Len neviem ako si novacik, aj ked bude vediet dore anglictinu, najde pomoc na inom fore ako ceskom popripade slovenskom s nastavenim,popripade nejake finticky ...
To bude asi dost problem.
Louskám tu návod a moc dobře jsem nepochopil funkci S a C v různých mixech.
Píšou tam že se přenáší parametr nějak ale nevím co to obnáší?
Čtu to furt dokola ale necháputo.
Dokáže mi to říct někdo jako blbovy?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
V jednom menis tie parametre len v tom letovom rezime ktory mas prave prepnuty, a v druhom menis hodnoty pre vsetky letove rezimy... myslim ze S je pre jeden a C pre vsetky
EDIT: tak ano... S je separately a C je combination
EXTRA MX,EF extra 300 78" http://adamweinzettl.webnode.sk/
Takže když budu mít třeba na směrovku -30% EXPO na NORMAL a udělám druhý mix na na směrovku třeba -50% hodnotu tak se mi tam přepíše těch -30% ? Nebo tohle nechápu jak to jako maká?
Teraz nwm co myslis ale ked mas v kazdom letovom rezime ine hodnoty EXPO tak to nastavujes v S rezime a ked mas povedzme 3 letove rezimy tak tu hodnutu mas vo vsetkych 3och rovnaku ked nastavujes cez C
EXTRA MX,EF extra 300 78" http://adamweinzettl.webnode.sk/
No koukám na něj Na éru to ještě nemám.
No zkusím to ještě proklikat ale jestli je to tak tak aby to nějak normálně fungovalo amněl jsem třeba 3 letové režimy které nebudou stejné tak všude musím dát S jestli to dobře chápu...
Co mě napadá tak udělat letový režim 1 z motorem na páce a k tomu udělat volný mix na letový režim 2 kdy motor bude blokován a křidélka a klapky budou namixované na páku plynu, pak by chodily společně s plynem.
Po přepnutí vypínače by se to uvedlo do normálu a mix by se vypnul.
Ted je otázka jak to udělat aby v režimu 2 běžel motor.
Možná v režimu 2 aktivovat funkci Motor Control - plyn pro GLID na vypínač viz strana 112 návodu
Tak by to asi šlo....