arda1 píše:Založil jsem nový thread s hlasováním-ať to tady nesviníme
diky
arda1 píše:Ok- jsem téhož názoru-pro jistotu sem dám anketu(protože zase jistí lidé budou řvát, že je to tady hrůza a moc sekcí a nepřehledný a ti moderátoři a kde že je jednoduchá stará "svobodná"RC Manie a že je třeba všecno cpát do ostatních .....![]()
![]()
)
arda1 píše:...Takhle si to každý rozklikne a vybere si sekci jaká ho zajímá-probírat se desítky různých příspěvků v ostatních je o ničem...
mikirc píše:No je zima a ja se do telocvicny ses zoomem nevlazu tak jsem si reklze bych si poridil vrtulnik. Uz dlouho me to tahne ale nevim co na zacatek si poridit. urcite ne neco co lita samo abych to pustil do vzduchu a sel na svacinu a pak se vratil a furt to letelo. Ale musi to byt mensi velikosti asi 800mm rotor a ne moc drahe kdyby byla ta nejaka haverka. Dikes za vase rady.
blacklight píše:mikirc píše:No je zima a ja se do telocvicny ses zoomem nevlazu tak jsem si reklze bych si poridil vrtulnik. Uz dlouho me to tahne ale nevim co na zacatek si poridit. urcite ne neco co lita samo abych to pustil do vzduchu a sel na svacinu a pak se vratil a furt to letelo. Ale musi to byt mensi velikosti asi 800mm rotor a ne moc drahe kdyby byla ta nejaka haverka. Dikes za vase rady.
už to tady bylo asi pětkrát , stačí hledat![]()
navíc tvým požadavkům nevyhovuje nic![]()
Moje odpověď : aoihefpíohasgajsgoaha
-na blbou otázku blbá odpověď
blacklight píše:mikirc píše:No je zima a ja se do telocvicny ses zoomem nevlazu tak jsem si reklze bych si poridil vrtulnik. Uz dlouho me to tahne ale nevim co na zacatek si poridit. urcite ne neco co lita samo abych to pustil do vzduchu a sel na svacinu a pak se vratil a furt to letelo. Ale musi to byt mensi velikosti asi 800mm rotor a ne moc drahe kdyby byla ta nejaka haverka. Dikes za vase rady.
neni problem postavit ale bohuzel do kapse nebude ale do garaze bz se vlezlazelda píše:blacklight píše:mikirc píše:No je zima a ja se do telocvicny ses zoomem nevlazu tak jsem si reklze bych si poridil vrtulnik. Uz dlouho me to tahne ale nevim co na zacatek si poridit. urcite ne neco co lita samo abych to pustil do vzduchu a sel na svacinu a pak se vratil a furt to letelo. Ale musi to byt mensi velikosti asi 800mm rotor a ne moc drahe kdyby byla ta nejaka haverka. Dikes za vase rady.
ja chci stihacku, aby byla mala, na stridak a abych v ni mohl litat, nevite nekdo o necem?![]()
![]()
mikirc píše:neni problem postavit ale bohuzel do kapse nebude ale do garaze bz se vlezlazelda píše:blacklight píše:mikirc píše:No je zima a ja se do telocvicny ses zoomem nevlazu tak jsem si reklze bych si poridil vrtulnik. Uz dlouho me to tahne ale nevim co na zacatek si poridit. urcite ne neco co lita samo abych to pustil do vzduchu a sel na svacinu a pak se vratil a furt to letelo. Ale musi to byt mensi velikosti asi 800mm rotor a ne moc drahe kdyby byla ta nejaka haverka. Dikes za vase rady.
ja chci stihacku, aby byla mala, na stridak a abych v ni mohl litat, nevite nekdo o necem?![]()
![]()
mikirc píše:blacklight píše:mikirc píše:No je zima a ja se do telocvicny ses zoomem nevlazu tak jsem si reklze bych si poridil ........
a blbcovi se neda oponovat!!!!
blacklight píše:Blbcovi se hlavně nedá odpovědět na blbou otázku.Co ti na to mám odpovědět? se zeptáš na takovou blbost a čekáš inteligentní odpověď???? zamysli se nad sebou!!
a kdybys hledal tak bys taky něco našel
mikirc píše:No je zima a ja se do telocvicny ses zoomem nevlazu tak jsem si reklze bych si poridil vrtulnik. Uz dlouho me to tahne ale nevim co na zacatek si poridit. urcite ne neco co lita samo abych to pustil do vzduchu a sel na svacinu a pak se vratil a furt to letelo. Ale musi to byt mensi velikosti asi 800mm rotor a ne moc drahe kdyby byla ta nejaka haverka. Dikes za vase rady.