Co na zacatek(vrtulnik)
Co na zacatek(vrtulnik)
No je zima a ja se do telocvicny ses zoomem nevlazu tak jsem si reklze bych si poridil vrtulnik. Uz dlouho me to tahne ale nevim co na zacatek si poridit. urcite ne neco co lita samo abych to pustil do vzduchu a sel na svacinu a pak se vratil a furt to letelo. Ale musi to byt mensi velikosti asi 800mm rotor a ne moc drahe kdyby byla ta nejaka haverka. Dikes za vase rady.
ja resil neco podobneho, shodou nekolika okolnosti se ke mne dostal komplet osazeny Hornet FP, je to sice FPcko, ale naucim se na nem zaklady, celkem neco vydrzi(pribral sem postel a prezil to upe v poho, bez skrabnuti), zjistis si na nem jestli te vubec budiou vrtulniky bavit, druha moznost pokud chces neco do haly je postavit halaka
me letdla moc nebrou v hale ja se priznam muj nej konicek jsou rcauta ale u toho co leta bych chtel take zustat a vrtulnik se moc libizelda píše:ja resil neco podobneho, shodou nekolika okolnosti se ke mne dostal komplet osazeny Hornet FP, je to sice FPcko, ale naucim se na nem zaklady, celkem neco vydrzi(pribral sem postel a prezil to upe v poho, bez skrabnuti), zjistis si na nem jestli te vubec budiou vrtulniky bavit, druha moznost pokud chces neco do haly je postavit halaka