Nejlepší 3D EPP na trhu?

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
LV
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od LV »

poulicekf píše:To je možný,ale jak to bude vypadat. Možná,že ty speciály pro F3A jsou vlastně na nic a dá se to zalétat i dobře hozeným kladivem ne? Možná i model,který proletí korunou stromu ne?

Hmm, pán sa vyzná :D
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
poulicekf
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od poulicekf »

Vše brát s nadhledem..:):) Hlavně k tomu Thunderu EPP. Taky je to dobrý model,když se postaví rovně. Dobrý nástroj pro začátek.
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od aviatik666 »

poulicekf napsal
Přiložené video je po dvou měsících létání a to je můj první model. Kluci s Zoomem a Flashem jen závidí. Kdo staví křivé modely,tak ať radši kupuje stavebnice typu nasuň a utáhni.

Koukám že zde máme dalšího "mistra letce" s mrdoletem. :wink: 8) :lol:
poulicekf
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od poulicekf »

Ještě,že umiš poradit ohledně prvotní otázce ohledně výběru modelu. Jsi věcný. Že jsou na forech debilové už vím,takže mě o tom přesvědčovat nemusíš.
poulicekf
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od poulicekf »

A díval jsem se na tvé album a pěkný hřbitov..:):). Takže bych taky moc nevystrkoval růžky.
poulicekf
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od poulicekf »

A dívám se,že až do teď jste se do této diskuze nepletli,takže si myslím,že umíte poradit všem a o všem. To si hlídáte každý link co sem příjde? Málo práce? Nebo žádná?..:):):) :lol: :lol:
poulicekf
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od poulicekf »

Jinak pro aviatik666. Takto se prodávají modely?
http://aviatik666.rajce.idnes.cz/Model_ ... 040048.JPG
To bych nechtěl,aby každý prodejce prodával takovou pěknou přestavbu. Takže až budeš do někoho drbat,tak si to dobře spočítej. Mě vše lítá.
poulicekf
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od poulicekf »

Omluva pro aviatik666. Totálku jsem na albu přehlédl. Taky jsem špatně zapojil serva křidélek(vůbec) a dopadlo to podobně..:):)
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od aviatik666 »

Ty vole když už jsi koukal na můj hřbitov, tak si to aspoň pořádně přečti !!! Nevím kde jsi přišel k přestavbě. Jinak si neobjevil Ameriku, odkaz na ty fotky s rozflákaným SU-31 jsem sám tady někde dával. A na rozdíl od mnoha se za to nestidím že něco roztřískám, ale neuvěřitelně mě serou namachrovaný lidi s kuličkoletama po dvou měsících lítání. :wink: 8)
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od aviatik666 »

poulicekf píše:Omluva pro aviatik666. Totálku jsem na albu přehlédl. Taky jsem špatně zapojil serva křidélek(vůbec) a dopadlo to podobně..:):)

Omluva i tobě, koukal jsem na tvé album a nelítáš jen s mrdoletama. :wink: :lol: :lol:
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Peppy »

uz sa to tu rysuje uzivatelmi tipu karelskala a Drondys :twisted:
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
patty111

#57 Příspěvek od patty111 »

kdyz nekdo nazyva letadla (zmrdoletama) tak s takovym clovekem se nema cenu vubec o nicem bavit. Ponevadz je to leteckej analfabet.
A je videt, ze o tom vubec nic nevi. :wink:
temito lidmi ja osobne pohrdam.
Vetsinou jsou to lide, co si neumej postavit ani vlastovku. :wink: :D
Uznavam, ze nektery letadla s EPP a pod, nejsou vydarena, ale porad by tady melo byt namiste trocha respektu a uznani. Coz Ceskej clovek nema v povaze, to chapu.
Nejdriv neco ukaz a pak kritizuj....to myslim vseobecne ne na jednotlivce!
pepin

#58 Příspěvek od pepin »

patty111 píše:kdyz nekdo nazyva letadla (zmrdoletama) tak s takovym clovekem se nema cenu vubec o nicem bavit. Ponevadz je to leteckej analfabet.
A je videt, ze o tom vubec nic nevi. :wink:
temito lidmi ja osobne pohrdam.
Vetsinou jsou to lide, co si neumej postavit ani vlastovku. :wink: :D
Uznavam, ze nektery letadla s EPP a pod, nejsou vydarena, ale porad by tady melo byt namiste trocha respektu a uznani. Coz Ceskej clovek nema v povaze, to chapu.
Nejdriv neco ukaz a pak kritizuj....to myslim vseobecne ne na jednotlivce!

Patty,mě ty mrdolety nadchly-možnost viset,blbnout,lítat za barákem.Normální pevná letadla jsem pověsil na hřebík,blbnul,kopáčoval a neustále zkoušel něco předělat,upravit,zpevnit,aby to lítalo i jako normální model.Po několika letech to visí na zdi,jsou to prostě mrdolety na blbnutí ,po určité době není možné se dostat někam dál-naučit je létat bez neustálého trimování-je to ale zábavnější nežli simulátor,ale ani nerozbitnost není vždy výhodou-začnou se hromadit a musíj je vyhodit :cry: Je to guma na blbnutí,nic víc,nic mín.
poulicekf
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od poulicekf »

Mám z toho modelu radost a mám k němu jisté osobní cítění,takže mě pojmenování mrdolet vytočilo... Proto jsem se tak rozohnil :twisted: :twisted: :P :P

Jinak výběr je bohatý. Ale nmůže člověk napsat,že ten a ten lítá špatně,když odrbe stavbu. I TELINK,nebo RCF taky bude lítak na pi....u,když se špatně postaví. S těmito modely se člověk může projíždět městem s modelem v kufru a jak narazím na pěkný plácek,tak hup s ním do žita :lol: Přesně na tohle to je. A aby ruce neležely ladem.
poulicekf
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od poulicekf »

Taky už jsem pár křídel pohřbil. No teda dva modely. To k tomu patří. Kdo nebourá,nelítá. A jak už tu kdysi někdo napsal:Kdo nebourá,lítá pod své možnosti.. :lol: 8)
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“