Zálet Mikrona od LS model

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pti
Kontaktovat uživatele:

Zálet Mikrona od LS model

#1 Příspěvek od Pti »

Jezdit v autě s velkým házedlem je docela neptaktické. Je prostě velké. Tak jsem na dovolenou pořídil mrňouse Mikrona od Leoše Svobody. Má přesně správnou velikost, tedy nepřekáží.
Hmotnost vyšla 185 g, 3x 4,5g servo Robbe, baterky 250 mAh, přijímač MZK TWIN 6. Dnes šel Mikron poprve do vzduchu. A výsledek? Perfektní.
Mohu srovnávat s Mini Selektem, kterého jsem měl docela dlouho.
Takže oproti Mini Selektovi jde Mikron lépe házet, vyhodí se do větší výšky a lépe klouže. Časy bez termiky po průměrném hodu kolem minuty. Na termiku je model chytlavý a nejdelší let dnes byl cca 4 min.
Při porovnání s Vertexem II samozřejmě hůře klouže, zato se ale velmi snadno a bez velké námahy hází rozhodně výše než Vertex.

Hodnocení? Na polétání kdekoliv, kde je kousek plácku je Mikron perfektní, je velmi skladný, z dodaných dílů jde dosáhnout "katalogové" váhy bez problémů a hlavně, model opravdu létá. Mám radost :D
ARES

#2 Příspěvek od ARES »

Prosím tě jak ti vyšlo těžiště dík
Nahoru může dolu musí
Pti
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pti »

Podle Leoše má být 55mm. Abych to dosáhl, musel jsem dovažovat na ocase cca 3g. Je to ale tím, že mám všechna serva v trupu. Pokud by byla v krídle serva kridélek, vyšlo by to O.K.
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“