Nový "Spiťák" na HobbyCity

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
corsair
Kontaktovat uživatele:

Re: Podvozek z hobbykingu

#256 Příspěvek od corsair »

jan0205 píše:Cau chalpi, chtel bych na spitaka dat nejaky podvozek. Koupil jsem ho z druhe ruky - orig. podvozek tam nebyl. Co by jste mi doporucilil? Nejlepe z HB at usetrim nejakou kacku :) . Diky H.

no jestli mechanický, tak tentohttp://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=3821&Product_Name=Mechanical_Retracts_3.5mm_x_140mm_long_%28PAIR%29 mám ho a mám skoro totožný od Hangáru 9, a rozdíl ale kurevskej je akorát v ceně a trošku houževnatejším plastu. Ale ten čínský má zase ve vytažené poloze nohy šikmo, takže v křídle se vzpětím jsou vlastně vůči zemi rovně tak jak to má být
ZS

#257 Příspěvek od ZS »

Ahoj, viděl někdo už tento Pelikánův? Je to od jiného výrobce?
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=46307
JaL

#258 Příspěvek od JaL »

Výrobce může být stejný, ale rozhodně jde o jiný typ, tvarově je to jiné. Divné je mi to křídlo bez vzepětí, to mi nějak nesedí. Na HC zvedli váhový limit, nešel by už ten jejich Spitfire dostat do Čech?
atlanta

#259 Příspěvek od atlanta »

JaL píše:Výrobce může být stejný, ale rozhodně jde o jiný typ, tvarově je to jiné. Divné je mi to křídlo bez vzepětí, to mi nějak nesedí. Na HC zvedli váhový limit, nešel by už ten jejich Spitfire dostat do Čech?

Jde
To country: CZECH REPUBLIC
Cart weight: 5619g
Cart volume: 1190 x 385 x 376mm [Large boxed item]

Qty Item Price
1 DFLY002 Durafly SuperMarine Spitfire 1.4m 5Ch XL-EPO $129.99US

--------------------------------------------------------------------------------

Payment method Paypal or Credit Card (Amex / Visa / Mastercard) US
Shipment service Air Parcel (CZECH Rp) 5500g - 6000g $67.77US
Subtotal $197.76US
TAX $0.00US
Total $197.76US
Bývr :-) , F9F , Tempest ( ve stavbě )
corsair
Kontaktovat uživatele:

#260 Příspěvek od corsair »

chce to jen číst:

PříspěvekZaslal: čt 19. srpen, 2010 15:39 Předmět: Citovat Upravit/Odstranit tento příspěvek
Tak změna chlapi, zkoušel jsem ho koupit a za 68 doll. poštovného ho lze poslat k nám, zvedli váhový limit na 6kg-teda jestli to už někdo nepsal.
Kontaktovat uživatele:

#261 Příspěvek od Petricius »

Jojo, asi ho taky objednam. Procital jsem toto vlakno cele. Vypadato, ze to bude chtit 60A regl. Kdo ma zkusenosti, muzete napsat co jeste objednat?

Samozrejme by byly nejlepsi linky na HC, at to vezmu na jednou (pokud to pujde). Jake serva jste tam nakonec davali? Co ty kola? Cetl jsem, ze Geo kupoval gumove, nemohl by nekdo poslat link?
geo
Kontaktovat uživatele:

#262 Příspěvek od geo »

No jo dával jsem tam gumový, protože se mi původní placatý mecháče nelíbily a šmajdaly, jen jsem odfrézoval šachtu a poladil chod serv http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh ... _2.75inch_ régl jsem dal raději 80A
http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh ... Controller
serva na S a V jsem dal Hitec HS 81, na pdvozku jsem nechal ty co tam byly a křidýlky jsem předělal kvůli vůlím napřímo a použil původní serva. Baterku http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh ... _Lipo_Pack jediný co je dle mnohých názorů zde košer je přijímač Graupner SCAN 16, jinak do čínskýho éra vše čínské. Jo a panďulák a vrtulový kužel Profi je od Vaňoucha :wink:
geo
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#263 Příspěvek od Petricius »

Diky za seznam. Jdu objednavat:)
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#264 Příspěvek od Petricius »

Tak to byla rychlost. Objednal jsem po pulnoci a behem obeda mi prisel mail, ze zasilka je shipped. Pristi tyden by mohl byt doma :).
were
Kontaktovat uživatele:

#265 Příspěvek od were »

corsair píše:
Kovboj píše:
corsair píše:Tak změna chlapi, zkoušel jsem ho koupit a za 68 doll. poštovného ho lze poslat k nám, zvedli váhový limit na 6kg-teda jestli to už někdo nepsal.

Mimochodem, Pelikán připravuje taky nějaké "EPP warbirdy" s rozpětím kolem 140 cm. Kromě Spitfire bude i BF-109, P40, P47, P51...

Otázka je z čeho a za kolik atd,prý na to měl reklamu v snad v rcrevue, kterou samozřejmě nemám, takže se nechám poučit

Ja jsem na ty era od Pelikana predevcirem koukal u nej na strankach, vubec to nevypada spatne, hlavne se mi moc libi ze vsechny umoznuji pouzivat i klapky. Paradni je Warhawk, vypada to na fotkach ze se mu podvozek opravdu zatahuje dozadu a pretaci o 90 stupnu a zavira se kryt podvozkove sachty. Taky jsou na tech modelech vyborne ty tri a ctyrliste vrtule - ja mam porad na Mustangovi dvoulist a to proste vubec neni ono :D

Vzdycky si rikam ze ctyrlistych vrtuli se musi prodavat mraky, Mustang je snad nejprodavanejsi warbird, ale zatim se mi nepodarilo sehnat ani priblizne spravny rozmer

Omlouvam se za OT, ja jak jsem ty era u Pelikana videl tak me to hodne oslovilo, tak jsem to musel nekam napsat :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Figo
Kontaktovat uživatele:

#266 Příspěvek od Figo »

AHoj, nenajde se někdo kdo by mohl srovna(na základě fyzického kontaku;)) spita a ostatní ww2 éra z HC s těma od Pelikána?, kromě ceny;)
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#267 Příspěvek od Petricius »

Dneska mi prisel z celnice doporuceny dopis, abych vse dolozil. Nekomu letadlo procleli? Stavim se tam zitra, mam to par bloku od baraku, tak tam dojdu osobne.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#268 Příspěvek od RiMr »

Petricius píše:Dneska mi prisel z celnice doporuceny dopis, abych vse dolozil. Nekomu letadlo procleli? Stavim se tam zitra, mam to par bloku od baraku, tak tam dojdu osobne.

Můžeš to tam poslat mailem...
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#269 Příspěvek od Petricius »

To samozrejme muzu, ale mam to asi 400 metru od baraku, takze to bude asi rychlejsi tam zajit a rovnou to vyzvednout.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#270 Příspěvek od RiMr »

Petricius píše:To samozrejme muzu, ale mam to asi 400 metru od baraku, takze to bude asi rychlejsi tam zajit a rovnou to vyzvednout.

Tak dej pak prosím vědět kolik docálovals!
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“