nový větroň

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
mirfia

nový větroň

#1 Příspěvek od mirfia »

dobrý den, přemýšlím o pořízení nového větroně pro tátu k narozeninám, dosud létal s konstrukčním Filipem 600 a troufnul by si na něco většího, zjistil jsem, že se mu líbí model Robin (http://www.azero.cz/cz/produkty/elektro ... robin.html), po očku i pokukuje po modelu Alegro (http://www.azero.cz/cz/produkty/-elektr ... legro.html). Poradíte mi? Táta létá cca 10 let. Díky
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od L.Bily »

Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
JmX
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JmX »

S Alegrem určitě chybu neuděláš. Je lepší darovat to co se mu líbí, než vymýšlet něco svého.
***** Futaba T8FG Super *****
Hangár s podrobným popisem stavby mých modelů na osobních stránkách Jirkůf Blok = http://jirkufblok.blogspot.com
E-mail: pilot@ok-jmx.cz
were
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od were »

jestli ma tvuj tata nejradsi poklidne poletovani v termice a hledani stoupaku, tak bych radil Robina, to dvakrat lomene kridlo a profil SD-7037 z nej delaji elegantni termicky stroj, hodny na rizeni a slibujici velmi dobre vykony.

Pokud tvuj tata spis ceka neco, s cim si zalita i za vetru, at uz to nosi nebo ne, tak mu vem Alegro, profil MH - 30 je vic zamereny na universalni letani za kazdych podminek, cemuz odpovida i rovnejsi kridlo apod.

Takze tezko radit, oba to jsou krasne stroje a je opravdu jenom na pilotovi, ktery z nich mu bude vic vyhovovat.
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
tks
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od tks »

Robin mi dnes přišel domů. Takže pokud bys chtěl něco omrknout, není problém. :wink:
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
mirfia

#6 Příspěvek od mirfia »

tks píše:Robin mi dnes přišel domů. Takže pokud bys chtěl něco omrknout, není problém. :wink:

Jééé, díky, budu rád za tvoje postřehy a připomínky k modelu:-)))
mirfia

#7 Příspěvek od mirfia »

Slyšel jsem, že Kostka už není výrobcem, toto éro prý vyrábí již více než 2 roky azero.cz :roll:
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od L.Bily »

mirfia píše:

Slyšel jsem, že Kostka už není výrobcem, toto éro prý vyrábí již více než 2 roky azero.cz :roll:

to nestusim, ale ak sa pozrem na to Alegro silno pripomina laguna, az na to ze laguna ma polystyrenove kridla potiahnute balzou
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
boris001
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od boris001 »

ubosek píše:
mirfia píše:

to nestusim, ale ak sa pozrem na to Alegro silno pripomina laguna, az na to ze laguna ma polystyrenove kridla potiahnute balzou

Laguna a Alegro (Genesis) jsou "bratr a sestra", Laguna má rozpětí 3000 mm a je to polystyren potažený balsou, Alegro má rozpětí 2500 mm a je to konstrukční křídlo
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od L.Bily »

Laguna leta pekne, vie aj pomalicky termicky ale ja razantne tocit male zatacky. Mne sa moc tie konstrukcne priehladne kridla nepacia, ale to je vec vkusu
mirfia

#11 Příspěvek od mirfia »

Po vyslechnutí několika názorů jsem se rozhodl objednat tátovi model Robin, vychází z modelu F600 a tak si myslím, že nebude problém si na něj zvyknout, volal jsem přímo p. Vodinskému do firmy a při zakoupení s příslušenstvím se prý domluvíme na slevě, takže jsem velmi spokojen a těším se na éro :lol:
Odpovědět

Zpět na „Větroně“