Keychain kamera už na HC
Ahoj, jak nabijite tu kamerku z HC? Mel jsem ji vic jak 3 hod v USB a dneska jsem natocil asi 2 minuty a byla hotova. Meril jsem ji a mela cca 3,5 V, coz je malo. Premyslim o nejaky externi nabijecce, ale na sve nabijecce mam min. 0,3 V, coz je dost na 140 mAh baterku. Tedka to zkousim nabijet pres zdroj.
- pepa57
- Kontaktovat uživatele:
kamera
mám tu kameru už dlouho. cca rok. Dal jsem za ni tenkrát cca 40 USD i s 4 GB kartou. Filmuje za ty prachy prima. Max rozlišení mám 758 x cos. Videa dám brzy na www.rcm.wbs.cz
RC Morava v Moravanech na Moravě
pepa57 píše:nabíjení - taky jsem ten problém řešil, a nakonec to jde tak, že kameru vypneš - a zasuneš do USB - pak se nabíjí. Pokud ne, zruš ji jako paměťové médium - tento PC, Výměnný disk "X" - VYSUNOUT. A už se jen nabíjí.
Hmm, to jsem nedělal no, vždycky jsem ji připojoval zapnutou. Ale myslel jsem, že když bliká tak se nabíjí, proto jsem to neřešil. Včera jsem si to malinko upravil. Nabíjím přímo baterii, vyvedl jsem si ven konektor od baterky. Nekdo tu tenkrát psal, že se nenabije přes USB na 4,2V.
Ahoj, tak jsem koukal na videa a čas máš žlutý, takže to je nejspiš #3. Dneska jsem kamerku vybil a když ji připojím do USB tak se nabíjí, ale max. do hodnoty 3,610V víc ani ťuk. Tak jsem ji připojil na inteligentní nabíječku a nabilo se do ni asi 120mAh. To je celkem dobrý, uvidime kolik minut natočím.