Walkera 4F 200 třílistá hlava rotoru..
Hlavně díky tomu, že jsou tu lidi se skutečnými znalostmi a zkušenostmi, co umí ten PR převálcovat.raging píše::lol: dobře,že se můžeme v této kurevské době zasmát aspon něčemu.
"...listy se klopí v celém okruhu (kopírují náklon cykliky)"
- z toho jsem šel pod stůl, nedokáži si představit jinou funkci cykliky...
Lidi zase mi trochu nejde do hlavy že tady všichni rejpete do někoho kdo nemá třeba jen takový zkušenosti jako vy a vysmíváte se mu.Pokud ten vrtas viděl tak se mu asi zalíbil jako komukoliv kdo vidí pěkně vypadajcí stroj ona ta walkera je pro lajka rozhodně zajmavá.Samozřejmně pokud se na to koukne někdo kdo lítá rexe nebo jiné v podobné cennové kategorii ohrne nad tim nos.Ale tendle prcek na kterýho se budou určitě těžko shánět předražený díly si určitě svoje přiznivce najde pač pro spoustu lidí neni nic jednodužšího než si koupit rtf a mít vše co je třeba v jedný krabici.Jinak tady je představení od x-heli je to tam pěkně vidět je to takový blejskavý načančaný ale určitě bych si nebyl jistej elektronikou a navíc mi to prostě příjde moc titěrný a to nejhlavnější je to jen vjěšák nejde s tim prostě zlepšovat skils ala 3D a to ubere hodně na preferencích.
http://www.youtube.com/watch?v=XGefprzC_Wo
http://www.youtube.com/watch?v=XGefprzC_Wo
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
Freerider.... plně s Tebou souhlasím o tom pomlouvání ,ono je to tak trochu o( inteligenci )a toleranci vúči ostatním lidem okolo sebe,pomlouvat umí každej trouba.Já osobně bych za to ty peníze nedal ale kdyby mi ho někdo dal zadarmo tak si ho vezmu protože(hloupý který dává,hloupěší ten kdo nebere).To jak píšeš že to umí jenom viset tak to nemáš tak docela pravdu na videu na orig.strankách tam s tím létá i na zádech,jinak samozřejmě to nebude žádnej borec vrtulník.Integrované gyroskopy v přijímačích co používá Walkera jsou velice dobré kvality ale je potřeba je chránit před většími nárazy jinak dojde k jejich zničení.Jsou to jenom lepší hračky a tak je potřeba se na ně dívat.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Bora píše:..........Integrované gyroskopy v přijímačích co používá WALKERA jsou velice dobré kvality ale je potřeba je chránit před většími nárazy jinak dojde k jejich zničení...........
A jestli pak víš co se stane až dojde k jejich zničení keré nemusí zapříčint ani pád ??
Wallkeru přímo nemám. Ale podobnou zkušenost ano respektive s jéjí "kopí" a musím přiznat jednu věc. Byla to draze zaplacená zkušenost. Byť jsem ji měl ještě nedávno na takové to "domácí polítáníčko" když venku chcalo nebo bylo jinak nevlídno. Na jednu generální opravu to chvilku létalo, poté začli odcházet různé díly. Aniž bych s tím praštil.
Nejdříve to byly oba motorky poté se z ničeho nic za letu očesalo jedno ze dvou převodových kol. následně odešla celá ta jejich ele. destička kerou nazívají "3in1" či jak tomu nadávaj. A furt dokola se něco sralo. po necelém roce používání jsem havaroval v dusledku spáleného serva.
To už mě drobet nasralo.
Sedl jsem si ke stolu a začal počítat a přemýšlet co jsem si tak vzpomenul a našel účtenky za dobýrku a z kamených obchodů.
Páč sem věděl přesně kdy naposledy jsem spadl "na ruce" bylo docela jednoduché se dopočítat kolik si výrobce té kvalitní elektroniky a samotných dílů na vrtulníku zaúčtoval a já mu cáloval jak pitomec.
po sečtení cca 75% toho na co jsem si byl schopný vzpomenout mě polil studený pot a krve by se ve mne nedořezali. když jsem zjistil kolik stojí ta kvalitní Wallkera.
Pak to lehce začlo vřít (žluč a krev).
Tu částku která mi vypadla z kalkulačky tu zveřejňovat nebudu.
Asi všichni by si tu museli myslet
1) že sem idiot kldyž jsem byl ochotný tohle investovat a že VÁS tohle nemůže nikdy přijít na ty samé peníze jelikož je to přeci laciná Wallkera
2) nebo že tu cenovku za ND jsem si vymyslel
Nikoho tady přesvědčovat nehodlám každého je věc co si za svoje peníze pořídí. a ať se rozhodnete jak chcete Vaší kopi budu respektovat.
Ale Vy laskavě respektujte můj smích když čtu něco ve smyslu
".....Ty jsi nasbíral zkušenosti na Rexovi ? Ne každý dá na zkoušku 20K ...."
páč ten dotyčnej absolutně netuší kerá bije.
upřímě a od srdce
(prosím text kurzivou berte pouze jako ilustrativní a vypůjčený od uživatele BOSS8 - proti kerému nic osobně nemám
PS: to už je lepší i to HK450 kerý případně vyškolí z pilota obstojného mechanika za "menší" peníze v poměru k užitné hodnotě s wallkerou.
Bora: tady nikdo určitě nechce někoho, nebo něco pomlouvat,ale když mě velmi často někdo volá,že by chtěl spravit vrtulník značky Walkera,naskočí mě husí kůže,je to pořad dokola,v poruchovosti vedou Walkery jednoznačně,at se to někomu líbí,nebo ne.Už ty lidičky neštastný posílám ke konkurenci.
Walkera je z nouze ctnost
ikdyž přijde nakonec na pěkný ranec,jak tu přede mnou píše kolega. Jediné,co jim nedá upřít,je líbivý desing.
To je můj objektivní názor získaný bezmála 3 letou praxí.
Walkera je z nouze ctnost
To je můj objektivní názor získaný bezmála 3 letou praxí.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
raging píše:.... Jediné,co jim nedá upřít,je líbivý desing.
Přesně - mě se taky některé Walkery líbí a kdyby to nestálo takovej ranec tak si třeba i pořídim něco do práce na poličku - umějí dělat doopravdy hezké "vrtulníčky" (bohužel jen to) třeba taková 4G6ka to je prost parádička. http://www.exblog.jp/blog_logo.asp?slt= ... 314152.jpg
kdyby stála "litr" a byla by bez elektroniky - jen samotnej drak + vše co vrtulník dělá vrtulníkem - tak si ji koupím na parádu - je to doopravdy libůstka.
Osobně s vrtasema od Walkery mám taky špatnou zkušenost a určitě jsem do nich neinvestoval tolik peněz co jiní modeláři.Když si je chce někdo vychvalovat at tak činí, když nebude chtít tak ho stejně nepřesvědčíš.Někomu se Walkery líbí a koupí si je i když jsou předražené,ale rozhodně bych z něj nedělal hlupáka.Ty popisky k modelúm co mají na stránkách RC King ty jsou,, profesionální ,,jen z pohledu obchodního ,,,jsou to pouze obchodníci !!!!!
JJ, je to přesně takBora píše:Osobně s vrtasema od Walkery mám taky špatnou zkušenost a určitě jsem do nich neinvestoval tolik peněz co jiní modeláři.Když si je chce někdo vychvalovat at tak činí, když nebude chtít tak ho stejně nepřesvědčíš.Někomu se Walkery líbí a koupí si je i když jsou předražené,ale rozhodně bych z něj nedělal hlupáka.Ty popisky k modelúm co mají na stránkách RC King ty jsou,, profesionální ,,jen z pohledu obchodního ,,,jsou to pouze obchodníci !!!!!
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
Musím taky potvrdit mé zkušenosti s Walkerou. Měl jsem prodal jsem. Peníze co jsem do toho dal taky nezveřejním. Mám nyní HK-450 a nyní aspoň trochu lítám, je to hodně o rukách (mě moc neposlouchají) ale to chce čas. Taky jsem neměl na T-REX ale nyní bych si raději počkat a došetřil.
SpectrumDX7s
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
Přidám svoji trošku do mlýna. Před značkou Walkera důrazně varuji! Není to plané tlachání, jsem jedním z postižených vlastníků této značky...
Model (Walkera CB 180Q) jsem zletuschopnil teprve po půl roce laborování a výměn dílů. Motorky špatný, elektronika taky, plasty ultrakřehké. Vypadala (a stále ještě vypadá) nádherně, ale vědět to co vím teď, tak se na to vykašlu. Respektive asi bych rovnou udělal úpravy, ke kterým sem se pracně propracovával.
Takže z původního modelu zbyla jen rotorová hlava s cyklikou(ta je celkem bytelná), serva a jejich držák. Zbytek je nízkorozpočtová slátanina z aukra + motory Esky + kapotáž z jiné Walkery + držák baterky a podvozek z modelu D. To už je asi fakt lepší si poskládat něco od začátku sám...
http://www.youtube.com/watch?v=pKEgPP6PaY0
Model (Walkera CB 180Q) jsem zletuschopnil teprve po půl roce laborování a výměn dílů. Motorky špatný, elektronika taky, plasty ultrakřehké. Vypadala (a stále ještě vypadá) nádherně, ale vědět to co vím teď, tak se na to vykašlu. Respektive asi bych rovnou udělal úpravy, ke kterým sem se pracně propracovával.
Takže z původního modelu zbyla jen rotorová hlava s cyklikou(ta je celkem bytelná), serva a jejich držák. Zbytek je nízkorozpočtová slátanina z aukra + motory Esky + kapotáž z jiné Walkery + držák baterky a podvozek z modelu D. To už je asi fakt lepší si poskládat něco od začátku sám...
http://www.youtube.com/watch?v=pKEgPP6PaY0
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
BOSS8 píše:Tak já ho už testnul, zapůjčený od http://www.rcguru.cz/walkera-4f200-rtf-2-4ghz-d4194 k testování pro P. Kefurta a osazenstvo Sobínky . První dojmy - je to hodný a dost živý (na moje volšový ruce). Techniky vzato je to ale vyčíčaná libovka - hlava jako u skutečnýho vrťase , listy se klopí v celém okruhu (kopírují náklon cykliky) , ale nejvíc se mi líbilo zpracování zadní třílistý vrtulky - poháněná řemenem, sklopné listy, a hlavně plně mechanizovaná, velmi vyspělé řešení , Walkera hodně předběhla konkurenci. Dodává se s novou digi vysílačkou 2801pro ke které se dají volně dokoupit další přijímače ,takže se dá použít i na více modelů umí i letadla - takže super kauf pro začátečníky který už odlítali nějaký šit-set.
já si rozhodně nechci rejpat do někoho, koho tento model nadchnul. Vzhledem k tomu, že jsi tak dobře popsal tento podle Tebe skvost, tak ho máš asi nastudovaný. Proto jedna otázka - jak mají vyřešeno virtuální pootočení desky vůči uložení rotorových unašečů???
díky za odpověď
Hitec Aurora, Jeti DC-16
Trex 600FBL PRO, Trex 450 PRO, Mini Titan, Protos FBL, Trex 700FBL elektro, Rave 450 FBL, Trex 550 3G, Protos 500
Trex 600FBL PRO, Trex 450 PRO, Mini Titan, Protos FBL, Trex 700FBL elektro, Rave 450 FBL, Trex 550 3G, Protos 500
Pokud jde o Walkeru tak mě překvapuje, že tato firma, která je jedním z největších výrobců modelů vrtulníků a jejiž výrobky prodává pod svým jménem řada jiných firem, pořád výborně prosperuje. Dodavá na trh neustále nové modely zajímavých konstrukcí a ty se dobře prodávají. Že jsou všichni kupci naivní hlupáci ? A nebo s tou kvalitou Walker to není tak zlé ?
Jedna věc je jistá, že do všech fór (sleduji různá fóra z různých oborů) převážně píší lidé, kteří mají s výrobkem problém a chtějí poradit. Ostatní a jejich určitě mnohem a mnohem více jsou s výrobkem spokojeni a nikam nepíší. Také jsem si povšiml, že ve srovnání se zahraničními fóry jsou v českých fórech názory mnohem razantnější a jednoznačnější.
Prostě Walkera má štěstí, že tohle fórum její potenciální zákaznici nečtou.
P.S.: Měl jsem 2 vrtulníky od Walkery (5-10 a 4-3) a nebyl jsem s kvalitou naprosto spokojený ale netroufl bych si tvrdit, že každý výrobek Walkery je šmejd
Jedna věc je jistá, že do všech fór (sleduji různá fóra z různých oborů) převážně píší lidé, kteří mají s výrobkem problém a chtějí poradit. Ostatní a jejich určitě mnohem a mnohem více jsou s výrobkem spokojeni a nikam nepíší. Také jsem si povšiml, že ve srovnání se zahraničními fóry jsou v českých fórech názory mnohem razantnější a jednoznačnější.
Prostě Walkera má štěstí, že tohle fórum její potenciální zákaznici nečtou.
P.S.: Měl jsem 2 vrtulníky od Walkery (5-10 a 4-3) a nebyl jsem s kvalitou naprosto spokojený ale netroufl bych si tvrdit, že každý výrobek Walkery je šmejd
Krtek píše:BOSS8 píše:Tak já ho už testnul, zapůjčený od http://www.rcguru.cz/walkera-4f200-rtf-2-4ghz-d4194 k testování pro P. Kefurta a osazenstvo Sobínky . První dojmy - je to hodný a dost živý (na moje volšový ruce). Techniky vzato je to ale vyčíčaná libovka - hlava jako u skutečnýho vrťase , listy se klopí v celém okruhu (kopírují náklon cykliky) , ale nejvíc se mi líbilo zpracování zadní třílistý vrtulky - poháněná řemenem, sklopné listy, a hlavně plně mechanizovaná, velmi vyspělé řešení , Walkera hodně předběhla konkurenci. Dodává se s novou digi vysílačkou 2801pro ke které se dají volně dokoupit další přijímače ,takže se dá použít i na více modelů umí i letadla - takže super kauf pro začátečníky který už odlítali nějaký šit-set.
já si rozhodně nechci rejpat do někoho, koho tento model nadchnul. Vzhledem k tomu, že jsi tak dobře popsal tento podle Tebe skvost, tak ho máš asi nastudovaný. Proto jedna otázka - jak mají vyřešeno virtuální pootočení desky vůči uložení rotorových unašečů???
díky za odpověď
To nepotřebují, model je přece osazen pokročilou elektronikou.