Váha

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mařka

Váha

#1 Příspěvek od mařka »

Ahoj, jakou váhu používáte na vážení letadel, baterií apod.? Máte tip na nějakou levnou přesnou digitální váhu? Dík
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lukash »

Běž se podívat do Tesca, Globusu apod. Určo tam budou mítn ějakou v akci. Já koupil v Tescu za 399 Kč. Rozlišení 1g, max zatížitelnost 5kg. To mi stačí.
robotmz

#3 Příspěvek od robotmz »

http://www.dealextreme.com/search.dx/se ... 0scale#406

presnosť mám overenú tak, že som vážil 1 centové mince a porovnával údaje s národnou bankou slovenska.

Presná na 0,01 gram, môžem potvrdiť...
were
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od were »

Koupil jsem predloni slecne hezkou digitalni kuchynskou vahu od Tescomy, slecna mela velikou radost a ja zase od te doby vim, kolik mi co vazi :D Urcite nebyla ani nejlevnejsi, ani nejpresnejsi, ale ani jedno nebyl ucel :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lindbergh »

were: Já to udělal přesně tak, akorát už mám přítelkyni upgradnutou na manželku :cry: Váží přesně a v marketech jich mají fůry :wink:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
geo
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od geo »

Jó jenže já ji musel přišroubovat do kuchyně na zeď, pod poličku, tudíž zvážím maximálně baterky a ty maj údaj od výrobce.... :evil: . Ještě že tu starou ručičkovou chtěla vyhodit a já cestou k popelnicím zahnul do dílny :lol:. Sice přesnost bude +/- autobus, ale mým drobečkům to stačí a mě urkytě :lol: . Když voni ty manželky nechápou občas univerzálnost zařízení :roll:
geo
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Lindbergh »

geo: Tak přesně tohle se stalo kámošovi z klubu a dal jsem si na to pěknýho bacha... Máme ji v šuplíku a kdykoliv si jí půjčuji :-)
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Odpovědět

Zpět na „Dílna“