Jen malá technická - myslíš, že kterákoli libovolná právě odrodivší ženská ti do toho dovolí to dítě dát? Já mám například skoro ideální ženu, opravdu hooodně tolerantní ke spoustě mejch výmyslů, v mnohejch mě i podporuje, ale tady bych narazil hodně tvrdě...
Jo, kdybys jí k tomu přidělal jen pohon, kterej si bude ovládat z madla kočárku a kterej jí tak usnadní pohyb, tak to by možná uvítala, ale jako autonomní vozidlo, nevím nevím...
Ale ono i "jen" s tím pohonem - každé kilo navíc znamená kilo, které se musí tu a tam úpolně zbytečně zvedat, tu do schodů, tu do autobusu atd., takže je dost možné, že v nějakém konkrétním případě negativa převáží pozitiva při usnadnění dopředného pohybu.
RC - dětský kočárek 1:1
bitovod píše:Jen malá technická - myslíš, že kterákoli libovolná právě odrodivší ženská ti do toho dovolí to dítě dát? Já mám například skoro ideální ženu, opravdu hooodně tolerantní ke spoustě mejch výmyslů, v mnohejch mě i podporuje, ale tady bych narazil hodně tvrdě...
Jo, kdybys jí k tomu přidělal jen pohon, kterej si bude ovládat z madla kočárku a kterej jí tak usnadní pohyb, tak to by možná uvítala, ale jako autonomní vozidlo, nevím nevím...
Ale ono i "jen" s tím pohonem - každé kilo navíc znamená kilo, které se musí tu a tam úpolně zbytečně zvedat, tu do schodů, tu do autobusu atd., takže je dost možné, že v nějakém konkrétním případě negativa převáží pozitiva při usnadnění dopředného pohybu.
Pred rokem se mi narodil junior. samozrejme me nenapadlo nic lepsiho nez vymyslet stejnou ptakovinu. Tak jsem, jako zodpovednej tatka, napred sel s dotazem za mou, podotykam take velmi tolerantni, lepsi polovickou.
Nez jsem vubec stacil dorict, co mam v umyslu, jeji osmej smysl vsechno odhalil a verte mi nebo ne, od te doby me takovy veci jen napadaji, ale k realizaci nedojde.
Rozhodne ne na vecech, ve kterych je junior umisten nebo ktery prijdou do primeho styku s nim:-).
Samozrejme vsechny ostatni voloviny jako napr. sledovani mych leteckych pokusu a omylu, blbnuti s nim (s velkym B) na vsech ostatnich frontach prejde s usmevem, ale tohle, tohle fakt pres zadnou zenskou neprojde:-) viz: "No nebudes si z nej snad delat hracku na dalkovy ovladani, na to zapomen!":-)
Mustang P-51D, Cessna 182, Pilatus PC-21, Edge 540 Red Bull, FunJet Ultra, EPP FPV, BF-109G, Zlin 50L, Gama 2100, Optima XXL
Spektrum DX8
Spektrum DX8