Pořádný kus Mustanga P51 na HC

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Petricius »

RiMr píše:
Petricius píše:A nebylo by lepsi dojet potom do Nemecka? Preci jenom, kdyz pak poletis HongKongu, tak celnici se budou asi divit tvym zavazadlum:).

Poposedni si... :D

Sice sedim, ale pokud ctu dobre , tak tvuj citat mluvi o officu v HongKongu. :)
Drondys

#32 Příspěvek od Drondys »

RiMr píše:To už by se snad vyplatilo tam pro pro pár kousků zajet a složit se na dopravu, jestli tam mají nějaké osobní převzetí. V HK tam taková možnost je:
Visiting our office
Should you wish to collect your parcel from our office in Hong Kong, please phone prior to arriving to ensure your order is ready for collection.

Při nákupu z DE Warehouse se tam bohužel možnost osobního vyzvednutí z DE Warehouse v Německu vůbec nenabízí. Možná si to leda nechat poslat k nějakému známému v Německu a on by to pak poslal soukromým balíkem do ČR nebo třeba známému do Rakouska stejně jako do dalších zemí zejména na západě Evropy jako Anglie, Francie atd., všude tam totiž z DE Warehouse dopravují bez problému i nad 3Kg, ale do ČR smůla. My prostě podle nich nejsme ti správní Evropani a tak máme smůlu. :roll:

PS: Možná to půjde výjimečně domluvit nespíš individuálně nějak přes jejich support, ale obecně tam ta možnost v eShopu při nákupu z DE Warehouse prostě nabídnuta není a tudíž bez individuálního zásahu z jejich strany tu objednávku nedokončíš.
Naposledy upravil(a) Drondys dne pon 20.09.2010 16:53, celkem upraveno 7 x.
Drondys

#33 Příspěvek od Drondys »

Petricius píše:A nebylo by lepsi dojet potom do Nemecka?

Co ti to bude platné pokud osobní vyzvednutí v Německu neumožňují ???

Jak už jsem zmínil může se zkusit domluvit přes jejich podporu, ale obecně tam taková možnost prostě vůbec není nabídnuta. Takže je to otázkou individuální domluvy a ta může být závislá na tom, jak se vyspal ten s kým budeš na supportu zrovna komunikovat. :wink:
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od RiMr »

Drondys píše:
Petricius píše:A nebylo by lepsi dojet potom do Nemecka?

Co ti to bude platné pokud osobní vyzvednutí v Německu neumožňují ???

Jak už jsem zmínil může se zkusit domluvit přes jejich podporu, ale obecně tam taková možnost prostě vůbec není nabídnuta. Takže je to otázkou individuální domluvy a ta může být závislá na tom, jak se vyspal ten s kým budeš na supportu zrovna komunikovat. :wink:

A kdo tvrdí že umožňují? Zmiňuji to pouze jako možnost:
To už by se snad vyplatilo tam pro pro pár kousků zajet a složit se na dopravu, jestli tam mají nějaké osobní převzetí.

Ty někde vidíš že tvrdím že v Německu taková možnost je?
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Petricius »

Asi nema smysl se o tom ted prit, jelikoz to porad na DE nemaj. Pockejme az to budou nabizet i tam a treba mezi tim se zmeni i prepravni podminky. :)
Drondys

#36 Příspěvek od Drondys »

RiMr píše:...Ty někde vidíš že tvrdím že v Německu taková možnost je?

Myslím, že je zbytečné se tady dohadovat. Tou mojí připomínkou jsem nereagoval na tebe, ale na jinou poznámku od Petricius, a to i když vím, že jsi ty ani on netvrdil. že tam taková možnost je. Je to tedy jen spíš taková poznámka k jiné poznámce.

Petricius píše:...Pockejme az to budou nabizet i tam a treba mezi tim se zmeni i prepravni podminky. :)

To jsi moc velký optimista. Ohledně změny toho omezení se tam s nima na supportu už pár lidí dohadovalo viz odkaz do diskuze kde se o tom zmiňuje třeba SuperMUF

http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=23888&postdays=0&postorder=asc&start=858

Já jsem jim k tomu taky psal. Potvrdili mi přijetí připomínky a tím to haslo a nic jiného k tomu už nenapsali.
Naposledy upravil(a) Drondys dne pon 20.09.2010 17:22, celkem upraveno 4 x.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od RiMr »

Jasné šak v pohodě.
Napsal jsem tam dotaz. Uvidíme. Jak znám skopčáky tak sa budú cukat. Navíc když otravují opičáci z Böhmen und Mähren.
Když tak zaotravuju neteř ve Stuttgartu, nebude to poprvé...
Drondys

#38 Příspěvek od Drondys »

RiMr píše:Jasné šak v pohodě.
Napsal jsem tam dotaz. Uvidíme. Jak znám skopčáky tak sa budú cukat. Navíc když otravují opičáci z Böhmen und Mähren.
Když tak zaotravuju neteř ve Stuttgartu, nebude to poprvé...

Tak to jsem zvědavej co ti odpoví.

Jinak ohledně zrušení toho omezení se s nima dohadoval SuperMUF. Já jsem jim k tomu taky psal. Potvrdili mi přijetí připomínky a tím to haslo a nic jiného k tomu už nenapsali. Prostě "salám" a přitom dopravce, kterého používá DE Warehouse podporuje i nabízí tu službu jak do Rakouska a jiných zemí tak i do ČR a do ČR dokonce levněji než do Rakouska, ale to je asi nezajímá a jak říkáš "opičáci v ČR prostě mají smůlu" a hotovo. :cry:
geo
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od geo »

Jééé to je keců :lol: - mám chalupu v NDR teda na hranicích, nakupovat jezdím do dojčlanďákovskýho OBI protože je blíž a levnější než nejbližší stavebniny u nás. Dojčlanďáci chodí k nám chlastat pívo do hospody, tak se s někým z nich domluvím a přivezu toho třeba kamión :wink: .

RiMr ty hade - Ty víš, že se mi bude líbit, viď!?
geo
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od RiMr »

geo píše:Jééé to je keců :lol: - mám chalupu v NDR teda na hranicích, nakupovat jezdím do dojčlanďákovskýho OBI protože je blíž a levnější než nejbližší stavebniny u nás. Dojčlanďáci chodí k nám chlastat pívo do hospody, tak se s někým z nich domluvím a přivezu toho třeba kamión :wink: .

RiMr ty hade - Ty víš, že se mi bude líbit, viď!?

že hade... :)
Už máš lyže na Spita? :D Volali ze Kbel že by ho vzali do můzea místo toho kraťase co tam byl, ale prý tak staré kusy neberou... :D
geo
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od geo »

Těma lyžema si myslel jako nějakou impertinenci, bo co?! Na to že seš mladej ogar s čokoládovejma gatěma si dost fókáš!
Dobrá dobrá - pudem do něj bo co? Krz to NDR by to mohlo bejt průchozí.... :roll: Nebo si ho nechám nadělit od Ježucha - dobračka se už ptala JH co chci pod strom.... :twisted: :twisted: :twisted:
geo
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od RiMr »

Tož si nech nadělit toho Mustanga. Sice jsou to dost velké kity (když s tím nelítáš), ale když máš dost místa... :D
Nebo si nech koupit toto samokřídlo:
http://www.youtube.com/watch?v=b_EjsgLXdb8

Takže s osobním vyzvednutím by to jako bylo vyřešené :wink:

"We are sorry that orders in DE warehouse can not be picked up."
geo
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od geo »

Tak Jirka ho večer objednal a prý to prošlo bez komplikací. Napsáno jako dárek, vyřizoval mu to syn a hned mi ještě volal, že je to OK. Tak uvidíme, jak říkali ti slepí..... Jo ale prý tam bylo momentálně -2ks, cena i s poštou vyšla na 5.063,- Kč ve včerejším kurzu.
geo
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od RiMr »

geo píše:Tak Jirka ho večer objednal a prý to prošlo bez komplikací. Napsáno jako dárek, vyřizoval mu to syn a hned mi ještě volal, že je to OK. Tak uvidíme, jak říkali ti slepí..... Jo ale prý tam bylo momentálně -2ks, cena i s poštou vyšla na 5.063,- Kč ve včerejším kurzu.

Tak bezva!
Já si ho pak natočím, chceš? :D
S letovými záběry nepočítám, ale aspoň nějakou tu statiku... :)
geo
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od geo »

Přečti si to pořádně co jsem napsal - to není můj pro statické koukání :twisted: - to si objednal JH a ten se vším lítá. Čili o autorská práva žádej někde jinde 8)
geo
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“