demolátor píše:Jak dlouho ti přibližne chodili peníze bankovním převodem na paypal???
Hodil jsem do banky příkaz ve středu odpoledne a furt nic.
Mě to trvá celkem cca 2 až 4 pracovní dny s tím, že počítání začíná až první pracovní den následující po provedení převodu v elektronickém bankovnictví, ale délka může být různá. Po příchodu peněz na ten účet u UNICREDIT BANK což podle informací od mé banky trvá cca 1 až 2 dny to pak trvá ještě 1 až 2 dny než to naběhne přímo na účet na PayPalu. Netuším jak dlouho trvá převod z tvé banky do banky UNICREDIT BANK CZ. Na to se zeptej u své banky.
Jinak předpokládám, že jsi postupoval podle toho návodu tj., že ses přihlásil ke svému účtu PayPal a na záložce My Account si kliknul na odkaz Top Up a tam jsi měl uvedené svoje Transfer ID, které jsi pak použil při tom převodu peněz z tvého bankovního účtu. Já své Transfer ID zadávám vždy jako text v textové kolonce při vyplňování údajů k provedení příkazu k úhradě kde se dá zapsat zpráva pro příjemce a píšu tam
PayPal Transfer ID a svoje číslo Transfer ID z PayPalu
ale u některé banky obecně na Transfer ID možná mají při vyplňování příkazu k úhradě speciální kolonku (pozn. jen pro informaci do kolonky variabilní nebo specifický symbol se to nevejde). Zařiď se podle toho jak to funguje u tvé banky.
Podmínkou taky je, že ten bankovní účet, ze kterého to převádíš musí být na stejné jméno i příjmení jaké máš napsané v účtu PayPal jinak se může převod zpozdit nebo může Paypal peníze i odmítnout přijmout (rozdíly v diakritice by vadit neměly).
Pokud peníze dorazí až na tvůj účet u PayPalu tak by tí z PayPalu měl automaticky přijít email na tvoji emailovou adresu, kterou máš uvedenou v kontaktních informacích ve svém PayPal účtu. V emailu bude oznámení o částce odpovídající tomu bankovnímu převodu.