MH 2010
Tak já to mám za sebou,neutratil jsem tam ani 1Kč.
Minulý rok jsem si slíbil,že už nejdu,prostě mě tam už nic "nebere" ,ale manželka přinesla volňásky tak jsem se nechal přemluvit.
Parkovné podražilo o 50 tak letos to máme 150Kč.
Před pár lety jsem nemohl dospat a pak když jsem byl na MH tak jsem nevěděl kdy odejít a dnes,dnes jsem chodil sem a tam a snažil se najít něco co mě vyrazí dech nebo alespoň zaujme.
Nic jsem nenašel tak jsem šel vedle do haly (hračky) za manželkou s dcerou a musím říct,že tam byla úplně jiná atmosféra.
Spousta lidí,děti které našly to o čem snily,prostě pohoda tak jsem se vrátil na MH.
Znova jsem to prošel sem a tam a nic,asi chci bůch ví co ,ale koukat na 1/2 roku okoukaný éra co znám to mi připadá jako ztráta času.
Trošku mi to připadalo jako výprodej,nebo úklid skladů a ceny,z mého pohledu nic zajímavého.
No a nakonec co mě dostalo,LiPol baterka co mi přišla z HC za 200Kč tak tady mi byla nabídnuta za akční cenu pohých 700Kč a jel jsem domů.
Tak snad nedopadnete jako já a najdete si to své,držím palec a přeji příjemně strávený den.
PS:Před dvěma lety jsem si tam dal u stánku gyros byl neskutečně drahej ,ale za to mi bylo tři dny zle.
Minulý rok jsem si slíbil,že už nejdu,prostě mě tam už nic "nebere" ,ale manželka přinesla volňásky tak jsem se nechal přemluvit.
Před pár lety jsem nemohl dospat a pak když jsem byl na MH tak jsem nevěděl kdy odejít a dnes,dnes jsem chodil sem a tam a snažil se najít něco co mě vyrazí dech nebo alespoň zaujme.
Nic jsem nenašel tak jsem šel vedle do haly (hračky) za manželkou s dcerou a musím říct,že tam byla úplně jiná atmosféra.
Spousta lidí,děti které našly to o čem snily,prostě pohoda tak jsem se vrátil na MH.
Znova jsem to prošel sem a tam a nic,asi chci bůch ví co ,ale koukat na 1/2 roku okoukaný éra co znám to mi připadá jako ztráta času.
Trošku mi to připadalo jako výprodej,nebo úklid skladů a ceny,z mého pohledu nic zajímavého.
No a nakonec co mě dostalo,LiPol baterka co mi přišla z HC za 200Kč tak tady mi byla nabídnuta za akční cenu pohých 700Kč a jel jsem domů.
Tak snad nedopadnete jako já a najdete si to své,držím palec a přeji příjemně strávený den.
PS:Před dvěma lety jsem si tam dal u stánku gyros byl neskutečně drahej ,ale za to mi bylo tři dny zle.
xxx
Adam70 píše:....
....
Parkovný bylo odstupňovaný 150Kč - 100Kč - 0Kč
Záleželo na tom kde jsi stál. Někdo si asi pronajal louku za výstavištěm, tam to bylo za stopade. Přímo v areálu u výstaviště to bylo za sto. A na louce u jednosměrné silnice vedoucí kolem plotu výstavyště jsem parkoval zadarmo a k bráně jsem to měl asi dvacet metrů!!!
"MZKbox" je docela pěkný udělátko, má to i optickej otáčkoměr a měřák napětí ,podsvětlení, servotester. Chtěly by "vlastní" vysílač, který bude již MZKbox obsahovat a údaje zobrazovat na lcd vysílače-ale jestli jim to číňani vyrobí to je otázka.
JETI plánují taky "vlastní" vysílač, ale asi až next year.Jeti mají novej malej jetibox, ale taky mají na ukázku "pod pultem" nový "profi jeti box" ten je velkej jak menší mobil , ale vypadá opravdu dobře, ne jak zbaslenej-jako oba současný jetiboxy.
I MPX plánují k M-linku zajímavý rozšíření, ale to zatím není hotové. O ostatní systémy jsem se příliš nezajímal.¨
JETI plánují taky "vlastní" vysílač, ale asi až next year.Jeti mají novej malej jetibox, ale taky mají na ukázku "pod pultem" nový "profi jeti box" ten je velkej jak menší mobil , ale vypadá opravdu dobře, ne jak zbaslenej-jako oba současný jetiboxy.
I MPX plánují k M-linku zajímavý rozšíření, ale to zatím není hotové. O ostatní systémy jsem se příliš nezajímal.¨
jarb píše:wisiwig píše:"MZKbox" je docela pěkný udělátko, má to i optickej otáčkoměr a měřák napětí ,podsvětlení, servotester.
ale to znamená pro každou tuhle funkci extra senzor za dalšíx x set korun nebo se mýlím? no v sobotu na to taky kouknu a možná si ho odvezu....a doma řeknu že stál 500Kč...
... no nenapsal jsem to úplně přesně, v tý krabičce - "MZKboxu" je zabudovanej optickej otáčkoměr na vrchní straně tý krabičky je otvor , kterým se měří opticky otáčky.Po připojení "kablíků" přes JR konektor lze měřit napětí aku a dá se do něho píchnout na přímo i servo a testovat
Já souhlasím s tím, co tu bylo řečeno. Výstava je bohužel zase o trošku chudší. Asi by to chtělo změnit přístup a snažit se přilákat nové nebo dřívější vystavovatele. Každopádně já tam jel mimo jiného pro přijímače a drobnosti od Jeti, protože bývají za zajímavé ceny, a v tom jsem se nezklamal. Navíc jsem chtěl vidět novou Catalinu od Freeair, ale bohužel měli nějaké problémy s dodavatelem a nebyla. No nevadí, na létání u vody je stejně už pozdě. I vystavených velkých modelů bylo nemnoho. Když k tomu dám zajímavý způsob placení parkování (prý se jednu dobu platilo i 300 Kč) tak musím říct, že jsem celkem zklamaný. Každopádně nechci tvrdit, že příští rok už ne. Spíše budu doufat, že to bude lepší.
- kubadera
- Kontaktovat uživatele:
Jediné co mi utkvělo trochu v paměti byla Andula od Flying Styro Kit, toť vše. Mrzí mě že na ModelHobby nejezdí Reichard, asi ví proč.
Jinak si z MH odnesu opět jen obrázek pána co stojí na stole a vystřeluje tu kravinu co se mu vrací do ruky jako bumerang. Hlava mi nebere proč mezi modeláře pustí stánek vinaře, trhovce kořenáře či někoho s neotupitelnými kuchyňskými noži ala teleshopping. A taky mě štve když mě při procházení na modelářském veletrhu X krát zastaví slečna a vlezle se ptá u jaké pojišťovny jsem
Jinak si z MH odnesu opět jen obrázek pána co stojí na stole a vystřeluje tu kravinu co se mu vrací do ruky jako bumerang. Hlava mi nebere proč mezi modeláře pustí stánek vinaře, trhovce kořenáře či někoho s neotupitelnými kuchyňskými noži ala teleshopping. A taky mě štve když mě při procházení na modelářském veletrhu X krát zastaví slečna a vlezle se ptá u jaké pojišťovny jsem
kubadera píše: Mrzí mě že na ModelHobby nejezdí Reichard, asi ví proč.
A taky mě štve když mě při procházení na modelářském veletrhu X krát zastaví slečna a vlezle se ptá u jaké pojišťovny jsem
pan Reichard je docala dost arogantní člověk měl jsem s sním jednou tu čest mluvit osobně a náš rozhovor skončil hádkou (nepřišlo mi normální nevycentrovaná serva lepit do křídla EPOXIDEM
a s pojišťováků si nic nedělej u nás jsou taky všude a to tu není modelhobby
MK Katoda Sokolov :-)
- bekmen
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě se líbil na stánku Pelikána FunCub od Multiplexu a ty jejich velké houbolety (hlavně z WW2) - viz http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... h.x&search
vypadají ve skutečnosti taky velice dobře. Jinak výstava je opět o něco menší - kdybych za vstup a parkování měl platit plnou cenu, asi bych svoji návštěvu zvážil...
vypadají ve skutečnosti taky velice dobře. Jinak výstava je opět o něco menší - kdybych za vstup a parkování měl platit plnou cenu, asi bych svoji návštěvu zvážil...
Převrtulníkováno, přepojišťovákováno, málo větroňů, pelikán znam, pecku znam, ostatní znam, hořejší mě potěšil, historici classic model byli bezva, heisbock s házedlama a novou stavebnicí super, simulátory jsem si okoukl a koupil jsem si pro radost knížky od Lněničky. Pán s balsou na růžku byl bezvadnej ten se mi líbil nejvíc a peníze bude hrabat lopatou, páč pro ty co stavěj se tam mnoho nenašlo. Ted mě mrzí že jsem si nekoupil zásoby na zimu:) celkově se mi to zdalo chudší ale byl jsem tam rád, s modelářema se vzdycky rád potkám.