Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#1546 Příspěvek od pkotatko »

FlyBear píše:
pkotatko píše:A je to venku.... :evil:

Jo, mojí prací je výcvik speciálních proti ( teda spíš pro ) teroristických jednotek.
Bude těch 90% ? :D

Když jsi sem před časem postnul pár fotek ze svého plácku na lítání i s poznámkou o tom překážejícím stromu, tak jsem to zkusil lokalizovat identifikací ze satelitních snímků.

Nějak mi to neštymovalo, ale teď už to dává smysl... :wink:

Ten plac už je provařenej takže klidně
9.04.51.11 S
7.25.22.42 V

Teď to vypadá na přesun sem
9.02.25.84 S
7.27.20.72 V
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Digis
Kontaktovat uživatele:

#1547 Příspěvek od Digis »

jemo píše:
Digis píše:Kde se dá v Brně koupit modrej Loctite na šroubky?

treba tady:
http://www.loziskahrk.cz/

Díky, škoda, právě teď jsem přišel od Vágnera a v modelářské prodejně jsem koupil Jets threadlock modrej. Tak snad to bude podobný.
psena
Kontaktovat uživatele:

#1548 Příspěvek od psena »

Jo, mojí prací je výcvik speciálních proti ( teda spíš pro ) teroristických jednotek.

Hmm, tak pokud tam bude Uch tak se k helinam nedostanete a budete resit ty svoje MP5ky nebo co pouzivate, ale to neva, to me taky zajima, vezmu svoji BSA Lonestar s kukrem a diabolkama budu palit na vsechno co leti :lol:
Jinak by melo byt " Net problem" to A na konci tam nepatri. 8)
Kazdopadne na navstevu se tesime a verime, ze Chevrolett se do te doby objevi :D
UCH

#1549 Příspěvek od UCH »

FlyBear píše:
pkotatko píše:Legrácky, srandičky...... alespoň se zasmějem :D

Tak nevím co je lepší, sedět v práci a koukat ven na počasí jak je hnusně a nedá se lítat, nebo sedět v práci a koukat ven na krásné, slunečné počasí, bezvětří a nemoci zdrhnout.

Hmmm... Asi to druhé. Tam je furt aspoň nějaká naděje, že až bude chvilka času, bude se dát lítat (a "zdrhnout" se dá vždycky, svým způsobem).

Například já tu mám naději tak 99,98%, že se několik příštích měsíců lítat nedá. I kdybych měl času na rozdávání :evil:

A kde se nacházíš na zemském povrchu že se tam nedá tak dlouho lítat? Na severní točně, jiný místo si neumím představit, ale každopádně upřímnou soustrast.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
UCH

#1550 Příspěvek od UCH »

pkotatko píše:
FlyBear píše:

Když jsi sem před časem postnul pár fotek ze svého plácku na lítání i s poznámkou o tom překážejícím stromu, tak jsem to zkusil lokalizovat identifikací ze satelitních snímků.

Nějak mi to neštymovalo, ale teď už to dává smysl... :wink:

Ten plac už je provařenej takže klidně
9.04.51.11 S
7.25.22.42 V

Teď to vypadá na přesun sem
9.02.25.84 S
7.27.20.72 V

:D Hoď sem ty souřadnice ne v civilním WGS 84 ale v gridech, tedy v MGRS(Military grid reinforcement system) ať je nějaká sranda, to je řeč našeho kmene. 8O :D
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
psena
Kontaktovat uživatele:

#1551 Příspěvek od psena »

Jedu na letiste, vzdyt nefouka máčky.
FlyBear

#1552 Příspěvek od FlyBear »

UCH píše: A kde se nacházíš na zemském povrchu že se tam nedá tak dlouho lítat? Na severní točně, jiný místo si neumím představit, ale každopádně upřímnou soustrast.

Až tak hrozný to není, ale ani nejseš v odhadu zas tak daleko.
Alespoň z našeho středoevropského pohledu :D

Kousek od Göteborgu, západní pobřeží v podstatě otevřené na Atlantik.
Hodně deštivo a bohužel prakticky trvale vítr - teď zrovna okolo 10m/s, což už je na mne coby vrtulníkového začátečníka trochu moc. Když fouká jen 3-4m/s, tak to se zde považuje za ekvivalent úplného bezvětří.

Navíc je tu přes zimu tma. Furt.
(I když v létě zase můžeme lítat i v noci.)

Proto mám taky na zimu offroad autíčko :wink: S tím jezdím na osvětleným plácku a počasí mu nevadí dokud vyloženě nemrzne.
FlyBear

#1553 Příspěvek od FlyBear »

psena píše: Jinak by melo byt " Net problem" to A na konci tam nepatri. 8)
Kazdopadne na navstevu se tesime a verime, ze Chevrolett se do te doby objevi :D

To A na konci tam patri :)
error414
Kontaktovat uživatele:

#1554 Příspěvek od error414 »

tak na popud pseny jsem sel litat a paradni politani, vetr max 8.2 prumerne neco kolem 5. psena zase mocal ty svoje mocaky az budu velkej budu mocat take :). prtka se take odhodla po dnesnim padu znovu vzletnout. ja sem poradne provetral logo lita se snim moc dobre.
Logo 600 + spirit
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#1555 Příspěvek od pkotatko »

Navíc je tu přes zimu tma. Furt.

To znám z Islandu. Párkrát jsem tam byl, na severu. Je to hodně deprimující.
Ve Švédsku je hezky, jezdil jsem hodně do Orebra.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
UCH

#1556 Příspěvek od UCH »

Já sem to říkal že se dá dneska v poho lítat, do jara se naučíme všichni lítat za větru a potmě ,budem ošlehaní větry a řídit budem po hmatu a sluchu 8O
To bych fakt nerozchodil mít tmu i ve dne, deprimující.... už teď jsem z toho jalovej.
Jsem zvědavej na Errorovo Logo, nebo to je závist? :oops:
prtka
Kontaktovat uživatele:

#1557 Příspěvek od prtka »

Můžu říct , že Er.. Logo je super. Lítá s tím jako se vším co kdy měl :D .
Až budu nelkej dospělej a budu umět lítát jdu do toho :wink:
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
psena
Kontaktovat uživatele:

#1558 Příspěvek od psena »

Kdyz jsem lital ja, tak vitr byl bezne kolem 2,5 m/s jen obcas to skocilo je 5 m/s a max jsem tam videl 8 , ale to musel byt nejakej nahodnej zavan.
Jinak Errorovo Logo lita tak jak litaji Loga...potichu, rychle a pritom neuveritelne presne. Fakt dobrej stroj. Ale zas to neni takova sranda. :D
Jinak ja jsem dnes poprve autorotoval s prockem asi z metru, skoro jsem zrusil prtkovo procko, ale jinak to bylo docela v pohode, zacnu postupne pridavat vysku.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#1559 Příspěvek od prtka »

Ještě že ses do něj netrefil :D Dvě havávárky za den ..... by mě asi mrsklo .
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Penax

#1560 Příspěvek od Penax »

No jo, uz si to nechavate pro sebe. Ani se nepochubite co a jak se udalo.
Co Prtka ? Jasne vim nechces mi nahanet strach, abych neprestal do finale i s tim mym visenim.
Jo jinak jsem dnes zrusil objednavku MicroBeasta u Jino.cz. Sehnal jsem posledni kousek v Evrope od jineho prodejce. S MicroBeastem bude problem. Malo penez za moc muziky a nestihaji vyrabet. Vypadato tak, ze vymysli jakoby novou verzi a pak daji teprve lidem do palice. Ten kdo ma dnes MicroBeasta za 4000 to asi vyhral.
No ja jen tak informativne aby jste vedeli, ze s 550-satkou hodlam pristi vikend (jestli nebude mrznout) svihnout o zem. Abych mel pres zimu co spravovat.
Zamčeno

Zpět na „Kluby“