já jsem myslel že už koupil ten pro tebe
Pořádný kus Mustanga P51 na HC
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se do toho pustil. Vsechno je krasne a peclive zabalene. Krabice prisla neposkozena. Co me znacne prekvapilo, ze je to na HC pomery temer "nepostavene". Jinak stavba je v pohode, vsechno do sebe vcelku pasuje, povrch je pololesky. Celkove vypada hezky. Ale vsechno zas tak ruzove neni. Barva je tvrda, praska a misty se odlupuje. Na spouste mist jsou ruzne odreniny a otlaceniny, ktere ale nevznikly prepravou nybrz jeste pri vyrobe a baleni. Zklamaly me taky zrezla tahla, par chybejicich sroubku a pidlovoky pilot. Jako za ty prachy to spatne neni. Ale na cinske pomery je to ten pomer cena/zpracovani spis horsi. Uvidime jak to bude litat.
http://img4.imageshack.us/g/img7897o.jpg/
http://img4.imageshack.us/g/img7897o.jpg/
..:: Nemám rád kindersáky ::..
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
fidzi píše:Plna cena. Proslo to bez cla. Ale to byla spis jen urednikova nepozornost
Nepozornost to nejspíš nebyla, protože koruna nám zase trošku vůči dolaru ztvrdla
http://www.celnisprava.cz/cz/Stranky/default.aspx
Cena modelu na HC je $199.63 což je podle aktuálního kurzu na celní správě cca 3671 Kč zatímco 150 Eur je 3686 Kč. Takže je to těsně pod celním limitem.
Tak Jirkovi včera dorazil. Musel jsem povinně na kukačku
. První dojem:
-pěkně zabaleno
-množství vylisovaných detailů - nesrovnávám s orginálem, jen na pohled
na křídle obrovská štěrbina u vztlakových klapek zespod - chtělo by to pružnou pásovinu, je to cca 1,5 - 2 cm
-barva dobrý, jen bílá místa nechaná v barvě materiálu - chtělo by to asi přebarvit
-kabina dle prvního dojmu neodpovídá ani na pohled
-pilot do modelu o třídu menšího - rozp cca 1m
-podvozek docela ujde, chybí trupové kryty
-kužel dobrej, jen jestli nebude házet
-předpřipravenost dobrá
-dokončení cca 6 - 8 hod (bez dodatečných úprav, který bych viděl já osobně jako důležité)
-dekály předříznutý, pěkný ale lesklý
-celková maketovost na první dojem dobrá
uvidíme jestli to poletí, vypadá líp jak Spit, k vybavení je všude dost místa a dobrý přístup. Kdyby se vylisovala nová kabina a dal odpovídající panďulák, tak by vypadal hodně dobře. Ale zase - asi maketa z toho nikdy nebude. Líbil by se mi jak říká Rimr do mé sbírky velikánskejch kitů ...

-pěkně zabaleno
-množství vylisovaných detailů - nesrovnávám s orginálem, jen na pohled
na křídle obrovská štěrbina u vztlakových klapek zespod - chtělo by to pružnou pásovinu, je to cca 1,5 - 2 cm
-barva dobrý, jen bílá místa nechaná v barvě materiálu - chtělo by to asi přebarvit
-kabina dle prvního dojmu neodpovídá ani na pohled
-pilot do modelu o třídu menšího - rozp cca 1m
-podvozek docela ujde, chybí trupové kryty
-kužel dobrej, jen jestli nebude házet
-předpřipravenost dobrá
-dokončení cca 6 - 8 hod (bez dodatečných úprav, který bych viděl já osobně jako důležité)
-dekály předříznutý, pěkný ale lesklý
-celková maketovost na první dojem dobrá
uvidíme jestli to poletí, vypadá líp jak Spit, k vybavení je všude dost místa a dobrý přístup. Kdyby se vylisovala nová kabina a dal odpovídající panďulák, tak by vypadal hodně dobře. Ale zase - asi maketa z toho nikdy nebude. Líbil by se mi jak říká Rimr do mé sbírky velikánskejch kitů ...
geo
Ale není
, jak tu o mě píše RiMr - mám ho jako velkej kit
. Nějak nejsem schopen zajet na asfalt, přes léto hodně práce, teď brzo tma a na chalupě nemám asfalt. Pravdou je, že už jsem jej vyladil a připravil - jen do toho vzduchu .... Fakt je, že se na to těším a doufám, že to do sněhu stihnu. Teda přinejhorším mám lyže pro Mentora .... 
geo
geo píše:Ale není, jak tu o mě píše RiMr - mám ho jako velkej kit
. Nějak nejsem schopen zajet na asfalt, přes léto hodně práce, teď brzo tma a na chalupě nemám asfalt. Pravdou je, že už jsem jej vyladil a připravil - jen do toho vzduchu .... Fakt je, že se na to těším a doufám, že to do sněhu stihnu. Teda přinejhorším mám lyže pro Mentora ....
Omlouvám se, je to mimo téma a určitě by se to dalo najít někde jinde, ale jaké ty lyže máš na toho Mentora ? Budu je také na zimu pořizovat ... Díky!