P51 mustang micro prekvapí

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
simonpk

P51 mustang micro prekvapí

#1 Příspěvek od simonpk »

tak mi pred tyzdnom dorazil .....:D prvy let praktycky ziadne trimovanie zvykol som si na neho behom 2 min je velmy obratny (vzhladom na jeho velkost ) da sa s nim lietat na kaydom vecom poli .. zahrade ... kedze nema takmer ziadnu pohybovu energiu tak je takmer neznicitelny :) dokonale pohodove lietanie :)
googie
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od googie »

Znicitelny je sice tazko, ale davaj si pozor na naraz na cumak na tvrdu plochu. Modelu sa sice nic moc nestalo, ale prudke stupanie po dalsom odhode svedcilo o posunuti, alebo vyoseni nahor, co horsie odvtedy model leti len 15 sekund a vypne motor. Podla ludi z rcgroups mam skontrolovat vyhnutie vrtule, alebo osky, ktora takto sposobuje rychle prehriatie.

Zatial to riesim, ale daj si na to pozor
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
BacilBA

#3 Příspěvek od BacilBA »

Čau Šimon, mám ho asi dva mesiace a presne pre to, ako píšeš, že sa dá poletovať na hoc akom malom plácku, som ho kupoval. :wink:
Zatiaľ bez akýchkoľvek problémov, baterky používam okrem jedej originálky Turnigy 160mAh a lety sa s nimi pohybujú až do 8 min. Hneď som dokúpil aj náhradnú vrtuľu s kuželom, ale zatiaľ ju nebolo treba. :D
CESSNA 480 od RCM-Pelikán / SPRINT ľahučký dvojplošník od RCM-Pelikán -v rekonštrukcii / Quick Thunder II 3-kanál mikrovrtulník / TORO 900-vo výstavbe / BLADE mSR_BNF / P51D Mustang Ultra-Micro & SPEKTRUM DX6i
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“