Blade mSR by E-flite
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
Nechci zbytečně zakládat nové téma, tak to dávám tady. Po cca 3 denní pauze jsem chtěl provětrat Blade Msr, baterie nabity. Po připojení baterie se zinicializoval - modrá led se rozsvítila. Po přidání plynu se rotor na chvíli roztočil a pak se sám zastavil, led zhasla. Po stáhnutí plynu se za chvíli opět chytl, led se rozsvítila a opět se to opakovalo, po přidání plynu nachvíli roztočil a umřel. Nemá náhodou někdo s tímto zkušenost? Doplňuji, že když jsem jej dolétal před 3mi dny, tak byl bez rány, jen jsem jej uložil do police.
Sám si nakonec odpovím, podle všeho vinu na tom nese zadní motůrek, když jsem jej odpojil, problémy zmizely (při přidání plynu hlavní rotor běžel bez problémů). Zadní motor byl mnou zajištěn pružnou páskou, ale i přesto se uvolnil zadní plastový díl s kartáčky.
Sám si nakonec odpovím, podle všeho vinu na tom nese zadní motůrek, když jsem jej odpojil, problémy zmizely (při přidání plynu hlavní rotor běžel bez problémů). Zadní motor byl mnou zajištěn pružnou páskou, ale i přesto se uvolnil zadní plastový díl s kartáčky.
- Vašek66
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty baterky.
Používám 3 origo E-flite 120mAh, 2 Monzy 110mAh a hafo flightmaxů 138mAh.
Začal jsem je nabíjet na Raytronic C-14. Lítám poměrně klidně (doma v obýváku) vždy až do chvíle, kdy začne ledka na desce blikat.
A teď pozor: do baterek dobiju od 30 do 80mAh. A to i do stejné baterky dobiju v takovémhle rozsahu. Jednou 40, jednou třeba 75mAh. Nevím proč.
Vašek
Používám 3 origo E-flite 120mAh, 2 Monzy 110mAh a hafo flightmaxů 138mAh.
Začal jsem je nabíjet na Raytronic C-14. Lítám poměrně klidně (doma v obýváku) vždy až do chvíle, kdy začne ledka na desce blikat.
A teď pozor: do baterek dobiju od 30 do 80mAh. A to i do stejné baterky dobiju v takovémhle rozsahu. Jednou 40, jednou třeba 75mAh. Nevím proč.
Vašek
Seřízení oken.
www.Burysek.cz
DogFighter, Antonov AN-2, Freewing F-16, ME-262, A-10, Futaba T18SZ,
www.Burysek.cz
DogFighter, Antonov AN-2, Freewing F-16, ME-262, A-10, Futaba T18SZ,
Ahoj, po par zacatecnickych pokus prolet skrin, okno strop atd.
se mi povedlo vyosit hlavni kolecko http://a.imageshack.us/img97/4986/msrd.jpg
Netusite co jsem provedl neboli co mam nakoupit za nahradni dily? Dekuji Karel[/url]
Netusite co jsem provedl neboli co mam nakoupit za nahradni dily? Dekuji Karel[/url]
seven píše:Ahoj, po par zacatecnickych pokus prolet skrin, okno strop atd.se mi povedlo vyosit hlavni kolecko http://a.imageshack.us/img97/4986/msrd.jpg
Vyber hl.hriadel a prebehni ju po skle...ak nie je rovna, tak tu vymen...Ako sa Ti sprava mSR?
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
seven píše:Ahoj, po par zacatecnickych pokus prolet skrin, okno strop atd.se mi povedlo vyosit hlavni kolecko http://a.imageshack.us/img97/4986/msrd.jpg
To je naschval vyosene, aby to letalo rovne. Mas to v poradku, je to tak od vyroby;)
AdamProg píše:seven píše:Ahoj, po par zacatecnickych pokus prolet skrin, okno strop atd.se mi povedlo vyosit hlavni kolecko http://a.imageshack.us/img97/4986/msrd.jpg
To je naschval vyosene, aby to letalo rovne. Mas to v poradku, je to tak od vyroby;)
Ja to mam vyosene do strany. Coz nevypada jako tovarni nastaveni:) Mam si pri rozebirani dat na neco pozor nebo to zvladne i cvicena opice?:)
seven píše:AdamProg píše:seven píše:Ahoj, po par zacatecnickych pokus prolet skrin, okno strop atd.se mi povedlo vyosit hlavni kolecko http://a.imageshack.us/img97/4986/msrd.jpg
Ja to mam vyosene do strany. Coz nevypada jako tovarni nastaveni:) Mam si pri rozebirani dat na neco pozor nebo to zvladne i cvicena opice?:)
Ona je totiz vyosena cela hlavni hridel do strany, proto mas vyosene to kolo. U jednovrtuloveho vrtulniku tahne vrtulka na stranu, a vrtulnik kdyz visi tak je mirne naklonen na druhou stranu. E-flite asi chtel, aby to vyselo rovne jako dvourotorak mCX a tak udelali shvalne nahlou hlavni hridel, aby to jakoby viselo rovne. Porovnaval sem tvou fotku z mojim mSR, a mam to uplne stejne vyosene. A myslim, ze se v o tom v tomhle vlakne uz minimalne 2x psalo.
msr prehodene manevrovanie
mam taky maly problem.... msr mam od dneska. mam to na setovu vysielacku od blade cx2 mode1 ale mam prehodenu klopenie a tocenie.
cize packa dopredu vrtas ide dozadu a opacne
a packa do lava a vrtas ide do prava a opacne
prosim vas co s tym je???
som zufaly skoro sa s tym neviem hybat, kupoval som ho BNF
sparovanie bezproblemov az na toto.. z kolegovou dx6 sa spraval normalne cize dopredu bolo dopredu, dozadu bolo dozadu, pripada mi to ako by bolo prehodene nastavenie serv.
mozete poradit. mam vysielasku LP5DSM a jedine nastavovanie je dole krytkov kde je 10 prepinacov
1,6,7 on
ostatne off.
heeeeeeeelp
cize packa dopredu vrtas ide dozadu a opacne
a packa do lava a vrtas ide do prava a opacne
prosim vas co s tym je???
som zufaly skoro sa s tym neviem hybat, kupoval som ho BNF
sparovanie bezproblemov az na toto.. z kolegovou dx6 sa spraval normalne cize dopredu bolo dopredu, dozadu bolo dozadu, pripada mi to ako by bolo prehodene nastavenie serv.
mozete poradit. mam vysielasku LP5DSM a jedine nastavovanie je dole krytkov kde je 10 prepinacov
1,6,7 on
ostatne off.
heeeeeeeelp
Blade CX2, LP5DSM
E-Maxx tuning
EasyStar II, Arcus Airy 780, Arcus Sport ,T9X+er9x
E-Maxx tuning
EasyStar II, Arcus Airy 780, Arcus Sport ,T9X+er9x