Modelářské frekvence v zahraničí / Itálie

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Pepe_Lopez
Kontaktovat uživatele:

Modelářské frekvence v zahraničí / Itálie

#1 Příspěvek od Pepe_Lopez »

Poradí mi někdo jaké modelářské frekvence lze používat v zahraničí. Nějaký tip kde to dohledat.
Konkrétně mě zajímá frekvence 40 MHz pro letadlo a lodičku a 27 MHz pro autíčko v Itálii.
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Peppy »

citam zle alebo v talianku neni 2,4ka povolena na normalne polietanie mimo sutazi. to nasere :lol:
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
were
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od were »

citas dobre - to tedy italum nezavidim :(
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
mv

#5 Příspěvek od mv »

Povolena mozno nie je, ale lokalni modelari s tym problem nemaju.. Osobna skusenost z okolia Val Gardeny a jazera Garda..
mv

#6 Příspěvek od mv »

Inak, v Rakusku oficialne tiez 2.4GHz povolene nie je a lieta tam s tym polovica ludi..
Pepe_Lopez
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pepe_Lopez »

Díky ardovi za rychlou odpověd xD
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál
arda1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od arda1 »

Nz :wink:
ICQ 638556901
boZZda

#9 Příspěvek od boZZda »

...že by na to všichni kašlali a prostě 2.4GHz používali všude po světě?

Aby z toho byl problém, tak by člověk musel něco rušit (nepravděpodobné) a nebo by to musel někdo napráskat (lidi jsou sv**** potvory)
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Ladul »

A zatr satr, loni sem v Italsku na 2,4 normalne poletoval a letos se na to chystam zase. Este ze to je pomerne "neznamej" zakon pac se na me nekolikrat koukali i chlupaty a nic nenamitali :)
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
pajax007
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od pajax007 »

Jedu v srpnu do Itálie a nic jinýho než 2,4 GHz nemám. Pochybuju že mě budou honit v Caorle po pláži a zjišťovat na co lítám. Zejména když je to ten nejspolehlivější přenos. Pajax 007
Drondys

#12 Příspěvek od Drondys »

pajax007 píše:Jedu v srpnu do Itálie a nic jinýho než 2,4 GHz nemám. Pochybuju že mě budou honit v Caorle po pláži a zjišťovat na co lítám. Zejména když je to ten nejspolehlivější přenos. Pajax 007

Jen aby tam tuhle nebo jinou frekvenci, se kterou ovšem bude ta tvoje nemile interferovat, k něčemu nepoužívali třeba záchranáři nebo pobřežní hlídka a podobně, protože to by pak šli po modeláři co bude na pláži blbnout s RC modelem nejspíš jako první. Takže až k tobě po pláži pojede nějaký auto třeba od pobřežní hlídky apod. tak zahoď vysílačku do vody a zdrhej jak nejrychleji dokážeš a nebo když tam bude Pamela Andr. tak se nech chytit :wink: :wink: :wink:
tengler

#13 Příspěvek od tengler »

Jen aby tam tuhle nebo jinou frekvenci, se kterou ovšem bude ta tvoje nemile interferovat, k něčemu nepoužívali třeba záchranáři nebo pobřežní hlídka a podobně, ...

Rekl bych, ze to jsou o hodne jina pasma... i ostatni verejne sluzby, policie, letectvi ap.
pajax007
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od pajax007 »

Já myslím že je to v pohodě. Chodím lítat brzo ráno když není na pláži ještě ani noha a všichni Italové vč. policie a pobřežní hlídky ještě chrápou. :) :)
Pajax 007
Drondys

#15 Příspěvek od Drondys »

tengler píše:
Jen aby tam tuhle nebo jinou frekvenci, se kterou ovšem bude ta tvoje nemile interferovat, k něčemu nepoužívali třeba záchranáři nebo pobřežní hlídka a podobně, ...

Rekl bych, ze to jsou o hodne jina pasma... i ostatni verejne sluzby, policie, letectvi ap.

Já bych zase řekl, že tam nějaké nezanedbatelné důvody budou. proč tam tyhle frekvence nejsou uvolněny :wink:.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“