Co na zacatek(vrtulnik)

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
mikirc

Co na zacatek(vrtulnik)

#1 Příspěvek od mikirc »

No je zima a ja se do telocvicny ses zoomem nevlazu tak jsem si reklze bych si poridil vrtulnik. Uz dlouho me to tahne ale nevim co na zacatek si poridit. urcite ne neco co lita samo abych to pustil do vzduchu a sel na svacinu a pak se vratil a furt to letelo. Ale musi to byt mensi velikosti asi 800mm rotor a ne moc drahe kdyby byla ta nejaka haverka. Dikes za vase rady.
FlyerMan

#2 Příspěvek od FlyerMan »

Odpoved zni jednoduse, nic takoveho neexistuje ...
Mervik

#3 Příspěvek od Mervik »

http://vitocz.net/

Koukni sem do sekce Jak vybrat vrtulník a ujasni si co chceš.
zelda

#4 Příspěvek od zelda »

ja resil neco podobneho, shodou nekolika okolnosti se ke mne dostal komplet osazeny Hornet FP, je to sice FPcko, ale naucim se na nem zaklady, celkem neco vydrzi(pribral sem postel a prezil to upe v poho, bez skrabnuti), zjistis si na nem jestli te vubec budiou vrtulniky bavit, druha moznost pokud chces neco do haly je postavit halaka
mikirc

#5 Příspěvek od mikirc »

zelda píše:ja resil neco podobneho, shodou nekolika okolnosti se ke mne dostal komplet osazeny Hornet FP, je to sice FPcko, ale naucim se na nem zaklady, celkem neco vydrzi(pribral sem postel a prezil to upe v poho, bez skrabnuti), zjistis si na nem jestli te vubec budiou vrtulniky bavit, druha moznost pokud chces neco do haly je postavit halaka
me letdla moc nebrou v hale ja se priznam muj nej konicek jsou rcauta ale u toho co leta bych chtel take zustat a vrtulnik se moc libi
arda1
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od arda1 »

Já mám zase plně osazený CPčko-hele nestála by za zvážení sekce vrtulníky? Jde o to, kolik lidí tady dělá heli :wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od arda1 »

mikirc píše:me letdla moc nebrou v hale ja se priznam muj nej konicek jsou rcauta ale u toho co leta bych chtel take zustat a vrtulnik se moc libi
To asi každýmu- ale je to nesmírně drahý koníček-hele kolik by jsi do toho chtěl vlastně vrazit? Máš už alespoň nějakou vhodnou Tx a nebo vybavení? :wink:
zelda

#8 Příspěvek od zelda »

ardo s tou sekci je to dobre, myslim ze by to mohlo i zvetsint navstevnost a tak, ale hlavne, zacatecnici jako ja(s heli) by se meli kde ptat o rady, protoze na MH se nevyznam
arda1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od arda1 »

Ok- jsem téhož názoru-pro jistotu sem dám anketu(protože zase jistí lidé budou řvát, že je to tady hrůza a moc sekcí a nepřehledný a ti moderátoři a kde že je jednoduchá stará "svobodná"RC Manie a že je třeba všecno cpát do ostatních ..... :lol: :lol: :lol: )
Mervik

#10 Příspěvek od Mervik »

Hlavně záleží na tom, jak vážně to myslíš, kolik do toho chceš dát a co už máš doma - myslím třeba jakej vysílač - jo a taky co od toho očekáváš.
Mervik

#11 Příspěvek od Mervik »

arda1 píše:Ok- jsem téhož názoru-pro jistotu sem dám anketu :lol: :lol: )

divná anketa NE - NE - JE MI TO JEDNO :?: :idea: :cry:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od arda1 »

Nějak se to sere-nejde to smazat- trpělivost prosím
arda1
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od arda1 »

Tak bohužel- něco se tam čublo a nejde to vyhodit- buď se tam zobrazí ten nesmysl a nebo nic- teď by tam nemělo být nic(hlasování) je to tak?
zelda

#14 Příspěvek od zelda »

nic tam neni, hele, neber to osobne ale mne treba stve takove to presouvani for, mazani threadu a podobne, podle men by ti moderatori meli akorat mazat spam, pecka a podobne...pak by meli trbea vytvaret nove sekce a tak, kazdopadne anketa je dobry napad, alepson bude slyset ,,hlas lidu"
arda1
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od arda1 »

Založil jsem nový thread s hlasováním-ať to tady nesviníme :wink:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“