ASP91 - výbrus
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
To je divny. Ani to nezkousej menit. Pokud to das do svyho motoru, posune se hoodne nahoru casovani a navic to urcite nepretocis pres horni uvrat, pist narazi do hlavy, pokud se rovnou driv nezasekne kvuli kuzelovitosti valce.
Vypada to, ze to co prislo je do nejakyho motoru stejnyho objemu ale s mensim prumerem otaceni klikoveho cepu, tedy s nissim zdvihem, rika se tomu podctvercovej (zdvih je nizsi nez prumer pistu). Vetsinou to maji vysokootackovy motory, coz klasicka ASP asi neni.
Takze je to do neceho jinyho a nebo silenej cinskej zmetek.
Jirka
Vypada to, ze to co prislo je do nejakyho motoru stejnyho objemu ale s mensim prumerem otaceni klikoveho cepu, tedy s nissim zdvihem, rika se tomu podctvercovej (zdvih je nizsi nez prumer pistu). Vetsinou to maji vysokootackovy motory, coz klasicka ASP asi neni.
Takze je to do neceho jinyho a nebo silenej cinskej zmetek.
Jirka
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem si vsiml, ze jsem ti napsal uplnou kravinu.
Tobe prisla jako nahradni ta delsi vlozka valce! To co jsem psal, tak plati kdyby nahradni vlozka byla kratsi. No ale stejne to nic na celym problemu nemeni, reklamace je asi jedinny mozny reseni. Hlavne aby ses nedozvedel, ze nemas narok, protoze sis to spatne objednal...
Jinak kdybys nepochodil, nehazej flintu do zita, neco by s tim asi udelat slo ale musel bych to videt.
Jirka
Jinak kdybys nepochodil, nehazej flintu do zita, neco by s tim asi udelat slo ale musel bych to videt.
Jirka
- StanleyT28
- Kontaktovat uživatele: