Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Kuci, nebylo by od věci vytvořit email, na který by měl přístup Azy a výrobce. Tam by každý odelal svou závaznou objednávku. V předmětu by uvedl jaký tam chce Nick. Nevím jak Azy ale já bych se v tomhle už ztratil.
Ahoj,byl jsem chvilku mimo a nevěděl jsem že to pokračuje tady.Závazně objednávám 5 ks s nickem sigi123. Dej vědět jak to bude s placením a dopravou,díky.
Karas píše:Kuci, nebylo by od věci vytvořit email, na který by měl přístup Azy a výrobce. Tam by každý odelal svou závaznou objednávku. V předmětu by uvedl jaký tam chce Nick. Nevím jak Azy ale já bych se v tomhle už ztratil.
v pohodě píšu si to postupně do exelu i když špatnej nápad to není ečer na to kouknu
Karas píše:Kuci, nebylo by od věci vytvořit email, na který by měl přístup Azy a výrobce. Tam by každý odelal svou závaznou objednávku. V předmětu by uvedl jaký tam chce Nick. Nevím jak Azy ale já bych se v tomhle už ztratil.
v pohodě píšu si to postupně do exelu i když špatnej nápad to není ečer na to kouknu
Druhá varianta:
Azy nedalo by se dát ten excel soubor někde na net a každý by se kouknul jestli ty jeho údaje jsou napsány správně.