Walkera Creata 400

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
Megalome

re

#16 Příspěvek od Megalome »

Aktualně.: RC VRTULNÍKY
Megalome

re

#17 Příspěvek od Megalome »

Původně cena tohoto modelu byla 2040 Dolarů takže si myslím že sem ušetřil opravdu dost vzhledem k tomu že k tomu mám i 10Ch vysílačku a 14Ch přijímač no aby né strávil jsem u compu celou noc takže diky za rady a dobrou noc snad se mi bude o mé nové heli 90 zdát :-)
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od BOSS8 »

Jejda - jestli to jde zruš to . Asi pozdě co? Neříkám nic ve smyslu že je to špatný. Jen rychlejc jednáš než myslíš , to není v modelařině moc dobrá vlastnost.
Víc v SZ.
powder
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od powder »

Megalome píše:Díky za vaše drahocenné rady pánové....

Ten člověk si z vás (nás) evidentně dělá prdel?! Vy to nevidíte?
corona

Re: Re

#20 Příspěvek od corona »

Megalome píše:Tak sem dal na vaše rady a obědnal jsem si něco lepšího sice trošku draší model než creata ale snad bude oto lepší zde je odkaz..:
http://www.flying-hobby.com/shop/trex-7 ... -6377.html a ktomu sem si přiobědnal i radio jelikož žadné némam ..:
http://www.flying-hobby.com/shop/futaba ... -4987.html no nekup to za ty jejich ceny sice postovné si učtují 136 Dolarů ale dodací lhůta je 6 dní což snad není tak zlé koukal jsem na naše ceny a fakt jsou to zloději za stejny model bych dal 23.000,- jenom za stavebnici bez el.součástek serv atd... a vysílačku jsem našel nejlevnější okolo 13.000,- takže bych byl na 36.000,- a musel bych si dokoupil ještě komplet el.vybavení takže konečnou čásku odhaduju kolem 50-55.000,- což je rozdil takle za to dam 33.390,- Kč + poštovné 2.448,- Kč dohromady 35.838,- -9.200,- creata a jsem tam za překrásných 26.638,- Díky za vaše drahocenné rady pánové....
Díky za pěkný příspěvek - hned první řádek mi připomněl, že je skoro jedenáct a mám chystat OBĚD.

Jen dodám, že jsem se tu zmínil ještě o jedné variantě - když si chceš hrát, kup si hračku, trh je jimi zaplaven.

:lol:
Mikelo

#21 Příspěvek od Mikelo »

Jak vidět, už i v blázincích mají pacoši přístup na internet.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od arda1 »

Člověk i přez rady zkušených koupí co sám chce aby nakonec stejně skončil u toho co mu bylo původně doporučováno - jen ho celá ta "zkratka" přijde o dost dráž než kdyby se vydal cestou rovnou...... :wink: :lol: :lol: :lol:
Kenny McCormick

#23 Příspěvek od Kenny McCormick »

arda1 píše:Člověk i přez rady zkušených koupí co sám chce aby nakonec stejně skončil u toho co mu bylo původně doporučováno - jen ho celá ta "zkratka" přijde o dost dráž než kdyby se vydal cestou rovnou...... :wink: :lol: :lol: :lol:
svätá pravda velebnosti...

Megalome - najlepsia rada, co si to mohol dostat je od raging-a.
Vrat to, kym je cas. Ked sa chces naozaj naucit lietat, a pritom sa aj bavit, bude treba trochu vecsiu investiciu... To si ale uz pochopil podla tej prehnanej reakcie. :lol: :lol: :lol:
Pokial by si tak rozhodol, staci kupit nieco lietane, v sekcii Prodam mas napr. T-rex450PRO za velmi slusnu cenu aj s baterkami /mozno ma ja nejake ND/, dokupis radio, nabijacku a simulator a mas vsetko co ti treba.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Megalome

#24 Příspěvek od Megalome »

powder píše:
Megalome píše:Díky za vaše drahocenné rady pánové....

Ten člověk si z vás (nás) evidentně dělá prdel?! Vy to nevidíte?

Proč si myslíš že si z někoho koho žádám o radu dělám prdel řekli jste mi přece že kreata je na hovno ať si koupím něco jako je T-REX tak sem si objednal T-Rex a že je trošku větší mi vůbec nevadí už mám zamluvené i kurzy zítra to jdu zaplatit takže si nemyslím že bych to hned chtěl rosekat a k tomu že si mam koupit hračku mohu pouze dodat že oproti me heli jsou s píše ty vaše hračky nebo se pletu....????Já to s létáním myslím vážněji než si asi dokážete připustit a proto se přeci nenechám odradit nějakejma kecama od rádoby profíků....Zkuste si každej po sobě přečíst vaše příspěvky a jestli jste alespoň trošku soudní dojde vám to jak si tu jen hrajete na profi heli piloty když vám to dělá tak moc dobře tak snad sem vám tím udělal alespoň trochu radosti né...???
raging

#25 Příspěvek od raging »

Já věřím,že tě to baví a myslíš to vážně,štengrování od kolegů,to je normální,tím si projde každý nováček.Někdo se nasere a už sem nepáchne :D ale většina si zvykne a pochopí. :wink:
Tys to pojal poněkud nekonvenčně-rozmluvili jsme ti Creatu a tak sis našel Rexe 700,což je přece jen poněkud zvláštní,protože 700 ka je největší seriově vyráběná běžná helina a je určena spíše pro pokročilejší piloty.Takže,Rexe ano,ale pro začátek radši něco menšího,např. 450 ku Pročko. :idea:
Megalome

re

#26 Příspěvek od Megalome »

Hmm tak to ja přece vim že je to velka Helina jenže už sem to objednal a zaplatil takže jí bohužel do 6 dnů mam doma a fakt nevím jak budu vracet zboží zpět do států
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od tomanos »

Čo ti bráni si doobjednať ešte jednu heli, menšiu a v elektrike na aké také zoznámenie sa s vrtulníkmi ? Heli triedy 700 síce bude pre svoju veľkosť stabilný vrťas, ale zbytočne drahým pádom sa v lepšom prípade nevyhneš. V horšom prípade ublížiš sebe, alebo niekomu inému a tu už končí sranda :!: .
psena
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od psena »

Je to jen o penezich, ve statech zacinaji na 600kach tak nevim proc nezacit na 700ce. Jen najdi slusnej plac, kde budes moct trenovat.
Megalome

re

#29 Příspěvek od Megalome »

Hele nejsem idiot a nepujdu přese letat na detske hřiště..... :lol:
Další Heli bych už nemě kam dát tahle už bude muset do garáže kde mám zaparkované dvě auta 4kolku jednu silnici spoustu nářadí CO2 + láhve atd takže fakt se tam jen tak tak vejde tahle.....
arda1
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od arda1 »

Hle jsi na ICQ -nebo máš ten kontakt jen na parádu?? :wink: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“