Yak 55 Rc-Factory
AM: věřím tomu.
ke kuličkoletům: V SZoomovi mám 1300mAh a ve visu mi vydržej asi na 13min. Při divočejší akrobacii se dostanu tak na 9. Ale mám dost malý KV a velkou vrtuli (11/4,7") a taky trochu poddimenzovanej pohon. Mám i tahově srovnatelnej pohon s menší vrtulí a proud ve visu je skoro o půlku vyšší. Tak bych řekl, že k různýmu stylu lítání udělá hodně i přizpůsobení pohonu.
ke kuličkoletům: V SZoomovi mám 1300mAh a ve visu mi vydržej asi na 13min. Při divočejší akrobacii se dostanu tak na 9. Ale mám dost malý KV a velkou vrtuli (11/4,7") a taky trochu poddimenzovanej pohon. Mám i tahově srovnatelnej pohon s menší vrtulí a proud ve visu je skoro o půlku vyšší. Tak bych řekl, že k různýmu stylu lítání udělá hodně i přizpůsobení pohonu.
ja mam vo flashovy Rhina 1050 a je to bieda, max 6 minut, potom uz sa na ne neda uplne spolahnut,potom uz len zakladna akrobacia idem kupit nanotechy 1300 mah az budu. motor TR 2213/20 1050kv 19A Outrunner >150W vrtula 10x4,7
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
Figo píše:Zdarec borci, napadlo mě jestli všechny epp akrobaty od rc factory lítají stejně(yak55 a 54 a su29)? nebo jestli je v tom rozdíl, dík.
Urcite flash a yak 55 lietaju inak ( yak lepsie
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
ubosek píše:nasiel som doma axi AXI 2217-16 a rgulator ray 18 A dokonca mam aj serva a rozmyslal ze by som flasha predal a postavil YAKA, nebude tem motor moc?
No ked že ho máš doma v šuplíku tak podla mna prečo nie ked tam dávajú aj tieto motory TR2217/16 ..?
Ja plánujem kúpiť ten SU 29 od RC-factory mal by byť podobný ako JAK 55 a rozhodujem sa práve tiež pre ten motor TR2217/16 alebo stačí radšej osvedčený TR2213/20 ??
slavoo píše:ubosek píše:nasiel som doma axi AXI 2217-16 a rgulator ray 18 A dokonca mam aj serva a rozmyslal ze by som flasha predal a postavil YAKA, nebude tem motor moc?
No ked že ho máš doma v šuplíku tak podla mna prečo nie ked tam dávajú aj tieto motory TR2217/16 ..?
Ja plánujem kúpiť ten SU 29 od RC-factory mal by byť podobný ako JAK 55 a rozhodujem sa práve tiež pre ten motor TR2217/16 alebo stačí radšej osvedčený TR2213/20 ??
Sucko uz mas
alebo este mozno nove Su od telink. ale zasa nato mozno uz bude malo, aj ked podla tabuliek by nemal
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
taky kuzel ako si si mohl vsimnut na rcalbume nema nikdo a bolo by zbytocne tazitko naviac.... a neviem ako sucko ale yak 55 ma par inovaci oproti predoslim modelom.... aspon 55 lieta totalne paradne. Sak dojdi dakedy do vajnor a mozme zrovnat 
EXTRA MX,EF extra 300 78"
Zdar Yakáči!
Tak se hlásim do klubu. Přes víkend jsem slepil svého YAK 55. Stavba víceméně v pohodě, konstrukce fakt dokonalá, všechno přesně sedlo do pravých úhlů. S bižuteriií jsem se trochu pral, nejvíc mě vyšplouchly ty nítě. Použil jsem asi 15 cm na uchycení prodloužených pák na serva a pak mi těch 15 cm chybělo na původní účel
. No nečekal jsem že to bude tak napřesno. Tak jsem v neděli před setměním lítal po celym baráku a hledal vhodnou niť. Nakonec jsem ji vytáhl dcerce z nějaký hračky
Díky bohu jsem přece jenom včera stihl ještě jeden let. Vlastnosti podle očekávání - žiletkově přesný let, supr rychlé reakce. Překvapilo mě, že umí létat i pěkně rychle.
Nijak jsem to ale nehonil, měl jsem aku jenom na sucháči z boku, tak jsem se lehce obával, že při ostřejším manévru zůstane éro bez proudu
Váha mi vyšla dost vysoko - 440 g, no ale mám AXI 2217/16, asi zbytečně výkonný, jinak aku 1050, vrtule APS 3,8/10
Všechno parádně sedí, jenom musim víc vyosit motor dolu.
Takže supr éro! No a však to znáte, ty endorfiny při prvnim letu... NÁDHERA!!!
Jeden malý dotázek - doporučíte mi raději nacpat regl a přijímač pod ten rukáv vepředu, nebo je dát pod křídlo/ nad křídlo, co nejblíže těžišti? Teď je mám pod křídlem a nad křídlem aku.
Tak se hlásim do klubu. Přes víkend jsem slepil svého YAK 55. Stavba víceméně v pohodě, konstrukce fakt dokonalá, všechno přesně sedlo do pravých úhlů. S bižuteriií jsem se trochu pral, nejvíc mě vyšplouchly ty nítě. Použil jsem asi 15 cm na uchycení prodloužených pák na serva a pak mi těch 15 cm chybělo na původní účel
Díky bohu jsem přece jenom včera stihl ještě jeden let. Vlastnosti podle očekávání - žiletkově přesný let, supr rychlé reakce. Překvapilo mě, že umí létat i pěkně rychle.
Nijak jsem to ale nehonil, měl jsem aku jenom na sucháči z boku, tak jsem se lehce obával, že při ostřejším manévru zůstane éro bez proudu
Váha mi vyšla dost vysoko - 440 g, no ale mám AXI 2217/16, asi zbytečně výkonný, jinak aku 1050, vrtule APS 3,8/10
Všechno parádně sedí, jenom musim víc vyosit motor dolu.
Takže supr éro! No a však to znáte, ty endorfiny při prvnim letu... NÁDHERA!!!
Jeden malý dotázek - doporučíte mi raději nacpat regl a přijímač pod ten rukáv vepředu, nebo je dát pod křídlo/ nad křídlo, co nejblíže těžišti? Teď je mám pod křídlem a nad křídlem aku.
Naposledy upravil(a) pilnic dne pon 18.10.2010 14:43, celkem upraveno 1 x.