Divci Hrady (JV) neděle 3.10.
Divci Hrady (JV) neděle 3.10.
Ahoj, plánujete zítra někdo vyrazit na Dívčí hrady? Vypadá to na dobrý vítr od JV.
- pert
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to dopadne podle předpovědi, tak to bude slušnej mazec. Na Dívčáky sice nejedu ale mám v plánu na Jeviněves. Tam je to při JV větru taky parádní polítání. Proto nepojedu jen s jedním érem ale beru sv.kombata, svaháka a Foxe 3,7m. Kdo bude mít chuť, tak ať klidně přijede. Určitě se tam vejdeme
PS: majitel pozemku si dovoluje vybírat asi 20,- na osobu. To jen pro info aby se potom někdo nedivil. Ona ta údržba taky něco za rok stojí.
PS: majitel pozemku si dovoluje vybírat asi 20,- na osobu. To jen pro info aby se potom někdo nedivil. Ona ta údržba taky něco za rok stojí.
Acroholic píše:Zítra jedu z Prahy na Ranou, mám volno v autě, tak pokud se někdo chcete přidat, dejte vědět:-) 775 174 272
Uplně ti to rozmlouvat nebudu,ale je tady maškarní paraglidink,dnes tu bylo poměrně hodně lidí .
PS: sorry,až ta zmínkao těch trubkách mi trkla komu to asi píšu
- pert
- Kontaktovat uživatele:
Acroholic píše:Jo, o maškarádě vím, jen myslím, že to zítra bude na PG silný a tudíž budou na kopcem jen trubky a pepin:-) Top speed mého aparátu je něco kolem 80, takže jde jen o start (a přistání):-):-):-)
Jestli je TOP speed to co mě napadá, tak je to směr kolmo k zemi
Jak že se to říká mezi piloty? Jooo start, to je umění ale přistání je brnkačka, průlet v pěti metrech a potom je to jen práce tlumičů.
Tak si nepokaž podvozek a tlumiče až v tom TOP speedu půjdeš na přistání.
A teď vážně, vítr je hajzl a nevíš co za rohem chystá. čus a letu zdar