Nákup u hobbycity
--------------------------------------------------------------------------------
Zdar panove
Nvim jestli je zde zalozene vlakno na reklamace v cine ,ato v HC kam jsem poslal pred takrka dvema mnesici nabijecku ,oznaceni 106b , asi po desati dnech jsem dostal odpoved ze se jim zda vse v poradku s prilozenou fotkou zapojeni na bat. a otazkou zda jsem takhle bat . pripojoval. Odpovedel jsem ze ano a pokud se jim zda nabijec v poradku at ho poslou zpet.Od te dobi se nic nedeje i po nekolika urgencich . Nema nekdo napad jak ji dostat nazpet
Zdar panove
Nvim jestli je zde zalozene vlakno na reklamace v cine ,ato v HC kam jsem poslal pred takrka dvema mnesici nabijecku ,oznaceni 106b , asi po desati dnech jsem dostal odpoved ze se jim zda vse v poradku s prilozenou fotkou zapojeni na bat. a otazkou zda jsem takhle bat . pripojoval. Odpovedel jsem ze ano a pokud se jim zda nabijec v poradku at ho poslou zpet.Od te dobi se nic nedeje i po nekolika urgencich . Nema nekdo napad jak ji dostat nazpet
Zdravim Vas,
jak dlouho trva doruceni registrovane zasilky do 1 kg? Objednavku jsem ucinil 24.8. a podle HK posty to bylo odeslano az vcera 29.8. tj. nedeli. Coz mi prijde divne. Pri nakupu byly vsechny objednane zbozi skladem. U neregistrovanych zasilek (do 100g) mi vzdy prislo vsechno do 5-6 pracovnich dnu.
jak dlouho trva doruceni registrovane zasilky do 1 kg? Objednavku jsem ucinil 24.8. a podle HK posty to bylo odeslano az vcera 29.8. tj. nedeli. Coz mi prijde divne. Pri nakupu byly vsechny objednane zbozi skladem. U neregistrovanych zasilek (do 100g) mi vzdy prislo vsechno do 5-6 pracovnich dnu.
Frsky X9 Lite S
-
Pepe_Lopez
- Kontaktovat uživatele:
Objednáno a zaplaceno 14.8.2010
A to se mi to ještě týden válelo na celnici, propuštěno 3 dni po dodání výpisu z PayPal.
Ber to jako fakt.
Posting Date Drop-off Point Origin
19-Aug-2010 Air Mail Centre (Counter Section) Air Mail Centre (Counter Section)
Date # Location Delivery Status
19-Aug-2010 Hong Kong Item posted.
19-Aug-2010 Hong Kong Processed for departure.
20-Aug-2010 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 20-Aug-2010
23-Aug-2010 Czech Republic Arrived and is being processed.
23-Aug-2010 Czech Republic Pending customs inspection.
30-Aug-2010 Czech Republic In transit.
A to se mi to ještě týden válelo na celnici, propuštěno 3 dni po dodání výpisu z PayPal.
Ber to jako fakt.
Posting Date Drop-off Point Origin
19-Aug-2010 Air Mail Centre (Counter Section) Air Mail Centre (Counter Section)
Date # Location Delivery Status
19-Aug-2010 Hong Kong Item posted.
19-Aug-2010 Hong Kong Processed for departure.
20-Aug-2010 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 20-Aug-2010
23-Aug-2010 Czech Republic Arrived and is being processed.
23-Aug-2010 Czech Republic Pending customs inspection.
30-Aug-2010 Czech Republic In transit.
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál
Objednání z Německa je použitelné jen u zboží, které už je k dispozici v německém skladu viz označení zboží (DE_Warehouse). Zdaleka ne vše co je na HC lze objednat z německého skladu. Lze to použít pouze u specificky označeným položek, které mají na HC obvykle malou ikonku vlajky EU v obrázku a v označení nebo odkazu mívají uvedeno v závorce DE_Warehouse viz odkaz a obrázek níže na výčet různých nabízených položek zboží z nichž některé mají v obrázku ikonu vlajky EU.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?catname=ARF%2FRTF+Foam+Plane&idCategory=210&ParentCat=191

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?catname=ARF%2FRTF+Foam+Plane&idCategory=210&ParentCat=191

ahoj chlapi mam dotaz do jake ceny davate na balik 100procent ceny??chci objednat balik z HC ktery vazi do 3kg stoji cca180us +- do 190 se vejdu, muzu dat plnou kvuli clu?a kdyz uz by doslo na clo kolik cini? vim ze toho tady je kupa kdysi sem to procetl cele ale ted sem to dal sem jinak bych se v hledani asi utopil.diky
Dávám 100% do každé ceny
Clo se tuším u "hraček" neplatí. Platil bys jen DPH a to je teď asi 20%. Pokud se do těch $180 vejdeš i s poštovným, tak bys DPH platit neměl, jelikož ten limit je jen za zboží (ne za celou zásilku včetně poštovného). Vždy jsem se ale vešel do limitu, takže s placením dph zkušenost nemám.
Clo se tuším u "hraček" neplatí. Platil bys jen DPH a to je teď asi 20%. Pokud se do těch $180 vejdeš i s poštovným, tak bys DPH platit neměl, jelikož ten limit je jen za zboží (ne za celou zásilku včetně poštovného). Vždy jsem se ale vešel do limitu, takže s placením dph zkušenost nemám.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
dafson píše:Jedna o stavebnici vrulnika vaha 2997kg cena je 162 dolaru z DE Warehause a 129dolacu primo z HK obe ceny jeste + posta tak ja nevim jestli je lepsi objednat z DE nebo z HK?
V tomto případě je to finančně o kousek výhodnější z HK, ale časově to bude zase rychlejší z DE.
z DE $162 + jednotné poštovné $13 = celkem $175
z HK $129 + poštovné AirParcel do 2999g je $38 = celkem $167
zdekar píše:Možná se mýlím, tak mě opravte... ale z DE by se snad DPH platit nemělo,ne? Jelikož to je v rámci EU. Ale zas tak se v těch celních zákonech neorientuju
V tomto případě nezaplatí DPH ani z HK, protože cena nepřesahuje zdejší limit 150 Eur. Obecně se z DE u nás DPH neplatí, protože je to v rámci EU, ale cena z DE Warehouse je prostě vyšší, protože náklady na DE sklad někdo zaplatit musí.