Minikamera

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Karas
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Karas »

happy_cz píše:
Karas píše:http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=13447&Product_Name=Turnigy_KeyChain_Camera_w/o_memory_card
Ahoj, nevíte někdo jaká je tohle třída? Jak máte řešený to nabíjení?

Tahle cerna spionska je typ 7 (horsi zvuk, vynechava snimky)

Mate nekdo zkusenost s touhle Hobbycity.com - Turnigy 30FPS Ultra-Mini DigiCam (without memory card)

Jak vynechává snímky? Jinak zvuk mě nevadí.
zdekar

#32 Příspěvek od zdekar »

Jo. Mám verzi s kartou a zatím dobrý. Tedy dobrý třeba na letadlo. Při ručním natáčení se klepe obraz (když se klepou ruce :) ) a v šeru to chce s ní nehýbat vůbec. Možná by to spravila rychlejší karta, mám tam tu co k ní byla. Ale na záznamy z letadla je dobrá.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
kasssy
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od kasssy »

[quote="jio"]Mám ji odsud http://www.zlepsovak.cz/shop/index.php? ... cts_id=145 + 4GB micro SD za 249.

Ahoj, je to ta stejná kamerka jak jinde stojí 750-1200kč?? Nebo v čem je ošizená? Že by některý obchodník nechtěl tak rychle zbohatnout? A ten obchod má i slušnou cenu za poslání takový drobnosti..
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od aviatik666 »

kasssy píše:
jio píše:Mám ji odsud http://www.zlepsovak.cz/shop/index.php? ... cts_id=145 + 4GB micro SD za 249.

Ahoj, je to ta stejná kamerka jak jinde stojí 750-1200kč?? Nebo v čem je ošizená? Že by některý obchodník nechtěl tak rychle zbohatnout? A ten obchod má i slušnou cenu za poslání takový drobnosti..

dobrá cena, nedalo mě to a tak jsem jim napsal že se mi 1275,- zdá dost a přišla tato odpověď.

Dobrý den,

Nejedna se o stejné zboží. Mimo to poskytujeme záruku a další služby – garantujeme kvalitu, rychlost dodani, dodavame českou dokumentaci, paměťovou kartu, platíme clo a DPH, … . Nikdo Vás nenutí kamerku kupovat.

Jinak pokud Vám to připadá jako výhodnej obchod, tak šanci mate také. Mozna pak nakoupite šmejd z eBay a poznate rozdíl.

S pozdravem

Aleš Brůžek
Obchodní manager
Tel: 544527002
bruzek@damedis.cz

Damedis - test
DAMEDIS, s.r.o.
Dornych 27, areál Vlněná City
602 00 Brno
www.damedis.com
coro

#35 Příspěvek od coro »

tony26 píše:
coro píše:Tak som si tú kamerku z HC prestavil na 20 snímkov za sekundu, podľa návodu na uvedenom linku..

Prosim, hledam ten 'uvedeny link' a nemuzu ho nejak najit.. mohl by jsi ho tady dat dekuji.

http://www.chucklohr.com/808/C7/index.h ... structions
mne fungoval prvý link, t.j. súbory z archívu xxx04 1M.rar
http://www.readerme.com/html/html/CX311.html

Porovnať to s tou #3 nemám ako.
Ale s RD52 čiže Turnigy 30fps to porovnať viem, a obraz je asi trošku lepší na tej keychain.
Ale 30fps zas má trochu širší uhol záberu a s Class6 kartou som v zázname z tej 30fps nenašiel žiadne vynechané (duplikované) snímky.
Ale teda ani by sa to nedalo riešiť prepnutím na 20fps, nastavovanie asi nemá.

No, hlavne, tá kľúčenková zatvára súbor keď sa vybije baterka, lebo tá 30fps ho nezatvorí a chýba hlavička, t.j. nedá sa prehrať bez pracného prepisovania hlavičky v binárnom súbore.. To že si keychain pomyslí že je vybitá a vypne sa skorej ako je správne, je druhá vec, ale to asi vyrieši externé napájanie. Na tej 30fps to vypnutie navyše aj vymaže dátum tak by po výmene baterky bol v obraze blud..

Ale posledné recenzie na HC píšu o tej RD52 (30fps) kamerke samé zlé veci, napr že má len červenú ledku a teda človek nevie čo má prepnuté a tak.. Ja ju mám už pekných pár mesiacov.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Nakadah »

TR52DV aktualne pouzivam jako webkameru, tam funguje perfektne. A jinak i behem nataceni sem s ni nemel problemy. Obraz mi skutecne prijde o malinko lepsi nez v klicence. Tezko rict proc, procesory jsou uvnitr uplne stejne (SPCA1527A), mozna jsou tam rozdilne kamerove moduly a nebo jinak nastavena MJPEG komprese. Nak
karo

#37 Příspěvek od karo »

Prosím nevíte jestli se u klíčenky z HC dá změnit datum a čas?Ukazuje mi 1.1.1980 a nějaký návod k obsluze.Díky.
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od sharkcom »

aviatik666 - Tim ať krmí sněhurku a její prcalíky :lol: :lol:
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
coro

#39 Příspěvek od coro »

karo píše:Prosím nevíte jestli se u klíčenky z HC dá změnit datum a čas?Ukazuje mi 1.1.1980 a nějaký návod k obsluze.Díky.

Samozrejme. Funguje súbor "time.txt" na karte, kde je formát presne takýto:

Kód: Vybrat vše

2010.09.29 16:02:10 

alebo ho môže vyrobiť taká dávka v dosovskom okne, ulož si to ako time.bat a spusti.

Kód: Vybrat vše

set a=%time%
set hh=%a:~0,2%
set mm=%a:~3,2%
set ss=%a:~6,2%
set cf=%a:~7,1%
set ff=%a:~6,1%
set b=%date%
set yy=%b:~9,4%
set zz=%b:~6,2%
set dd=%b:~3,2%
set xx=%b:~0,3%
if "%hh%"==" 0"  set hh=00
if "%hh%"==" 1"  set hh=01
if "%hh%"==" 2"  set hh=02
if "%hh%"==" 3"  set hh=03
if "%hh%"==" 4"  set hh=04
if "%hh%"==" 5"  set hh=05
if "%hh%"==" 6"  set hh=06
if "%hh%"==" 7"  set hh=07
if "%hh%"==" 8"  set hh=08
if "%hh%"==" 9"  set hh=09
echo %yy%.%zz%.%dd% %hh%:%mm%:%ss%>time.txt
echo.>>time.txt
echo %yy%.%zz%.%dd% %hh%:%mm%:%ss%
karo

#40 Příspěvek od karo »

Coro moc děkuji.
Mosquito

#41 Příspěvek od Mosquito »

Ahoj kluci.Koupil jsem si tuhle černou kamerku-klíčenku na Aukru za 250kč.Ale návod k ní byl samozřejmě anglicky.Podle www.rcm.cz ,která ji prodává jsem zjistil,kterým knoflíkem se zapíná a kterým se přepíná z fotáku na videokameru,ale nějak nechápu jak to funguje.Něco jsem už vyfotil i natočil kamerou,ale spíše chaoticky.Potřebuju vědět jak tu kameru zapnout rovnou na video atd?Kamera má dva knoflíky a jednu žlutou ledku.Nemáte někdo českej návod?Nebo respektive nedokážete poradit jak to funguje či přeložit ten origo návod?Dík moc.Už jsem z toho Tumpach :D.Jsem Rád,že ta kamera funguje,ale rád bych jí uměl ovládat.Dík předem za pomoc.
mrpilot

#42 Příspěvek od mrpilot »

Mosquito píše:Ahoj kluci.Koupil jsem si tuhle černou kamerku-klíčenku na Aukru za 250kč.Ale návod k ní byl samozřejmě anglicky.Podle www.rcm.cz ,která ji prodává jsem zjistil,kterým knoflíkem se zapíná a kterým se přepíná z fotáku na videokameru,ale nějak nechápu jak to funguje.Něco jsem už vyfotil i natočil kamerou,ale spíše chaoticky.Potřebuju vědět jak tu kameru zapnout rovnou na video atd?Kamera má dva knoflíky a jednu žlutou ledku.Nemáte někdo českej návod?Nebo respektive nedokážete poradit jak to funguje či přeložit ten origo návod?Dík moc.Už jsem z toho Tumpach :D.Jsem Rád,že ta kamera funguje,ale rád bych jí uměl ovládat.Dík předem za pomoc.

máš dve tlačítka. horné menšie a dolne väčšia. pridržaním dolného kameru zapneš. jedným stisnutím horného urobíš fotku. dlhým stistnutím horného zapneš nahrávanie (LEDka by mala 3krát zablikať a zhasnúť) pre vypnutie videa podržíš dolné tlačítko. kameru vypneš podržaním dolného tlačítka.
toť vsjo :lol:
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
jio

#43 Příspěvek od jio »

Ještě jsi zapomněl na jedno veledůležité tlačítko Reset.

Je to ta dírka na boku. Spíná se nejlépe kancelářskou sponkou. A slouží k tomu, dostat kameru do provozuschopného stavu, když se dostane do stavu nedefinovaného tj. svítí LEDka a nic jiného se s tím nedá dělat.
Mosquito

#44 Příspěvek od Mosquito »

O.K.Díky moc za rady.Ještě se zeptám jestli se dá nějak poznat(Když to nechám nabíjet přes USBéčko),kdy je to nabitý.Indikuje to nějak ta ledka?Asi to nebude ideální způsob nabíjení,protože jsem tady někde četl,že to tu baterku docela solidně přebíjí.Nabíjíte to takhle nebo máte udělaný vývody z baterky a nabíjíte modelářskou nabíječkou?A ještě mám tam jen 1Gb kartu.Zapnu-li kameru na video a karta se zaplní,tak se ta kamera sama vypne?Zatím dík moc
mrpilot

#45 Příspěvek od mrpilot »

to že to baterk prebíja by som nepovedal. je to lipolka čiže max napatie 4,2V na članok... ja som na svojej nameral max 3,85V...
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“