Problém sehnat v Brně časopis RC Revue

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Death
Kontaktovat uživatele:

Problém sehnat v Brně časopis RC Revue

#1 Příspěvek od Death »

Zdravíčko, chtěl bych se zeptat jestli někdo nezná nějakou trafiku nebo něco podobného v Brně kde prodávají RC Revue - tady u nás v Líšni není jediná trafika kde by se dal tento časopis pořídit :( díky za odpovědi :wink:
zelda

Re: Problém sehnat v Brně časopis RC Revue

#2 Příspěvek od zelda »

Death píše:Zdravíčko, chtěl bych se zeptat jestli někdo nezná nějakou trafiku nebo něco podobného v Brně kde prodávají RC Revue - tady u nás v Líšni není jediná trafika kde by se dal tento časopis pořídit :( díky za odpovědi :wink:

kdyz si casopis predplatis tak ti bude chodit do schranky :wink:
8Dandee

snad tu

#3 Příspěvek od 8Dandee »

City Paper
Česká 16/18
Brno

JR Models
Veveří 109
Brno

Reichard modelsport
Grohova 52 či Palackého 134
Brno

MPM spol.s.r.o
Kounicova 87
Brno

Ale neslibuju, že to tam na 100% seženeš, ale můžeš to zkusit :wink:
Kent

#4 Příspěvek od Kent »

Zdravíčko, chtěl bych se zeptat jestli někdo nezná nějakou trafiku nebo něco podobného v Brně kde prodávají RC Revue - tady u nás v Líšni není jediná trafika kde by se dal tento časopis pořídit

Shanel jsem tento casopis u nas v Kurimi a nikam ho u nas nedodavaji, pouze casopis Model Hobby, tak jsem se prilezitostne ptal i v Brne v centru v trafikach a nikde jsem na nej nenarazil. Az jedine v modelarskych prodejnach, jak uvadi 8Dandee. Ja osobne koupil cislo 11 tohoto casopisu v prodejne na Ceske v Brne a minuly tyden jsem byl u Reicharda v Krpoli a tam ho meli take.
Mervik

#5 Příspěvek od Mervik »

Nevým jak v Brně, ale u nás v Orlové sem ho jednu dobu také nemoh sehnat a do Ostravy do modelářské prodejny se mi pro něj jezdit nechtělo, tak sem poprosil prodavčku ve stánku s novynama. Objednala ho a od té doby jí tam chodí pravidelně. Myslím že je to jen o ochotě prodavaček.
Death
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Death »

Ok ok, moc díky lidičky... právě tohle jsem potřeboval :wink: dneska jedu do města, tak to tam snad u toho Vágnera seženu :-)
Death
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Death »

A stím předplatným to u nás není moc možné :( ale ono vlastně možné je, jen kdyby ti parchanti nekradli ze schránek časopisy, když jsem měl předplacený Computer tak každý druhý číslo mě nedošlo :( no ono došlo ale někdo ho vzal :( - ještě jednou moc děkuji......
ellik

#8 Příspěvek od ellik »

Pokud není možné předplatné - krádeže ze schránek, tak doporučuju kupovat to v nějaké modelářské prodejně - časopis tam je o 10 Kč levnější než v trafice a přesto na tom vydavatel vydělá víc.
sopta
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od sopta »

Pro ty co mají přístup jen do trafik, pokud to třeba vyloženě není budka na ulici není problém se v trafice domluvit, aby jedno číslo pro vás brali. Neprodané časopisy trafikanti bez poplatků můžou vrátit. Jen pokud se s nima takhle domluvíte, tak je netahejte pak za nohu a to číslo pak od nich berte :o) ať nejsou smutní :o))
Když se chce tak to jde, u nás ve Velký Bíteši to tak funguje :o)
Soptík
rollfree

#10 Příspěvek od rollfree »

Spolehlive je mivaji v budce na Malinaku.
Death
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Death »

Byl jsem u Vágnera na České a měl vyprodáno, cestou do Vaňkovky sem jen tak zvedl hlavu a mrkl na trafiku u hlavního nádraží - a hle RC Revue :-) byl jsem šťastnej jak blecha a pelášil do Vaňkovky... :-)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“