Problém sehnat v Brně časopis RC Revue
Problém sehnat v Brně časopis RC Revue
Zdravíčko, chtěl bych se zeptat jestli někdo nezná nějakou trafiku nebo něco podobného v Brně kde prodávají RC Revue - tady u nás v Líšni není jediná trafika kde by se dal tento časopis pořídit
díky za odpovědi 
Re: Problém sehnat v Brně časopis RC Revue
Death píše:Zdravíčko, chtěl bych se zeptat jestli někdo nezná nějakou trafiku nebo něco podobného v Brně kde prodávají RC Revue - tady u nás v Líšni není jediná trafika kde by se dal tento časopis poříditdíky za odpovědi
kdyz si casopis predplatis tak ti bude chodit do schranky
Zdravíčko, chtěl bych se zeptat jestli někdo nezná nějakou trafiku nebo něco podobného v Brně kde prodávají RC Revue - tady u nás v Líšni není jediná trafika kde by se dal tento časopis pořídit
Shanel jsem tento casopis u nas v Kurimi a nikam ho u nas nedodavaji, pouze casopis Model Hobby, tak jsem se prilezitostne ptal i v Brne v centru v trafikach a nikde jsem na nej nenarazil. Az jedine v modelarskych prodejnach, jak uvadi 8Dandee. Ja osobne koupil cislo 11 tohoto casopisu v prodejne na Ceske v Brne a minuly tyden jsem byl u Reicharda v Krpoli a tam ho meli take.
- sopta
- Kontaktovat uživatele:
Pro ty co mají přístup jen do trafik, pokud to třeba vyloženě není budka na ulici není problém se v trafice domluvit, aby jedno číslo pro vás brali. Neprodané časopisy trafikanti bez poplatků můžou vrátit. Jen pokud se s nima takhle domluvíte, tak je netahejte pak za nohu a to číslo pak od nich berte
) ať nejsou smutní
))
Když se chce tak to jde, u nás ve Velký Bíteši to tak funguje
)
Soptík
Když se chce tak to jde, u nás ve Velký Bíteši to tak funguje
Soptík