Walkera V200D01 FL, 2.4Ghz, RTF

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od JirkaA »

Nechtěl by ses na tu reklamu v podpisu vykašlat? Přečti si podmínky fóra.
OK2WY
corona

#17 Příspěvek od corona »

XXX666 píše:...Z HLADISKA OPRAVY SU VEĽMI JEDNODUCHE. ROZOBERANIE A NASLEDNE ZMONTOVANIE JE VELMI JEDNODUCHE. ...
..pred 3 rokmi neboli kvalitne
teraz su UROBILI OBROVSKÝ POKROK...

Pročpak u bláznivý Lamy 400 udělají hlavičku horního rotoru tak, že horizontální čípky držící závěs listů se vyklechtaj po několika desítkách minut provozu a pak se musí vyměnit celá hřídel, ač je hlavička demontovatelná?
Protože Walkera - obchod, zákazník - zisk.

Pročpak jsou do držáků lyží vloženy ty perfektní uhlíkové tyčinky čtvercového průřezu, procházející právě v ohybu?
Asi aby nosníky křuply při tvrdím přistání, však?

Proč nelze koupit samostatně táhla mezi dolní závěs listů a cykliku, ale jen a pouze sadu s dalšími táhly?
Proč nelze koupit jedno servo či motor, ale jen dvě najednou?

Asi bude pravda to, co tu píšou jiní, zkušenější....
raging

#18 Příspěvek od raging »

XXX666 píše:
Mikelo píše:Přestaň hulit, ušetříš.

Až po tebe
Mikelo nehulí :P znám ho už dost dlouho :roll:
powder
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od powder »

A jak ví Mikelo, že hulí XXX666? ...

Opravdu byste se nemohli zamyslet, jestli se vyplatí na fóru každý druhý příspěvek zahltit nesmyslnou debatou pořádanou ortodoxními zastánci nebo odpůrci Futaby, Walkery, Spektra, značkových a neznačkových výrobků nebo zavilých zastánců vyhlášek ČTU...?!
Vždy to nakonec sklouzne do osobních útoků naprosto nesouvisejících s původní myšlenkou vlákna. Nakonec je jako takové často uzamčeno (také zaujatými a vyhraněnými) moderátory.
"Fórum", jeho kvalitu tvoří přispěvatelé - a toto za posledních pár let letí dolů jak na horské dráze.
Proč se tu sdružují hlavně nováčci a Trollové? Zkušení modeláři s nadhledem odchází na Mojehobby, Akrofórum a další...
Je mi z vás smutno :cry:
Mikelo

#20 Příspěvek od Mikelo »

Zrovna s těmi vyhláškami ČTÚ jsi se těžce uťal. Až se na normy tohoto typu začne prdět, budeš s nepoužitelnou vysílačkou v ruce a zbytky svého modelu v hlíně možná mezi prvními inkvizitory.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od JirkaA »

Dobře Powdere, my se teda na tvůj povel přestaneme pokoušet přesvědčovat nováčky, že cesta prošlapaná někým jiným je obvykle lepší a ještě k tomu jim doporučíme, že předpisy a zákony jsou tady jenom proto, aby se na ně kašlalo. Bravo, to je dneska fakt myšlenka dne. :roll:
OK2WY
Fogl

#22 Příspěvek od Fogl »

Toto vlákno bylo 2 měsíce bez reakce...
Já položím konkrétní dotaz k heli, které se toto vláknou týká a co se vyrojilo novejch příspěvků. Ale reakce na můj dotaz? Od jednoho kolegy. Kterému taky tímto ještě jedou děkuji...

Jinak hanění Walkery.. zastávat se jí nebudu. Teprve jí poznávám. Ale kdyby to byl přeci jen takovej šrot tak se to snad nebude prodávat....
corona

#23 Příspěvek od corona »

Fogl píše:....kdyby to byl přeci jen takovej šrot tak se to snad nebude prodávat....
A právě od toho je marketing a reklama - prodat klump, docílit zisk.
XXX666

#24 Příspěvek od XXX666 »

corona píše:
XXX666 píše:...Z HLADISKA OPRAVY SU VEĽMI JEDNODUCHE. ROZOBERANIE A NASLEDNE ZMONTOVANIE JE VELMI JEDNODUCHE. ...

Pročpak u bláznivý Lamy 400 udělají hlavičku horního rotoru tak, že horizontální čípky držící závěs listů se vyklechtaj po několika desítkách minut provozu a pak se musí vyměnit celá hřídel, ač je hlavička demontovatelná?
Protože <a> WALKERA</a> - obchod, zákazník - zisk.

Pročpak jsou do držáků lyží vloženy ty perfektní uhlíkové tyčinky čtvercového průřezu, procházející právě v ohybu?

Proč nelze koupit samostatně táhla mezi dolní závěs listů a cykliku, ale jen a pouze sadu s dalšími táhly?

pises chujoviny.
A neplac nad dielmy az zas tak drahe niesu
W.A.L.K.E.R.A H.I.K.O 400, TREX 600n beastx fbl, WK2801 PRO, KingMax T810
walkera zakupená www.metaheli.eu
VEĽA LUDI NADAVA NA WALKERU A SAMI LIETAJU NA UPLNEJ CHUJOVINE TYPU HK 450, HK 500 A HK 600 W.A.L.K.E.R.A JE SUPER ZNAČKA!
OPR
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od OPR »

XXX666 píše:
corona píše:

pises chujoviny.

To že tu tvoříš klamavou reklamu a eště k tomu neuvádíš fakta tě jaksi asi nenapadlo .... že??
corona

#26 Příspěvek od corona »

XXX666 píše:
corona píše:Pročpak u bláznivý Lamy 400 udělají hlavičku horního rotoru tak, že horizontální čípky držící závěs listů se vyklechtaj po několika desítkách minut provozu a pak se musí vyměnit celá hřídel, ač je hlavička demontovatelná?

pises chujoviny.

Tak hezky napiš konkrétně, co z mýho příspěvku je chujovina!

Hlavička horního rotoru je OK?

Ten uhlíkový nosníček v držácích lyží je tam proč?

Lze koupit jedno servo nebo jeden motor?

Lze koupit samostatně táhla mezi cykliku a držák listů?

:?:
pzn16

#27 Příspěvek od pzn16 »

Pročetl jsem si tohle téma, ale jaksi jsem se vlastně vůbec nedověděl, jak tahle V200D FL vlastně létá. Snad kvůli tomuhle by se na fóru mělo diskutovat a ne jenom pouze něco hanět. A jak je na tom třeba ten jejich třílist? Nebo všichni tady máte jenom Rexe a jejich klony? Já osobně dávám dohromady RICCo, ale rád bych viděl v okolí Jihlavy někoho, kdo by mi s tou Walkerou něco předvedl.
raging

#28 Příspěvek od raging »

pzn16 píše:Pročetl jsem si tohle téma, ale jaksi jsem se vlastně vůbec nedověděl, jak tahle V200D FL vlastně létá. Snad kvůli tomuhle by se na fóru mělo diskutovat a ne jenom pouze něco hanět. A jak je na tom třeba ten jejich třílist? Nebo všichni tady máte jenom Rexe a jejich klony? Já osobně dávám dohromady RICCo, ale rád bych viděl v okolí Jihlavy někoho, kdo by mi s tou Walkerou něco předvedl.
Proč myslíš,že si se nic nedozvěděl :?: Tahle V200D vlastně ani lítat neumí a když,tak jen velmi krátce,páč se jí daří nejlépe v krabici někde na reklamaci,nebo v opravě.Pokud to její majitel vydrží s nervama,skončí jako dekorace někde na poličce atd.
Není to žádné hanění,nýbrž holá , hořká pravda :(
Pablo2

vševědové a stádo hlupáků ?

#29 Příspěvek od Pablo2 »

Při čtení českých fór (čtu také fóra z oblasti elektroniky aj.) se často bavím těmi naprosto jasnými a jednoznačnými názory , která někteří diskutující presentují. Mám dojem , že většina konstruktérů jsou idioti, výrobci lemplové a kupci naivní hlupáci.
Jinak nemohu pochopit, to že např. Walkera je jeden z největších výrobců RC modelů na světě, že její výrobky prodávají další firmy pod svým jménem a lidé tyto výrobky kupují. Walkera a podobné firmy podrobené nemilosrdné kritice na českých forech (na zahraničních forech je to jiné úrovni) by již měli dávno zkrachovat když vyrábí takový šmejd.
Walkeře nutno přiznat, že přináší široký sortiment modelů a snaží se neustále o zajímavé inovace. Někteří výrobci stále vyrábí své "veterány" , protože jsou dokonalé a není na nich co vylepšit.
Ať si každý vybere, co mu vyhovuje.
freerider
Kontaktovat uživatele:

Re: vševědové a stádo hlupáků ?

#30 Příspěvek od freerider »

Pablo2 píše:Při čtení českých fór (čtu také fóra z oblasti elektroniky aj.) se často bavím těmi naprosto jasnými a jednoznačnými názory , která někteří diskutující presentují. Mám dojem , že většina konstruktérů jsou idioti, výrobci lemplové a kupci naivní hlupáci.
Jinak nemohu pochopit, to že např. Walkera je jeden z největších výrobců RC modelů na světě, že její výrobky prodávají další firmy pod svým jménem a lidé tyto výrobky kupují. Walkera a podobné firmy podrobené nemilosrdné kritice na českých forech (na zahraničních forech je to jiné úrovni) by již měli dávno zkrachovat když vyrábí takový šmejd.
Walkeře nutno přiznat, že přináší široký sortiment modelů a snaží se neustále o zajímavé inovace. Někteří výrobci stále vyrábí své "veterány" , protože jsou dokonalé a není na nich co vylepšit.
Ať si každý vybere, co mu vyhovuje.

Walkera je něco jako Iphone velice dobře marketingově zmáklá věc pro příznivce této značky supr ,pro odpůrce nenáviděnej telefon.Netvrdim že walkery sou shit nemám s nima zkušenost,strašně se mi líbí to že dělaj mikro vrtasy se kterejma se dá provádět i jednoduší 3D.Tady bude vždy radikální skupina odpůrců toho co jim nevoní.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“