SMOKE - NA ELEKTROLET ?
Peppy píše:Ja na odpalovanie pouzivam tento
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=12615
Už jsem ho taky dal do toho seznamu k dýmovnicím.
Peppy píše:Cez jeden kanal sa moze odpalit az 9 dymovnic ( kazda zvlast )
Ty máš asi nějakou vylepšenou verzi, protože podle popisu na HC i podle toho manuálu co jsem na něj do toho seznamu k dýmovnicím také přidal odkaz, to má jen 7 spínacích pozic.
Naposledy upravil(a) Drondys dne pon 01.11.2010 18:37, celkem upraveno 1 x.
Peppy píše:Ja to mam na prepinaci na zhasinanie motora ( ten s pruzinkov ) a pri stlaceni sa okuh zopne na 0,5s a potom sa vypne, po dalsom zpnuti druhy atd
Co jsem zatím vyčetl z toho manuálu, tak ten multispínač má 9 režimů. První čtyři co postupně spínají jednotlivé pozice vždy na cca 0.5s jsou na různé dýmovnice, rakety apod. a zbylých pět je spíš na ovládání různých LED efektů apod.
Při režimech 1 až 4 se tedy postupně po každém stisknutí spínače na TX příslušnému pro daný kanál sepne na multispínači připojeném na příslušný kanál k RX jedna pozice multispínače v pořadí dle režimu. Režim se volí otočením přepínače na desce multispínače.
Režim 1 pořadí 1,2,3,4,5,6,7
Režim 2 pořadí 7,6,5,4,3,2,1
Režim 3 pořadí 1,7,2,6,3,5,4
Režim 4 pořadí 4,3,5,2,6,1,7
V popisu na HC je uvedeno, že spínané napětí může být v rozsahu 6 až 12 V, ale nikde jsem v manuálu ani na HC nenašel zmínku o maximálním povoleném proudovém zatížení těch spínacích pozic. Nemáš náhodou tuto informaci tj. jaké je maximálně povolené proudové zatížení spínacích pozic toho multispínače ?