FMS

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Míra 66

#256 Příspěvek od Míra 66 »

Ja mam visty,nemůžu to rozchodit ať dělám co dělám?A to sem tam zkopíroval toto:
http://recenze.tochcimit.cz/fms-simulat ... ows-vista/
Drondys

#257 Příspěvek od Drondys »

Míra 66 píše:Ja mam visty,nemůžu to rozchodit ať dělám co dělám?A to sem tam zkopíroval toto:
http://recenze.tochcimit.cz/fms-simulat ... ows-vista/

Pokud máš 32-bitové Visty tak by to fungovat mělo. Pokud ti to hlásí, že se nedá zavést D3DRM.DLL tak zkus zkopírovat tu D3DRM.DLL přímo do adresáře k programu FMS.EXE.
Míra 66

#258 Příspěvek od Míra 66 »

Ahoj,tak sem to vše udělal a nic,asi sem na to LAMA :?
Pořát píše-Win.ukončí program a bude hledat řešení.A nic. :evil:
Surgical

#259 Příspěvek od Surgical »

Tak znovu. Máš Visty 32-bit nebo 64-bit? V 64-bitech je smolík, tam prostě ty DirectX fachaj jinak....
Míra 66

#260 Příspěvek od Míra 66 »

Mam 32-bit Visty.
Drondys

#261 Příspěvek od Drondys »

Míra 66 píše:Ahoj,tak sem to vše udělal a nic...
Pořát píše-Win.ukončí program a bude hledat řešení.A nic.
:evil:

1. Kterou máš verzi FMS z těchto:
http://n.ethz.ch/~mmoeller/fms/index_e.html

2. Když spustíš v těch Vistách REGEDIT.EXE a najdeš klíč
HKEY_CURRENT_USER\Software\Flying-Model-Simulator\RadioForm
jakou hodnotu tam má položka InterfaceIndex ?

3. Zkus nastavení s definicí COM portu viz odkaz.
http://n.ethz.ch/~mmoeller/fms/forum/viewtopic.php?f=12&t=5805

4. Pokud nepomůže bod 3. zkus nainstalovat virtuální sériový port a nastavit FMS na něj.
http://n.ethz.ch/~mmoeller/fms/forum/viewtopic.php?f=12&t=5261
Míra 66

#262 Příspěvek od Míra 66 »

Ahoj,pořát mě to nejde.Píše to:Exeption ECom in modules FMS.exe AT 0008 AFEC Registery error (Win.error code:2)
Co s tím?
007hudy

#263 Příspěvek od 007hudy »

vysr.at se na fms :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
promin me to nedalo jinak:)
Hledat éro v řepce, to je jako hledat prd ve vířivce:)
Drondys

#264 Příspěvek od Drondys »

Míra 66 píše:Ahoj,pořát mě to nejde.Píše to:Exeption ECom in modules FMS.exe AT 0008 AFEC Registery error (Win.error code:2)
Co s tím?

Zkontroluj níže uvedené a napiš co vidíš ve správci HW při připojování/odpojování USB kabelu se zapnutou vysílačkou a dále také co máš nastavené v registrech viz popis níže.

Když připojíš kabel se zapnutou vysílačkou do některého USB portu tak si ve správci HW zařízení zkontroluj co ti tam přibude tj. zda se objeví nějaké zařízení na nějakém virtuálním COM portu tj. jestli se tam objeví třeba COM3 nebo COM5 apod. a nebo jestli přibude nějaké HID zařízení na USB. Po odpojení kabelu z USB by to mělo automaticky zase zmizet. Takže podle připojení/odpojení bys měl poznat co kde přibude/zmizí. Po připojení se to má ve správci HW objevit a po odpojení zase zmizet.

Takže když to sleduješ při připojování a odpojování USB kabelu se zapnutou vysílačkou tak co ti ve správci HW zařízení po připojení přibude a po odpojení zase zmizí ?

Dále také záleží na tom co máš skutečně zapsáno v registrech když spustíš REGEDIT.EXE a najdeš klíč
HKEY_CURRENT_USER\Software\Flying-Model-Simulator\RadioForm
jakou hodnotu tam má položka InterfaceIndex ?
LEXA

dotaz

#265 Příspěvek od LEXA »

Přestal mi fungovat FMS na Win.XP ,znova jsem jej nahrál,ale nejde mi kalibrace PC trainer ovladače .stále se mi píše "Gameport nebo jeho ovladače nejsou správně konfigurovány.Další informace na kartě Správce zařízení " nevím co s tím .děkuji
arda1
Kontaktovat uživatele:

#266 Příspěvek od arda1 »

007hudy píše:vysr.at se na fms :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
promin me to nedalo jinak:)
Souhlas - v porovnání třeba s AFPD je to něco otřesnýho - já simy nemusím ale tohle je holý fakt....arda1BOT
ICQ 638556901
LEXA

Re: dotaz

#267 Příspěvek od LEXA »

LEXA píše:Přestal mi fungovat FMS na Win.XP ,znova jsem jej nahrál,ale nejde mi kalibrace PC trainer ovladače .stále se mi píše "Gameport nebo jeho ovladače nejsou správně konfigurovány.Další informace na kartě Správce zařízení " nevím co s tím .děkuji
Vím,že to není ideální simulátor ,ale na "zimní opakování" mi stačí.Nevím kde najít na kartě Správce zařízení.Může mi někdo poradit? děkuji
LEXA

#268 Příspěvek od LEXA »

LEXA píše:Přestal mi fungovat FMS na Win.XP ,znova jsem jej nahrál,ale nejde mi kalibrace PC trainer ovladače .stále se mi píše "Gameport nebo jeho ovladače nejsou správně konfigurovány.Další informace na kartě Správce zařízení " nevím co s tím .děkuji
Vím,že to není ideální simulátor ,ale na "zimní opakování" mi stačí.Nevím kde najít na kartě Správce zařízení.Může mi někdo poradit? děkuji
marek83

#269 Příspěvek od marek83 »

LEXA píše:

START - ovladaci panely - system - /hardware/ - spravce zarizeni
intel40

*.par soubor

#270 Příspěvek od intel40 »

zdravim , mam fms simulator verze 2.0 beta 7 jina me nefunguje
a shanim soubor pro easystar melo by to mit priponu *.par
dik martin
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“