Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
UCH

#271 Příspěvek od UCH »

Kdo a s čím udeřil o zem? Vyjadřuji tímto upřímnou soustrast :(
Dneska jsem si zalítal na šíleným místě..
Po Psenově vzoru jsem si s sebou vzal Blejda na rodinný nákup do zábavního nesmyslu zvaný Olympia kde jsem musel z donucení strávit dnešní odpoledne místo letiště. Rodinku jsem vyslal do zábavního parku a na konečné autobusu, tam jak končí parkoviště a začíná pole, hned vedle dálnice jsem dal 2 lety, částečně nad parkovištěm a těsně vedle dálnice :D
Kromě toho že v tom kraválu jsem nic neslyšel to bylo jinak v pohodě.
Aspoň něco, jinak by mě kleplo vtak krásným počasí.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
peko.cz

#272 Příspěvek od peko.cz »

psena píše:Kdyz jedes od mesta tak projedes kolem vietnamske trznice a na svetelne se vydas doprava, jedes cca 200metru a za posledni budovou vlevo se vydas polnackou skrz pole k tem autum co jsou uprostred te louky a to jsme vetsinou k veceru my. Skoda, ze jsi netrefil. S cim litas?
Jinak dnes jsme to pocitali, jezdi nas tam komplet 9 ty muzes byt desatej :D Ale neboj, jeste nikdy jsme tam nebyli vsichni. :lol:

tak to už chápu ... myslel jsem, že jste až u těch starejch hangárů ... A lítám s tím, s čím se aktuálně dá :D Teď se dá s T-Rex 500 a Logo 10 (Logo500 má nějaký zdravotní problémy ) :lol:
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Penax

#273 Příspěvek od Penax »

psena píše:Jinak nez odjel Penax, tak zjistil ze ma povoleny sroub v pricne hrideli a gripy mu litaly od sebe o cca 3 milimetry, docela sila..

To Psena:
No ty taky nadelas. Jeste tam byli zbyvajici tri milimetry k dobru. :lol: :lol: :lol:
Ne,ne nedelam si z toho legraci.Uz jsem to jednou zazil a stacilo.A samozrejme s tim posunutym loziskem kardanu jsi mel pravdu.Bylo odcestovany uplne u domku. Opet ti mnohokrat dekuji.
Takze vsechno uvnitr pomlaceny. Klasika,zitra zkusim Helimaii.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#274 Příspěvek od prtka »

To - Psena
Peťo, pošli mi prosím tě odkaz na to video . Jak skládá T-Rexe. Díkec.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
psena
Kontaktovat uživatele:

#275 Příspěvek od psena »

peko.cz píše:tak to už chápu ... myslel jsem, že jste až u těch starejch hangárů ... A lítám s tím, s čím se aktuálně dá :D Teď se dá s T-Rex 500 a Logo 10 (Logo500 má nějaký zdravotní problémy ) :lol:

Tak to se tesime, konecne nejaky dospely kvalitni vrtulniky. Z takovych tam vidame pouze obcas dve Loga 400ky. My ostatni mame ruznej lowend Align, Minititan, HK a podobne...ale uz jsem si slibili, ze az budem velci... :)
Takze pocitej se zvysenym zajmem o tvou techniku :)
psena
Kontaktovat uživatele:

#276 Příspěvek od psena »

Penax: Co je pomlaceny? Kardan, nebo domek prevodu? trubka zevntr prece nevadi... ja jsem myslel, ze jen posunes lozisko doprostred.
Ale je fakt, ze ty rany byly slusny.
error414
Kontaktovat uživatele:

#277 Příspěvek od error414 »

UCH píše:Kdo a s čím udeřil o zem? Vyjadřuji tímto upřímnou soustrast :(
Dneska jsem si zalítal na šíleným místě..
Po Psenově vzoru jsem si s sebou vzal Blejda na rodinný nákup do zábavního nesmyslu zvaný Olympia kde jsem musel z donucení strávit dnešní odpoledne místo letiště. Rodinku jsem vyslal do zábavního parku a na konečné autobusu, tam jak končí parkoviště a začíná pole, hned vedle dálnice jsem dal 2 lety, částečně nad parkovištěm a těsně vedle dálnice :D
Kromě toho že v tom kraválu jsem nic neslyšel to bylo jinak v pohodě.
Aspoň něco, jinak by mě kleplo vtak krásným počasí.

Obrázek
Logo 600 + spirit
Penax

#278 Příspěvek od Penax »

psena píše:Penax: Co je pomlaceny? Kardan, nebo domek prevodu? trubka zevntr prece nevadi... ja jsem myslel, ze jen posunes lozisko doprostred.
Ale je fakt, ze ty rany byly slusny.

Z ocasni trubky jsem vysypal hromadku pilyn. Kardan ohnuty a uprostred polovicni. Domek v poradku, ale pro jistotu jsem vymenil i predni prevody. Dival jsem se v Helimanii prodavaji asi jenom komplet trubka - kardan.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#279 Příspěvek od Digis »

Kluci já vím, že máte jiný starosti, ale já ten sim po 3 dnech rozchodil. :lol: Bylo to všechno v nastavení vysílače. Našel jsem stránku, kde je nastavení pro DX6 a tuto hru a udělal vše podle toho a najednou jsem mohl dát finish. http://www.ironcreek.net/dx6i/

Jen mám ještě malý problém, ale to už určitě budete vědět, Když startuju, tak současně s tím jak se zvedám vrtulník začíná rychle rotovat kolem osy. Co mám špatně? Protože se v těch křivkách Tro cur a Pitch cur zatím neorientuju a asi jsem něco přehlídl, proto se to točí jako čamrda.
UCH

#280 Příspěvek od UCH »

Gratuluju, to že se to točí kolem osy je špatně nastavená ocasní vrtulka(Jaw), buď ji reverzuj, nebo zkontroluj jestli vůbec reaguje.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
UCH

#281 Příspěvek od UCH »

To Error: koukám klasika.....hlava pryč, lupeny v pr...., nějaký servo? Co se přihodilo? Ruky nebo technika?
chevrolet.sc

#282 Příspěvek od chevrolet.sc »

Zdravim panove.
tak dnes se konecne vydavam do Brna a rad bych na vas mrknul. Bude tam nekdo? A v kolik asi?
peko.cz

#283 Příspěvek od peko.cz »

chevrolet.sc píše:Zdravim panove.
tak dnes se konecne vydavam do Brna a rad bych na vas mrknul. Bude tam nekdo? A v kolik asi?

Teď jsem se vrátil, byl jsem si tam poprvé. Dal jsem 4 baterky s Trex-500 a je to moc hezká plocha ... ani moc nefoukalo. Dobiju a odpoledne bych se tam zastavil zas ... kolem 16:30 ?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Digis
Kontaktovat uživatele:

#284 Příspěvek od Digis »

Mezi 17.00- 18.00. Když přijedeš před 18.00 je to většinou tutovka, že tam někdo bude.
psena
Kontaktovat uživatele:

#285 Příspěvek od psena »

peko.cz píše:

Teď jsem se vrátil, byl jsem si tam poprvé. Dal jsem 4 baterky s Trex-500 a je to moc hezká plocha ... ani moc nefoukalo. Dobiju a odpoledne bych se tam zastavil zas ... kolem 16:30 ?

Ahoj, minuli jsme se o minutu, kdyz jsi odjizdel (Honda CRV?) tak jsem zrovna prijizdel. Kolem 18hod uz nas tam bylo 6 :) vcetne vzacne navstevy Chevroleta a jeho deti.
Skoda, prej jsi tam lital peknou akrobacku, ted valim pryc do nedele, doufam, ze se nekdy v pristim tydnu stavis.
Zamčeno

Zpět na „Kluby“