ASP91 - výbrus

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jano5

ASP91 - výbrus

#1 Příspěvek od Jano5 »

Objednal som si výbrus na ASP 2T 91(15ccm). Označenie na obale má S91203. Je od Pelikána a kód je 9LA2902. Ale na moje veľké prekvapenie je vložka o 4mm dlhšia. Pôvodná má 42mm, nová 46mm. Existuje viac typov ASP91? Doteraz som sa s niečim takým nestretol.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Celeron »

To je divny. Ani to nezkousej menit. Pokud to das do svyho motoru, posune se hoodne nahoru casovani a navic to urcite nepretocis pres horni uvrat, pist narazi do hlavy, pokud se rovnou driv nezasekne kvuli kuzelovitosti valce.
Vypada to, ze to co prislo je do nejakyho motoru stejnyho objemu ale s mensim prumerem otaceni klikoveho cepu, tedy s nissim zdvihem, rika se tomu podctvercovej (zdvih je nizsi nez prumer pistu). Vetsinou to maji vysokootackovy motory, coz klasicka ASP asi neni.
Takze je to do neceho jinyho a nebo silenej cinskej zmetek.
Jirka
Jano5

#3 Příspěvek od Jano5 »

Nebudem to nasilu skúšať. Len som to zasunul do motora a zbadal som, že mi nepasujú kanáliky. Až potom som zistil ten rozdiel oproti originálu.
Vďaka. Budem to reklamovať.
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Celeron »

Ted jsem si vsiml, ze jsem ti napsal uplnou kravinu. :oops: Tobe prisla jako nahradni ta delsi vlozka valce! To co jsem psal, tak plati kdyby nahradni vlozka byla kratsi. No ale stejne to nic na celym problemu nemeni, reklamace je asi jedinny mozny reseni. Hlavne aby ses nedozvedel, ze nemas narok, protoze sis to spatne objednal...
Jinak kdybys nepochodil, nehazej flintu do zita, neco by s tim asi udelat slo ale musel bych to videt.
Jirka
StanleyT28
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od StanleyT28 »

Možná je to blbost, jen mě napadlo, že ten tvůj motor na fotkách vypadá jako starší typ s kulatým žebrováním. Jestli do těch nových ty díly nemůžou být malinko jinačí :roll:
http://stanrcflyer.rajce.idnes.cz/
maximal

#6 Příspěvek od maximal »

Asi si dostal vybrus na ASP 108 t.j. 17,22ccm.
errare humanum est......
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=956&amode=
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Celeron »

108? Ten bych zrovna potreboval. Nebo RCGF26. :lol:
Jirka
Jano5

#8 Příspěvek od Jano5 »

Aj ja by som najradšej vymenil to ASP-čko za RCGF 15.
Jano5

#9 Příspěvek od Jano5 »

Už poznám príčinu môjho problému. Mám starší typ motora. Výbrus je do novšej verzie.
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“