nie nie... z ihriska som iba vzlietal... pristaval som na strome...
m@rtin píše:cassiopeus píše:Ahoj,
jaké používáte vidličky na serva, pokud používáte?
Vím, že jsem možná trochu hazardér, ale já tam mám stále ty originální...
ano dovazoval sem zda se mi 35g mozna vic ale nejsem si uz jisty..pruser byl ze sem to zavazi blbe pripevnil,pri rozjezdu po asfaltu se uvolnilo a proletelo az do trupu(mam trup dost rozkopany a upraveny takze cestovani zavazi od motoru do trupu moc nebranilo8D) takze sem to odlepil a poprve sem zpatril cesnu ve visu ve 2 metrech,..par sekund sem s tim vysel a pak to ve zmatku posadil na zada...mozna mam aj z toho nekde fotku....nakonec jsem nedovazoval protoze jsem daval novou baterku(hyperion g3 1600mah),motor tam mam emaxe o stejnem vykonu jako setovy jen regler mam 25A..jo bez problemu...jako presun serv na ocas a trochu dreva zas moc nezmeni,samozrejme musis dovazit ale vzhledem k tomu jak to bylo setově premotorovane nejaky ten gram neuskodi si myslim..... tm@rtin píše:O kolik si pak dovažoval na čumáku? Unese to Cessna se setovým reglem a motorem?
Ferip píše:to naozaj? uz som sa chystal reklamovat model...kvoli comu je to take vyosene ? pre istotu posielam link na foto http://www.vivo.sk/user/ferip/photo/244 ... sna-480/rd