Jaký T-rex
Jaký T-rex
Ahoj, létám letadla...
Všichni kolem létají vrtase a furt mě do toho uvrávají, můsím říc že ze začátku jsem byl radikálně proti ale začal jsem to skoumat blíže no a ted už uvažuju že ho koupím.
Asi bych šel do T-rexe ale je jich velká řada 450PRO,450XL atd...
Poradte jaký shánět...
Všichni kolem létají vrtase a furt mě do toho uvrávají, můsím říc že ze začátku jsem byl radikálně proti ale začal jsem to skoumat blíže no a ted už uvažuju že ho koupím.
Poradte jaký shánět...
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Taky přemýšlím o "T-REX 500 ESP Combo".
Našel jsem nejlevnější cca 13500,-.
Je to fakt dobrá volba ?
Stačí opravdu jen aku a přijímač a nic víc se nemusí řešit???
Našel jsem nejlevnější cca 13500,-.
Je to fakt dobrá volba ?
Stačí opravdu jen aku a přijímač a nic víc se nemusí řešit???
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Dejfak píše:O.k koukám i po něčem starším tak kdyby se objevila i jiná verze ne než pro, tak bych chtěl vědět co brát a co ne.
Jako jestli třeba to 450XL je v něčem jiné? Nebo horší?
Nebo čemu se vyhnout?
Procko, Sport (V3) jsou nejnovejsi a tudis nejlepsi verze T450.
Starsi je pak SEV2 (kterou mam a neni spatna), jeste starsi pak SE, ktera ma slabou pricnou hridel, bez axialnich lozisek(predelavka diky cenam lozisek neni nejlevnejsi), a tusim ze nema kovovy stred na hlavniho kola(takze pri kazdem ocesani ozubeneho kola(coz je pri kazde nehode), musis dolovat loziska a znova je lisovat(coz neni dobre pro jejich zivotnost)).
XL a podobne jsou jeste starsi verze, ktere neznam, ale budou na tom asi jeste hure nez verze SE.
Re: Jaký T-rex
z 450 je teď asi nejlepší T-Rex450PRO Super Combo, do ní potřebuješ jen přijímač a aku, tento vrtas se jom fakt povedl, nemusíš nic tunit všechno funguje jak má, bejt tebou jdu do něj,Dejfak píše:Ahoj, létám letadla...
Poradte jaký shánět...
500 esp je taky dobrá volba ale díly už jsou dražší a když píšeš že si lítal jen z msr tak ze začátku budeš dost padat a to by se ti 500řada dost prodražila na dílech a že jich bude ze začátku