MH 2010

Byli jste na nějaké akci a chcete ji zhodnotit nebo se podělit o dojmy? Tady můžete.
Zpráva
Autor
prosek

#16 Příspěvek od prosek »

FSK mají hezkou AN-2, alespoŇ mě se líbí.
Decca
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Decca »

Azy píše:jako myslíš pana Hvězdu z neratovic ??, ten toho měl vždycky dostatek dokonce co mě velice potěšilo letos v mělníku dával mojim klukům školení o tom co je fakt kvalitní balsa :D
No hvězda to bylo ono. Viděl jsem toho pána a ten obchod prvně a libilo se mi to, každopádně jestli te to tak jak píšeš, určitě si tam zajedu a necham se při nákupu taky proškolit:)
Azy
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Azy »

jo jak říkám když má čas dá se s ním solidně pokecat a jestli tam má i svoji ženu tak s tou ještě líp :D
MK Katoda Sokolov :-)
JmX
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od JmX »

Tak nevím jaký ta výstava nabere směr do budoucna. Spousta firem chyběla, ale ti co se zúčastnili, byli milí a vstřícní. Akorát ten pořadatel by se měl asi probrat. Nevím kolik jste si vy zakoupili diamantů a koření, ale já jsem chtěl vidět nějaké pěkné modely - letadel pokud možno. Teda kromě toho blba, co tam celý den stojí na bedně a vystřeluje nějaký eppčkový bumerang nad hlavama procházejících lidí. (Trochu fotek mám na webu.)
***** Futaba T8FG Super *****
Hangár s podrobným popisem stavby mých modelů na osobních stránkách Jirkůf Blok = http://jirkufblok.blogspot.com
E-mail: pilot@ok-jmx.cz
AloisO
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od AloisO »

kubadera píše:Jediné co mi utkvělo trochu v paměti byla Andula od Flying Styro Kit, toť vše.

Andula od FSK? Nemá někdo foto?
kubadera
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od kubadera »

AloisO píše:
kubadera píše:Jediné co mi utkvělo trochu v paměti byla Andula od Flying Styro Kit, toť vše.

Andula od FSK? Nemá někdo foto?

http://picasaweb.google.com/11693675437 ... 3544237874
Tompe
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Tompe »

Odpovědět

Zpět na „Minulé“