Stobel V3

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Zpráva
Autor
JMalik

Stobel V3

#1 Příspěvek od JMalik »

http://www.le-composites.de/der_neue_stobel_v3.htm
Můžete k tomu prosím někdo něco napsat bližšího?
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Polynom »

V2 byla jen kopie salpetera a ještě nepovedená. V3 je už uplně jiný kafe nádhernej kluz a perfektní pronikavost. v Dboxu z hispreadu +výplet neuvěřitelná pevnost. můj názor je že V3jka je momentálně nejlepší házedlo zatím není nic co by se mi líbilo víc. ale je to jen můj subjektivní názor. cena 650eur je adekvátní.

ps. pokud by jsi ho objednával dej prosím vědět, vzal bych jednoho
HavM
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od HavM »

Zdarec, Stobela jsem viděl jen V2 a tváří se to jako dobrej strojek, pokud budou mít dobře zvládlou výrobu, tak by to mohl bejt takovej lepší Steigeisen....Ta pevnost ale tak brutální není, měl jsem ho v ruce:)
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Polynom »

HavM píše:Zdarec, Stobela jsem viděl jen V2

V3 je úplně jiný éro
Luboslav
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Luboslav »

Využijem vlákno keď sa tu už diskutuje o špičkových strojoch a spýtam sa skúsenejších. Neprišiel ste už niekto do kontaktu s FW5, videl to lietať eventuálne skúsil? A ako si vedie voči konkurencii a ako sú na tom jednotlive stroje voči sebe (Steigeisen, Salpeter, Stobel, Twister, Sirius, Fireworks5)? A či sa planujú na novú sezónu nové verzie stávajúcich strojov.
Ľuboslav Nagy
krtek2k

#6 Příspěvek od krtek2k »

Takovej nejzajímavější parametr u F3K je momentálně pro mě kolik vteřin bez termiky vydrží ve vzduchu na 1000Kč pořizovací ceny :)
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
JMalik

#7 Příspěvek od JMalik »

Polynom píše:V2 byla jen kopie salpetera a ještě nepovedená. V3 je už uplně jiný kafe nádhernej kluz a perfektní pronikavost. v Dboxu z hispreadu +výplet neuvěřitelná pevnost. můj názor je že V3jka je momentálně nejlepší házedlo zatím není nic co by se mi líbilo víc. ale je to jen můj subjektivní názor. cena 650eur je adekvátní.

ps. pokud by jsi ho objednával dej prosím vědět, vzal bych jednoho

Ano, chtěl bych to objednat.
Buď to blbě hledám, nebo nemůžu najít žádné podrobnosti o verzích křídla, možném barevném provedení.....
Co říkáš na celkovou úroveň zpracování?
Luboslav
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Luboslav »

Ked som to spravne pochopil tak detaily o V3 budu tak o tyzden.
Ľuboslav Nagy
JMalik

#9 Příspěvek od JMalik »

krtek2k píše:Takovej nejzajímavější parametr u F3K je momentálně pro mě kolik vteřin bez termiky vydrží ve vzduchu na 1000Kč pořizovací ceny :)

Tenhle parametr můžeš hodně vylepšit atletickou přípravou přes zimu.
Ale dost se Ti to změní, pokud začne třeba foukat a Ty budeš stále trvat na tom ideálním letadle do klidu :wink:
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Polynom »

krtek2k píše:Takovej nejzajímavější parametr u F3K je momentálně pro mě kolik vteřin bez termiky vydrží ve vzduchu na 1000Kč pořizovací ceny :)

to nezáleží na letadle ale na tom, jaký je pilot kopyto :wink:
Surgical

#11 Příspěvek od Surgical »

To Polynom: Proč ignoruješ SZ, sry, už nevím, jak se Tě mohu domoci...
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Polynom »

JMalik píše:Ano, chtěl bych to objednat.
Buď to blbě hledám, nebo nemůžu najít žádné podrobnosti o verzích křídla, možném barevném provedení.....

verze křídla jsou D box a celouhlík. barvy nevím-viděl jsem jen černé nápisy a ze spodu červené šikmé pruhy. ale obojí se dá 100% dohodnout s výrobcem, jsou to fajn kucí. zpracování je myslím super. musíš počítat s bublinkama na trupu i sem tam na křídle, ale to je daň za hmotnost. Jen co si pamatuju tak jim lehce drhlo RDS ale to už možná dali hodromady. pokud ne tak to šlo vyřešit nasypáním nastrouhaného mýdla do RDS šachty. jinak není co vytknout
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Polynom »

Surgical píše:To Polynom: Proč ignoruješ SZ, sry, už nevím, jak se Tě mohu domoci...

SZ
JMalik

#14 Příspěvek od JMalik »

Polynom píše:
JMalik píše:Ano, chtěl bych to objednat.

verze křídla jsou D box a celouhlík. barvy nevím-viděl jsem jen černé nápisy a ze spodu červené šikmé pruhy. ale obojí se dá 100% dohodnout s výrobcem, jsou to fajn kucí. zpracování je myslím super. musíš počítat s bublinkama na trupu i sem tam na křídle, ale to je daň za hmotnost. Jen co si pamatuju tak jim lehce drhlo RDS ale to už možná dali hodromady. pokud ne tak to šlo vyřešit nasypáním nastrouhaného mýdla do RDS šachty. jinak není co vytknout

Pokud by se objednával D box, je třeba s nima domluvit materiál, případně ten výplet, nebo jsou nějaké pevné verze?
Serva volí oni, nebo je třeba to určit?
JMalik

#15 Příspěvek od JMalik »

http://kvidicek.rajce.idnes.cz/Stobel_V3/#DSC_3716.jpg

V pátek to přicestovalo z celnice
křídlo (komplet se servama) 146g
trup 39g
kabinka 1,24g
SOP 5,99g
VOP 6,62g
Je k tomu pár těch čudlíků co leží na oranžovém papíru a hlavně k tomu není nic podobného návodu, ani se mi dosud nic nepodařilo najít, takže bych uvítal jakoukoliv chytrost jak vyřešit třeba náhony SOP,VOP, případně kde by to tak mohlo mít přibližně těžiště......., přesné místo pro kolík ( je k tomu celkem inteligentní uhlíková placka místo kolíku)......atd.

Už jsem ten manuál objevil :wink:
http://www.soaringusa.com//Product%20Manuals/Instructions_Stobel_V2-english.pdf
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“