Modelářská pilotní licence

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Azy
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Azy »

AR1 píše:Chci zavést řidičáky na kolo.

to už tu bylo muj tata ho má
MK Katoda Sokolov :-)
Azy
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Azy »

Nakadah píše:Je to nesmysl pro letadla do 20kg.

tak jak říkám do 20 kg zkušenosti nad 20kg piloťák a je to vyřešený
balamel
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od balamel »

Ja uz nechci, mam papiry abych moh: k vode, pod vodu, do auta, na motorku, na pivo...uz to nemam kam davat

Chovatele pitbulu, rotvajleru a dobrmanu taky nemusej, a my prtavy letadla jsou mnohem min nebezpecny nez ty jejich cuby...
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od MartinMartin »

Azy píše:opakuji ještě jednou zkoušky ....... no nevim k čemu t í je teorie když jediný co znáš je éro v provedení ARF a jak tam dát serva v tom lepším případě v tom horším si je tam necháš dát od výrobce
pánové jsme modeláři to je od slova modelovat ruku na srdce kdo z vás je schopen postavi éro tak aby lítalo podle plánku ???? bez laserové cnc frézy ??? je ze skalpelem smirkem a tubou kanagomu a vlastoručně vybranou balsou v modelářeké prodejně ????
Naposledy upravil(a) MartinMartin dne čtv 30.09.2010 16:43, celkem upraveno 1 x.
mnov

#20 Příspěvek od mnov »

V pondělí zahájíme výcvik. Na ceně se určitě dohodneme, kolo si přivez vlastí, protože nechci, abys mi ho odřel. :)
AR1
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od AR1 »

A zkoušky z češtiny bych zavedl. To asi pro všechny. Neumíš pravopis, nelez na ulici.
klauz
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od klauz »

Zapomněli jste na potvrzení od lékaře. A to platí zvlášť pro starší modeláře, kteří by museli na pravidelné přezkušování. Tak jako je to s řidičákem. A to jsou další bumážky a peníze. Ani ten doktor vám dneska nedá razítko zadarmo.

Pánbůh s náma a zlý pryč. To by fakt šlo s modelařinou do kopru.
Jenda_84

#23 Příspěvek od Jenda_84 »

Azy píše:

Mám celkem podobný názor. Jen by se měla vzít do úvahy i rychlost modelu. Kulka má jen pár gramů a jakou udělá paseku...
AR1
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od AR1 »

mnov píše:

V pondělí zahájíme výcvik. Na ceně se určitě dohodneme, kolo si přivez vlastí, protože nechci, abys mi ho odřel. :)

Já nemám dvojí řízení, takže nemůžeme na jízdy.
sramy
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od sramy »

Bojím se toho, že pokud by se takové přezkušování zavedlo, samozřejmě za něj platilo, určitě ti co jsou nejvíc nezodpovědní a ruzně porušují již daná pavidla a slušnosti na letišti, tak ti budou jako první podplácet a různými kličky z přezkoušení vybruslí a zas na vše doplatíme my obyčejní a slušní modeláři. :cry:
Stačí se podívat na silnice, myslíte si že přzkušování by vyřešilo nukázněné piloty i řidiče?
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
Azy
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Azy »

MartinMartin píše:
Azy píše:opakuji ještě jednou zkoušky ....... no nevim k čemu t í je teorie když jediný co znáš je éro v provedení ARF a jak tam dát serva v tom lepším případě v tom horším si je tam necháš dát od výrobce
pánové jsme modeláři to je od slova modelovat ruku na srdce kdo z vás je schopen postavi éro tak aby lítalo podle plánku ???? bez laserové cnc frézy ??? je ze skalpelem smirkem a tubou kanagomu a vlastoručně vybranou balsou v modelářeké prodejně ????

víškách.

to je hustý .-) to jsem musel reagovat i já jakožto totální analfabet přes češtinu :-)
ne te´d vážně ty co nestaví prostě nejsou pro mě modeláři, nobo spíš jinak ty co v životě nic nepostavily ...... jasný jsou lidi co to neba a baví je jen lítat to jsou jen a pouze piloti taky jich několik znám a josou to bodrý kluci ale měly by znát alespoň ten uršitý základ jak říkáš třeba pravidla pro lítání u letiště atd
bitovod

#27 Příspěvek od bitovod »

Asi začnu pěstovat ředkvičky.

Pro osobní potřebu.

...než mi to zdaněj. Pak už budu jenom chlastat.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
Azy
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Azy »

Jenda_84 píše:
Azy píše:

Mám celkem podobný názor. Jen by se měla vzít do úvahy i rychlost modelu. Kulka má jen pár gramů a jakou udělá paseku...

to je fakt takový F3D taky oc neváží a nedovedu si představit co by se stalo kdyby ........
p.s: pro ty piloty F3D - rádie řízený model pro závod kolem pilonů no moc to neváží ale 300mk\h to lítá celkem v klidu- vřele doporučuji navštívit Velkou cenu Mělníka, letos proběhl její 33 ročník
Jenda_84

#29 Příspěvek od Jenda_84 »

Ono by možná bohatě stačilo aby každej znal a dodržoval kodex modeláře. Třeba by ho stačilo hodit do návodů na vysílače. Ale upřímně, kdo čte úvodní pasáže k návodům a bezpečnostní upozornění?
Azy
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Azy »

Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“